Тема за Милен Радуканов в Ботев (Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

polit56
Контакти:

Re: Ултиматум за Радуканов-победа или аут

Мнениеот polit56 » 23 мар 2012 16:27

Ако Радукана не направи нещо съвсем простичко, ама толкова простичко, че дори даскал по физкултура би го измислил, ще паднем с 3-4 гола.
Избира тримата най-бързи в отбора.- Петър Атанасов, Данчо Йорданов и Шведа. Ролята им е да играят в центъра. Атанасов умее единствено да краде топки от противника. Това му е задачата. Краде и пас към другите двама. После тича напред с тях за да прави калабалък и да привлича защитник. Това е. Другите двама ще реализират гол поне от две такива положения. Централен защитник- Домакина. Всички други тичат до последен дъх! Ако трябва умират на терена от умора!!!
ТОВА Е. Не е нужно да си великия "РАДУКАНОВ" за да измислиш тактика. Пък и с бабереци се играе така!!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 23 мар 2012 20:09

vhpvhp написа:Много ми е смешно това блюдолизничество на част от феновете. Зейнали са с отворени усти и провиснал език , като Шаро пред Стопанина ... Собственикът е милиардер :!: Собственикът няма нужда да му адвокатствате , той си има платени адвокати. Фенове и собственик живеем в различни светове , в различни вселени... и поради това мисленето ни е съвършено различно. Как знаете "какво мисли Собственика" , като дори не знаете какви са мотивите му да купи БОТЕВ :?: От футбол досега в БГ никой не е спечелил , футболът е перачница на пари. Така че Собственикът не е поел БОТЕВ за печалба , още по-малко от някакви безкористни ботевистки чувства... Дайте да си гледаме нашите интереси като фенове , и да не адвокатстваме на Собственика. Че досега стават две години от както ни е поел , а резултатите за Клуба ни изобщо не ни очароват... :(

за клуба или за отбора не ни очарова?
защото клубът почва да строи модерна база, започва смяна на терена като се очаква да бъде най-добрия в България, направени са и първите стъпки за строеж на нов стадион! Доста повече от очароващо бих казал аз!

отбора не върви и то само и единствено заради интригантите които се движат около футболистите резерви и тези на които е отказана лапачница ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 24 мар 2012 12:50

Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Мнениеот botev_1912 на 03 Фев 2012 17:40

claudio написа:Загубата с чувствителен резултат е факт!Не искам да я коментирам и драматизирам , защото не съм гледал мача , а и все пак клишето , че ,,в контролите резултатът не е важен'' е вярно!
Мен ме притеснява друго-отпадането от групата за Анталия на Арфата!Моето мнение е , че Радуканов допуска голяма грешка !

Дали да не изгоним Радуканов с камъни? От къде на къде ще гони който си иска?

bulgaro написа:Класиката днес е била най-малкото, с което сме се разминали.
Доколкото разбрах, сме имали две по-добри положение, едно първото и едно второто полувреме, и двете след контри. Никаква игра, никаква мисъл в атака, разбита защита, изобщо пълен хаус.
Не съм обнадежден за пролетта.

След като нямаме надежди дали да не се върнем във В група пак - беше весело и имаше надежда във всички!

от radezki на 05 Фев 2012 10:08
botev_1912 написа:

1912BOTEV написа:Не разбирам защо Арфата не е в групата за Анталия!? Какво против има Радуканов срещу него? На мен поне ми се струва, че сега след контузията е един от добрите ни играчи.

Аз лично повече разчитам на преценката на Радуканов от колкото на твоята /без да се обиждаш/ ;)

мен пък на Радуканов преценката , започва да ме плаши- наълни отбора с разни бабереци, за сметка на обещаващи момчета!Сега някъв Радослав Бачев за сметка на Гаджала!Ако трябва да бъда честен именно Гаджалов беше играча ,който най-често ми изправяше косите изминалата есен, но според мен безкомпромисен боец и има данни да се превърне в много добър защитник.та той е само на 22 , но сега и той отпада от състава!

Мнениеот botev_1912 на 23 Мар 2012 19:09
botev_1912 написа:
vhpvhp написа:Дайте да си гледаме нашите интереси като фенове , и да не адвокатстваме на Собственика. Че досега стават две години от както ни е поел , а резултатите за Клуба ни изобщо не ни очароват... :(

за клуба или за отбора не ни очарова?
защото клубът почва да строи модерна база, започва смяна на терена като се очаква да бъде най-добрия в България, направени са и първите стъпки за строеж на нов стадион! Доста повече от очароващо бих казал аз!

отбора не върви и то само и единствено заради интригантите които се движат около футболистите резерви и тези на които е отказана лапачница ;)

Дали пък ,,футболистите резерви'' , за които пишеш ,не са резерви именно защото са изразили несъгласието си с меко казано странните трансфери тази зима и с автоматичните титулярни места на новотрансферираните?Несъгласие , което споделяхме и голяма част от феновете пишещи тука ,което несъгласие ти ,,хранеше'' ,не давайки и дума да се изпише срещу ,,свещената видинска крава''?

П.С.Това дето си го предложил преди време за камъните, се оказа че е било много разумно! Ех ако те бяхме послушали тогава.....

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 мар 2012 14:17

radezki написа:Дали пък ,,футболистите резерви'' , за които пишеш ,не са резерви именно защото са изразили несъгласието си с меко казано странните трансфери тази зима и с автоматичните титулярни места на новотрансферираните?Несъгласие , което споделяхме и голяма част от феновете пишещи тука ,което несъгласие ти ,,хранеше'' ,не давайки и дума да се изпише срещу ,,свещената видинска крава''?

П.С.Това дето си го предложил преди време за камъните, се оказа че е било много разумно! Ех ако те бяхме послушали тогава.....

в началото си помислих че не си разбрал иронията в някои от постовете, но явно всичко е ОК ;)

а ти да ми кажеш от къде на къде някакъв прост футболист ще има съгласие или пък несъгласие с трансферната политика на клубът? "Свещената видинска крава" може да е слаб треньор, но той е човека който води отбора и всички прости футболисти трябва да изпълняват задачите му дословно!

Най-големия проблем на отбора в момента са определени фенове които си бъркат носа навсякъде!
100
покривни прозорци

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 24 мар 2012 18:09

Определените фенове ни боли за Ботев, за разлика от Радуканов!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 мар 2012 20:06

1912BOTEV написа:Определените фенове ни боли за Ботев, за разлика от Радуканов!

Това че те боли за Ботев, не означава, че трябва да се вреш навсякъде, да плетеш интриги с цел уволнение на един или назначение на друг!
100
покривни прозорци

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 24 мар 2012 22:15

botev_1912 написа:
1912BOTEV написа:Определените фенове ни боли за Ботев, за разлика от Радуканов!

Това че те боли за Ботев, не означава, че трябва да се вреш навсякъде, да плетеш интриги с цел уволнение на един или назначение на друг!

Изобщо за никой не ми пука, за мен е важен отбора! А за теб по-важен май е Радуканов! И не плета интриги! Ботев е над всички!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

kishe
Контакти:

Радуканов осъзнай се и си хващай пътя за Видин

Мнениеот kishe » 25 мар 2012 11:03

този наглец взе да ме дразни много.първо за пръв път сигурно от 10 години пропускам важно гостуване но просто си знаех какво ще ме чака бездушна игра и негативен резултат за Ботев.второ остави сигурно най качествените ни футболисти изван групата Кривия,Курдов,Манчев,Домакинов и това за да не го бойкотирали и да загуби мача с етър понеже при загуба беше 100% пътник сега щели да решават ръководството дали да го освободили което било и желанието на радуканов понеже видетели феновете не го харесвали.ами да си кажем честно ми той има само 2 победа в първенството за какво да го харесваме и 2 победи за купата който мен не ме топлят да си кажа честно този вън докато е време поне да се прави отбор за догодина
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Радуканов осъзнай се и си хващай пътя за Видин

Мнениеот bnborisov » 25 мар 2012 11:08

ние може да не го харесваме или да го харесваме, но да уволняваме неможем. за тая работа си има ръководство и собственик.

canary
Контакти:

Re: Радуканов осъзнай се и си хващай пътя за Видин

Мнениеот canary » 25 мар 2012 11:14

kishe написа:този наглец взе да ме дразни много.първо за пръв път сигурно от 10 години пропускам важно гостуване но просто си знаех какво ще ме чака бездушна игра и негативен резултат за Ботев.второ остави сигурно най качествените ни футболисти изван групата Кривия,Курдов,Манчев,Домакинов и това за да не го бойкотирали и да загуби мача с етър понеже при загуба беше 100% пътник сега щели да решават ръководството дали да го освободили което било и желанието на радуканов понеже видетели феновете не го харесвали.ами да си кажем честно ми той има само 2 победа в първенството за какво да го харесваме и 2 победи за купата който мен не ме топлят да си кажа честно този вън докато е време поне да се прави отбор за догодина

Абе г-н Строителен техник слагай малко препинателни знаци. Иначе си много прав за всичко!

Върни се в “Архив”