Челси-Тотнъм 24.03.12 Събота 14:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: Челси-Тотнъм 24.03.12 Събота 14:45

Мнениеот riak4 » 24 мар 2012 16:54

Sardukar написа:Челси се опита да бие с опит! Имаше и ситуации! Ае да не драматизираме! Толкова са ни възможностите на този етап!

Изобщо не е така.С подобен състав отстранихме Наполи с резултат 4:1 !
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 16:55

Dzheff написа:очаквам да се получи много подобен мач на нашия с Тотнъм, когато завършихме 0-0. Прогнозата ми е за скучно 0-0 или трудно някой (или в най-добрия случай и двата отбора) да вкара с мъка 1 гол, но определено този мач няма да бъде най-добрата реклама за красотата на футбола, който се играе във ВЛ... разбира се, надявам се прогнозата ми да се окаже тотатлно погрешна :)

еееееееее и аз да позная развоя на някой мач :lol: :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 24 мар 2012 16:57

lorda1234 написа:
SuperSpurs написа:Разделихме си по едно полувреме с Арсенал и отнесохме 5-ца, надиграхме Ман.Ю и загубихме, надиграхме Ман.С. и загубихме, надиграхме Евертън и загубихме, надиграхме Стоук и Х...сега надиграхме Челси и пак Х. А за пропуските на ВДВ и Адебайор нямам думи!

Няма как, тотално ни надиграхте.Слуша много малоумния коментатор.Имахте късмет, че съдията днеска имаше нужда от цайси и не видя чистата дуспа.

Не съм използвал думата ТОТАЛНО! Просто виж статистиката за 2-рото полувреме като владеене на топката и създадени положения. Самия факт, че последните 5 минути не минахте центъра е показателен. Или претендираш, че сте имали по-чисти положения от 3-те последователни удара на ВДВ и Адебайор и от пропуска на Адебайор след като излъга и вратаря?
Гледам английски футбол още от средата на 80-те на миналия век (пращаха ми видеокасети от Англия) и няма как някакъв телевизионен коментар да повлияе на мнението ми.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 24 мар 2012 16:58

Dzheff написа:
Dzheff написа:очаквам да се получи много подобен мач на нашия с Тотнъм, когато завършихме 0-0. Прогнозата ми е за скучно 0-0 или трудно някой (или в най-добрия случай и двата отбора) да вкара с мъка 1 гол, но определено този мач няма да бъде най-добрата реклама за красотата на футбола, който се играе във ВЛ... разбира се, надявам се прогнозата ми да се окаже тотатлно погрешна :)

еееееееее и аз да позная развоя на някой мач :lol: :lol: :lol:

Пропуснал съм това мнение преди мача, но определено с годрост можеш да носиш прякора Нострадамуса :)
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 17:02

хахах... благодаря ти :) забелязал съм, че когато съм безпристрастен за някой мач ми вървят прогнозите, въпреки че обикновено избягвам да давам такива :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Torresito
Контакти:

Мнениеот Torresito » 24 мар 2012 17:22

Трагични сме! Нямаме право да говориме. Изключително сме слаби, просто нямам думи. Време е да свалим сините очила и да си го признаем, защото сме жалки не само за гледане, но и не заслужаваме да сме в топ 4. Накрая на сезона ще видите развносметката:

-5 то място с много късмет в шампионата
-загуба от Ливърпул за купата, защото те ще хвърлят всичко там
-резил срещу Барселона в ШЛ, ако въобще стигнем до полуфинал

Смешни сме...отборът е безобразен, и лятото ТОТАЛНА чистка ама тотална, защото в момента не само, че играем с отбор лишен от всякаква креативност,идеи,реализаторски умения,техника,бързина, НО липсва дори и желанието!

Ако Абрама иска титли и да върне щастието в очите на феновете да не мисли, кой треньор ще вземе, за да го уволни след 6 месеца, а да приготви поне 100 милиона за трансфери+още 30 от продажби на вехтите и НЕНУЖНИ чанти в отбора.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 24 мар 2012 17:25

Torresito написа:Трагични сме! Нямаме право да говориме. Изключително сме слаби, просто нямам думи. Време е да свалим сините очила и да си го признаем, защото сме жалки не само за гледане, но и не заслужаваме да сме в топ 4. Накрая на сезона ще видите развносметката:

Смешни сме...отборът е безобразен, и лятото ТОТАЛНА чистка ама тотална, защото в момента не само, че играем с отбор лишен от всякаква креативност,идеи,реализаторски умения,техника,бързина, НО липсва дори и желанието!

Ако Абрама иска титли и да върне щастието в очите на феновете да не мисли, кой треньор ще вземе, за да го уволни след 6 месеца, а да приготви поне 100 милиона за трансфери+още 30 от продажби на вехтите и НЕНУЖНИ чанти в отбора.

тва е истината.... калу , малоуда , дрогба , лампард. стъридж , есиен , оби , боби и тн... всички са за махане!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 мар 2012 17:35

оф! Подхода за мача беше правилен! Тотнъм си играха тяхната игра - пропускане на чисти положения и смешни неточности в защита! Липсваше ни концентрация пред гола и това е ! Положения като това след гредата на Мата(Луис изчисти топката преди Дрогба да скъса мрежата) и овладяната топка от Дрогба, която просто трябваше да цъкне към Торес(той поне щеше да отправи по-опасен удар) са в полза на моята теория! Ако добавим и подхлъзването на Мата и неразбирателството в началото на мача м/у Дрогба и Торес... мисля, че стават достатъчно аргументи в полза на подобна теория !
ЧЕЛСИ НЕ МОЖЕ да играе всеки мач както с/у Наполи! Не е възможно чисто физически - пример Иванович!
Стига сте мрънкали! Толкова са ни възможностите на този етап!
Аз съм оптимист за ШЛ и ФА! Мисля, че може да направим 5 мача и да вземем тенекията с ушите :!:

ПП След два подобни мача и отчаянието, което явно е налегнало повечето фенове на ЧЕЛСИ ще потретя отново - ЧЕЛСИ ЩЕ ГО БЪДЕ ТОЗИ СЕЗОН(да се разбира, че няма да пляскаме с ръце в небитието :lol: )
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
DerrickRose
Контакти:

Мнениеот DerrickRose » 24 мар 2012 17:39

SuperSpurs написа:Разделихме си по едно полувреме с Арсенал и отнесохме 5-ца, надиграхме Ман.Ю и загубихме, надиграхме Ман.С. и загубихме, надиграхме Евертън и загубихме, надиграхме Стоук и Х...сега надиграхме Челси и пак Х. А за пропуските на ВДВ и Адебайор нямам думи!

Нямаме характер на голям отбор,колкото и да ми е тежко да го кажа.От както се помня сме си така,бием един от големите отбори,другия мач се дъним срещу слабак. :(
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 24 мар 2012 18:35

saffron написа:
Torresito написа:Трагични сме! Нямаме право да говориме. Изключително сме слаби, просто нямам думи. Време е да свалим сините очила и да си го признаем, защото сме жалки не само за гледане, но и не заслужаваме да сме в топ 4. Накрая на сезона ще видите развносметката:

тва е истината.... калу , малоуда , дрогба , лампард. стъридж , есиен , оби , боби и тн... всички са за махане!

Абе ти що не махнеш всички бе ? Айде моля ви се ! Вярно е,че играхме зле в атака без креативност,но да махнеш имена,като : Дрогба,Лампард,Стъридж,Есием, та дори и Оби Микел(който не играе зле в последните мачове) е просто немислимо. Ако не си гледал мача днес, Стъридж игра най-добре,Есиен също.Пак се опитвате да махнете гръбнака на състава,ама така не става.Искате промяна - подмладяване ? Е,как ще настъпи това,ако младите играчи,не играят рамо до рамо с ЛИДЕРИТЕ на отбора.АВБ опита да направи това и сега е без работа.Дори не мисля,че състава ни е толкова стар.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Върни се в “Челси”