Ако Радукана не направи нещо съвсем простичко, ама толкова простичко, че дори даскал по физкултура би го измислил, ще паднем с 3-4 гола.
Избира тримата най-бързи в отбора.- Петър Атанасов, Данчо Йорданов и Шведа. Ролята им е да играят в центъра. Атанасов умее единствено да краде топки от противника. Това му е задачата. Краде и пас към другите двама. После тича напред с тях за да прави калабалък и да привлича защитник. Това е. Другите двама ще реализират гол поне от две такива положения. Централен защитник- Домакина. Всички други тичат до последен дъх! Ако трябва умират на терена от умора!!!
ТОВА Е. Не е нужно да си великия "РАДУКАНОВ" за да измислиш тактика. Пък и с бабереци се играе така!!!
Тема за Милен Радуканов в Ботев (Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botev_1912
- Контакти:
Re: Ултиматум за Радуканов-победа или аут
vhpvhp написа:Много ми е смешно това блюдолизничество на част от феновете. Зейнали са с отворени усти и провиснал език , като Шаро пред Стопанина ... Собственикът е милиардерСобственикът няма нужда да му адвокатствате , той си има платени адвокати. Фенове и собственик живеем в различни светове , в различни вселени... и поради това мисленето ни е съвършено различно. Как знаете "какво мисли Собственика" , като дори не знаете какви са мотивите му да купи БОТЕВ
От футбол досега в БГ никой не е спечелил , футболът е перачница на пари. Така че Собственикът не е поел БОТЕВ за печалба , още по-малко от някакви безкористни ботевистки чувства... Дайте да си гледаме нашите интереси като фенове , и да не адвокатстваме на Собственика. Че досега стават две години от както ни е поел , а резултатите за Клуба ни изобщо не ни очароват...
за клуба или за отбора не ни очарова?
защото клубът почва да строи модерна база, започва смяна на терена като се очаква да бъде най-добрия в България, направени са и първите стъпки за строеж на нов стадион! Доста повече от очароващо бих казал аз!
отбора не върви и то само и единствено заради интригантите които се движат около футболистите резерви и тези на които е отказана лапачница

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли
Мнениеот botev_1912 на 03 Фев 2012 17:40
Мнениеот botev_1912 на 23 Мар 2012 19:09
Дали пък ,,футболистите резерви'' , за които пишеш ,не са резерви именно защото са изразили несъгласието си с меко казано странните трансфери тази зима и с автоматичните титулярни места на новотрансферираните?Несъгласие , което споделяхме и голяма част от феновете пишещи тука ,което несъгласие ти ,,хранеше'' ,не давайки и дума да се изпише срещу ,,свещената видинска крава''?
П.С.Това дето си го предложил преди време за камъните, се оказа че е било много разумно! Ех ако те бяхме послушали тогава.....
Мнениеот botev_1912 на 03 Фев 2012 17:40
claudio написа:Загубата с чувствителен резултат е факт!Не искам да я коментирам и драматизирам , защото не съм гледал мача , а и все пак клишето , че ,,в контролите резултатът не е важен'' е вярно!
Мен ме притеснява друго-отпадането от групата за Анталия на Арфата!Моето мнение е , че Радуканов допуска голяма грешка !
Дали да не изгоним Радуканов с камъни? От къде на къде ще гони който си иска?
bulgaro написа:Класиката днес е била най-малкото, с което сме се разминали.
Доколкото разбрах, сме имали две по-добри положение, едно първото и едно второто полувреме, и двете след контри. Никаква игра, никаква мисъл в атака, разбита защита, изобщо пълен хаус.
Не съм обнадежден за пролетта.
След като нямаме надежди дали да не се върнем във В група пак - беше весело и имаше надежда във всички!
от radezki на 05 Фев 2012 10:08
botev_1912 написа:
1912BOTEV написа:Не разбирам защо Арфата не е в групата за Анталия!? Какво против има Радуканов срещу него? На мен поне ми се струва, че сега след контузията е един от добрите ни играчи.
Аз лично повече разчитам на преценката на Радуканов от колкото на твоята /без да се обиждаш/
мен пък на Радуканов преценката , започва да ме плаши- наълни отбора с разни бабереци, за сметка на обещаващи момчета!Сега някъв Радослав Бачев за сметка на Гаджала!Ако трябва да бъда честен именно Гаджалов беше играча ,който най-често ми изправяше косите изминалата есен, но според мен безкомпромисен боец и има данни да се превърне в много добър защитник.та той е само на 22 , но сега и той отпада от състава!
Мнениеот botev_1912 на 23 Мар 2012 19:09
botev_1912 написа:vhpvhp написа:Дайте да си гледаме нашите интереси като фенове , и да не адвокатстваме на Собственика. Че досега стават две години от както ни е поел , а резултатите за Клуба ни изобщо не ни очароват...
за клуба или за отбора не ни очарова?
защото клубът почва да строи модерна база, започва смяна на терена като се очаква да бъде най-добрия в България, направени са и първите стъпки за строеж на нов стадион! Доста повече от очароващо бих казал аз!
отбора не върви и то само и единствено заради интригантите които се движат около футболистите резерви и тези на които е отказана лапачница
Дали пък ,,футболистите резерви'' , за които пишеш ,не са резерви именно защото са изразили несъгласието си с меко казано странните трансфери тази зима и с автоматичните титулярни места на новотрансферираните?Несъгласие , което споделяхме и голяма част от феновете пишещи тука ,което несъгласие ти ,,хранеше'' ,не давайки и дума да се изпише срещу ,,свещената видинска крава''?
П.С.Това дето си го предложил преди време за камъните, се оказа че е било много разумно! Ех ако те бяхме послушали тогава.....
- botev_1912
- Контакти:
radezki написа:Дали пък ,,футболистите резерви'' , за които пишеш ,не са резерви именно защото са изразили несъгласието си с меко казано странните трансфери тази зима и с автоматичните титулярни места на новотрансферираните?Несъгласие , което споделяхме и голяма част от феновете пишещи тука ,което несъгласие ти ,,хранеше'' ,не давайки и дума да се изпише срещу ,,свещената видинска крава''?
в началото си помислих че не си разбрал иронията в някои от постовете, но явно всичко е ОК

а ти да ми кажеш от къде на къде някакъв прост футболист ще има съгласие или пък несъгласие с трансферната политика на клубът? "Свещената видинска крава" може да е слаб треньор, но той е човека който води отбора и всички прости футболисти трябва да изпълняват задачите му дословно!
Най-големия проблем на отбора в момента са определени фенове които си бъркат носа навсякъде!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
Определените фенове ни боли за Ботев, за разлика от Радуканов!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- botev_1912
- Контакти:
1912BOTEV написа:Определените фенове ни боли за Ботев, за разлика от Радуканов!
Това че те боли за Ботев, не означава, че трябва да се вреш навсякъде, да плетеш интриги с цел уволнение на един или назначение на друг!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
botev_1912 написа:1912BOTEV написа:Определените фенове ни боли за Ботев, за разлика от Радуканов!
Това че те боли за Ботев, не означава, че трябва да се вреш навсякъде, да плетеш интриги с цел уволнение на един или назначение на друг!
Изобщо за никой не ми пука, за мен е важен отбора! А за теб по-важен май е Радуканов! И не плета интриги! Ботев е над всички!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Радуканов осъзнай се и си хващай пътя за Видин
този наглец взе да ме дразни много.първо за пръв път сигурно от 10 години пропускам важно гостуване но просто си знаех какво ще ме чака бездушна игра и негативен резултат за Ботев.второ остави сигурно най качествените ни футболисти изван групата Кривия,Курдов,Манчев,Домакинов и това за да не го бойкотирали и да загуби мача с етър понеже при загуба беше 100% пътник сега щели да решават ръководството дали да го освободили което било и желанието на радуканов понеже видетели феновете не го харесвали.ами да си кажем честно ми той има само 2 победа в първенството за какво да го харесваме и 2 победи за купата който мен не ме топлят да си кажа честно този вън докато е време поне да се прави отбор за догодина
селски вземи си скункса не се сърди
Re: Радуканов осъзнай се и си хващай пътя за Видин
ние може да не го харесваме или да го харесваме, но да уволняваме неможем. за тая работа си има ръководство и собственик.
Re: Радуканов осъзнай се и си хващай пътя за Видин
kishe написа:този наглец взе да ме дразни много.първо за пръв път сигурно от 10 години пропускам важно гостуване но просто си знаех какво ще ме чака бездушна игра и негативен резултат за Ботев.второ остави сигурно най качествените ни футболисти изван групата Кривия,Курдов,Манчев,Домакинов и това за да не го бойкотирали и да загуби мача с етър понеже при загуба беше 100% пътник сега щели да решават ръководството дали да го освободили което било и желанието на радуканов понеже видетели феновете не го харесвали.ами да си кажем честно ми той има само 2 победа в първенството за какво да го харесваме и 2 победи за купата който мен не ме топлят да си кажа честно този вън докато е време поне да се прави отбор за догодина
Абе г-н Строителен техник слагай малко препинателни знаци. Иначе си много прав за всичко!