Sardukar написа:Челси се опита да бие с опит! Имаше и ситуации! Ае да не драматизираме! Толкова са ни възможностите на този етап!
Изобщо не е така.С подобен състав отстранихме Наполи с резултат 4:1 !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Sardukar написа:Челси се опита да бие с опит! Имаше и ситуации! Ае да не драматизираме! Толкова са ни възможностите на този етап!
Dzheff написа:очаквам да се получи много подобен мач на нашия с Тотнъм, когато завършихме 0-0. Прогнозата ми е за скучно 0-0 или трудно някой (или в най-добрия случай и двата отбора) да вкара с мъка 1 гол, но определено този мач няма да бъде най-добрата реклама за красотата на футбола, който се играе във ВЛ... разбира се, надявам се прогнозата ми да се окаже тотатлно погрешна
lorda1234 написа:SuperSpurs написа:Разделихме си по едно полувреме с Арсенал и отнесохме 5-ца, надиграхме Ман.Ю и загубихме, надиграхме Ман.С. и загубихме, надиграхме Евертън и загубихме, надиграхме Стоук и Х...сега надиграхме Челси и пак Х. А за пропуските на ВДВ и Адебайор нямам думи!
Няма как, тотално ни надиграхте.Слуша много малоумния коментатор.Имахте късмет, че съдията днеска имаше нужда от цайси и не видя чистата дуспа.
Dzheff написа:Dzheff написа:очаквам да се получи много подобен мач на нашия с Тотнъм, когато завършихме 0-0. Прогнозата ми е за скучно 0-0 или трудно някой (или в най-добрия случай и двата отбора) да вкара с мъка 1 гол, но определено този мач няма да бъде най-добрата реклама за красотата на футбола, който се играе във ВЛ... разбира се, надявам се прогнозата ми да се окаже тотатлно погрешна
еееееееее и аз да позная развоя на някой мач![]()
![]()
Torresito написа:Трагични сме! Нямаме право да говориме. Изключително сме слаби, просто нямам думи. Време е да свалим сините очила и да си го признаем, защото сме жалки не само за гледане, но и не заслужаваме да сме в топ 4. Накрая на сезона ще видите развносметката:
-5 то място с много късмет в шампионата
-загуба от Ливърпул за купата, защото те ще хвърлят всичко там
-резил срещу Барселона в ШЛ, ако въобще стигнем до полуфинал
Смешни сме...отборът е безобразен, и лятото ТОТАЛНА чистка ама тотална, защото в момента не само, че играем с отбор лишен от всякаква креативност,идеи,реализаторски умения,техника,бързина, НО липсва дори и желанието!
Ако Абрама иска титли и да върне щастието в очите на феновете да не мисли, кой треньор ще вземе, за да го уволни след 6 месеца, а да приготви поне 100 милиона за трансфери+още 30 от продажби на вехтите и НЕНУЖНИ чанти в отбора.
SuperSpurs написа:Разделихме си по едно полувреме с Арсенал и отнесохме 5-ца, надиграхме Ман.Ю и загубихме, надиграхме Ман.С. и загубихме, надиграхме Евертън и загубихме, надиграхме Стоук и Х...сега надиграхме Челси и пак Х. А за пропуските на ВДВ и Адебайор нямам думи!
saffron написа:Torresito написа:Трагични сме! Нямаме право да говориме. Изключително сме слаби, просто нямам думи. Време е да свалим сините очила и да си го признаем, защото сме жалки не само за гледане, но и не заслужаваме да сме в топ 4. Накрая на сезона ще видите развносметката:
-5 то място с много късмет в шампионата
-загуба от Ливърпул за купата, защото те ще хвърлят всичко там
-резил срещу Барселона в ШЛ, ако въобще стигнем до полуфинал
Смешни сме...отборът е безобразен, и лятото ТОТАЛНА чистка ама тотална, защото в момента не само, че играем с отбор лишен от всякаква креативност,идеи,реализаторски умения,техника,бързина, НО липсва дори и желанието!
Ако Абрама иска титли и да върне щастието в очите на феновете да не мисли, кой треньор ще вземе, за да го уволни след 6 месеца, а да приготви поне 100 милиона за трансфери+още 30 от продажби на вехтите и НЕНУЖНИ чанти в отбора.
тва е истината.... калу , малоуда , дрогба , лампард. стъридж , есиен , оби , боби и тн... всички са за махане!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта