Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот tibidabo » 25 мар 2012 18:47
Мнениеот megan fox » 25 мар 2012 19:33
tibidabo написа:Мегън, не съм съгласен с теб. Статистиката говори друго. Единственото което не ми харесва у Сеск е физическата подготовка. Същия като Йозил. Едно полувреме и второто вече ходи. Но това явно не става за три-четири месеца.
![]()
![]()
![]()
Мнениеот frostbite » 25 мар 2012 19:38
Мнениеот megan fox » 25 мар 2012 20:17
frostbite написа:Е, така е в последните 4-5 срещи (дори и повече) никакъв го няма. Аз си мисля, че Пеп му е сменил позицията и затова не изпъква. Буси също не го чувам, но в защита става, 1 път не видях Серхио в атака, от началото на сезоне. Та мисълта ми е, дали Пеп не иска да накара Сеск да играе като опорен. Все едно да сложиш нападател-защитник.
Мнениеот tibidabo » 25 мар 2012 20:20
megan fox написа:tibidabo написа:Мегън, не съм съгласен с теб. Статистиката говори друго. Единственото което не ми харесва у Сеск е физическата подготовка. Същия като Йозил. Едно полувреме и второто вече ходи. Но това явно не става за три-четири месеца.
![]()
![]()
![]()
Добре, кажете ми последните 5-6-10 мача с нещо положително да се отличил, освен с 1-2 асистенции? Колко голови атаки провали, колко непростими пропуска направи? Колко грешни пасове, колко пъти губи топката и това можеше да ни струва много! Фабрегас отначало се хвърли да играе яко и вкара няколко много важни гола, ок, но от там на сетне приноса му за отбора е НИКАКЪВ! Никой не очаква от него да е на нивото на Меси, ама поне на нивото на Андрес да е! Иначе за кво сме го взели тоя пън? За кво беше тоя хленч "искам в Барса, та искам в Барса". Е у дома си е, клуаб се оръси яко за него и какво получи? Последните 5-6 мача, когато Фабрегас е на терена все едно сме с човек по-малко!
Мнениеот frostbite » 25 мар 2012 23:46
megan fox написа:frostbite написа:Е, така е в последните 4-5 срещи (дори и повече) никакъв го няма. Аз си мисля, че Пеп му е сменил позицията и затова не изпъква. Буси също не го чувам, но в защита става, 1 път не видях Серхио в атака, от началото на сезоне. Та мисълта ми е, дали Пеп не иска да накара Сеск да играе като опорен. Все едно да сложиш нападател-защитник.
Буси е черноработник и честно неговата работа остава незабелязана и недооценена. В крайна сметка не е работа на опорните халфове да се включват в атаките на тима, а и знаем, че ЦЗ-тата ни понякога се включват и тогава опорният хлад трябва да се връща по-назад и да им покрива зоната. Аз лично не виждам причина за недоволство от играта на Бускетс, но Фабрегас очевидно играе доста слабо вече станаха поне 2 месеца...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта