Майорка - Барселона 24.03.2012 /19:00/ (FT 0-2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Майорка - Барселона 24.03.2012 /19:00/ (FT 0-2)

Мнениеот tibidabo » 25 мар 2012 18:47

Мегън, не съм съгласен с теб. Статистиката говори друго. Единственото което не ми харесва у Сеск е физическата подготовка. Същия като Йозил. Едно полувреме и второто вече ходи. Но това явно не става за три-четири месеца.
:) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 мар 2012 19:33

tibidabo написа:Мегън, не съм съгласен с теб. Статистиката говори друго. Единственото което не ми харесва у Сеск е физическата подготовка. Същия като Йозил. Едно полувреме и второто вече ходи. Но това явно не става за три-четири месеца.

Добре, кажете ми последните 5-6-10 мача с нещо положително да се отличил, освен с 1-2 асистенции? Колко голови атаки провали, колко непростими пропуска направи? Колко грешни пасове, колко пъти губи топката и това можеше да ни струва много! Фабрегас отначало се хвърли да играе яко и вкара няколко много важни гола, ок, но от там на сетне приноса му за отбора е НИКАКЪВ! Никой не очаква от него да е на нивото на Меси, ама поне на нивото на Андрес да е! Иначе за кво сме го взели тоя пън? За кво беше тоя хленч "искам в Барса, та искам в Барса". Е у дома си е, клуаб се оръси яко за него и какво получи? Последните 5-6 мача, когато Фабрегас е на терена все едно сме с човек по-малко!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 25 мар 2012 19:38

Е, така е в последните 4-5 срещи (дори и повече) никакъв го няма. Аз си мисля, че Пеп му е сменил позицията и затова не изпъква. Буси също не го чувам, но в защита става, 1 път не видях Серхио в атака, от началото на сезоне. Та мисълта ми е, дали Пеп не иска да накара Сеск да играе като опорен. Все едно да сложиш нападател-защитник. :)
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 мар 2012 20:17

frostbite написа:Е, така е в последните 4-5 срещи (дори и повече) никакъв го няма. Аз си мисля, че Пеп му е сменил позицията и затова не изпъква. Буси също не го чувам, но в защита става, 1 път не видях Серхио в атака, от началото на сезоне. Та мисълта ми е, дали Пеп не иска да накара Сеск да играе като опорен. Все едно да сложиш нападател-защитник. :)

Буси е черноработник и честно неговата работа остава незабелязана и недооценена. В крайна сметка не е работа на опорните халфове да се включват в атаките на тима, а и знаем, че ЦЗ-тата ни понякога се включват и тогава опорният хлад трябва да се връща по-назад и да им покрива зоната. Аз лично не виждам причина за недоволство от играта на Бускетс, но Фабрегас очевидно играе доста слабо вече станаха поне 2 месеца...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 25 мар 2012 20:20

megan fox написа:
tibidabo написа:Мегън, не съм съгласен с теб. Статистиката говори друго. Единственото което не ми харесва у Сеск е физическата подготовка. Същия като Йозил. Едно полувреме и второто вече ходи. Но това явно не става за три-четири месеца.

Добре, кажете ми последните 5-6-10 мача с нещо положително да се отличил, освен с 1-2 асистенции? Колко голови атаки провали, колко непростими пропуска направи? Колко грешни пасове, колко пъти губи топката и това можеше да ни струва много! Фабрегас отначало се хвърли да играе яко и вкара няколко много важни гола, ок, но от там на сетне приноса му за отбора е НИКАКЪВ! Никой не очаква от него да е на нивото на Меси, ама поне на нивото на Андрес да е! Иначе за кво сме го взели тоя пън? За кво беше тоя хленч "искам в Барса, та искам в Барса". Е у дома си е, клуаб се оръси яко за него и какво получи? Последните 5-6 мача, когато Фабрегас е на терена все едно сме с човек по-малко!

Чакай, чакай. Според мен в момента в световния футбол няма играч, който да е на нивото на Иниеста. Ако го бяхме взели да е на неговото нивосигурно щеше да струва поне 80 млн. евро. Недей да сравняваш Сеск с Шави или Иниеста. Между другото в последните 6 мача Сеск има 4 асистенции. Шави има една, а Иниеста 3. За първи сезон според мен се представя по-добре от Алексис и е по-полезен. Ако си вдигне стамината, ще е безценен. Той е от играчите като Кейта. Черноработници, които не се забелязват. Прегледай му статистическите данни. И на мен някой като не ми харесва, само лошото в него забелязвам. Но за да бъдем обективни трябва да се гледа обективно.
Не искам да споря. Всеки си има мнение. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 25 мар 2012 23:46

megan fox написа:
frostbite написа:Е, така е в последните 4-5 срещи (дори и повече) никакъв го няма. Аз си мисля, че Пеп му е сменил позицията и затова не изпъква. Буси също не го чувам, но в защита става, 1 път не видях Серхио в атака, от началото на сезоне. Та мисълта ми е, дали Пеп не иска да накара Сеск да играе като опорен. Все едно да сложиш нападател-защитник. :)

Буси е черноработник и честно неговата работа остава незабелязана и недооценена. В крайна сметка не е работа на опорните халфове да се включват в атаките на тима, а и знаем, че ЦЗ-тата ни понякога се включват и тогава опорният хлад трябва да се връща по-назад и да им покрива зоната. Аз лично не виждам причина за недоволство от играта на Бускетс, но Фабрегас очевидно играе доста слабо вече станаха поне 2 месеца...

Не се оплаквам от Буси, просто споменавам, че не се чува въобще. Ясно ми е, че помага в защита, а Барса като не дава топката на противника, как да го чуем. :)
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”