Берое-Калиакра 24.03-17:30 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Берое-Калиакра 24.03-17:30 часа

Мнениеот luxorus » 23 мар 2012 08:23

burnstz написа:
luxorus написа:3-0
--------------------------Иванов-----------------------
Илиев----------Енчев---------Зафиров-----В.Пенев
-----------------Елиаш------------Велев--------------
-----Каядо---------Слави Жеков-----Т.Христов---
-----------------Е.Ангелов(Андонов)----------------

Според мен Писаров ще започне титуляр, защото не игра с Литекс, а Каядо ще остане резерва. Слави според мен няма да е тируляр, вече все по-рядко попада в групата, затова си мисля, че Илиев ще заложи или на Милен, или на Рангел зад Емо. Прогноза 2:0

Може и така да е,просто предполагам че Илиан ще даде малко игрово време на капитана.Само тренера знае кой ще пусне,но може да се очаква да пусне и доста различен състав с оглед съперника и умората в някои.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Giovanni
Контакти:

Мнениеот Giovanni » 23 мар 2012 08:29

Според мен трябва в този мач да се даде шанс и някой от резервите.Например - Писаров,Танев,Горанов,Абушев.
Каядо и Елиаш да починат и се предпазят от картони.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 мар 2012 12:31

Giovanni написа:Според мен трябва в този мач да се даде шанс и някой от резервите.Например - Писаров,Танев,Горанов,Абушев.
Каядо и Елиаш да починат и се предпазят от картони.

Щеше да е логично точно това да направи ,НО имаме нужда от точки и едва ли точно в този мач ще си позволи експерименти освен заместници на наказаните и контузените.Това прави промяна на ПЕТ титуляра.Напълно достатъчно според мен.
Смятам ,че Т.Христо ще си е отляво , отдясно ще е Каядо , в средата ще са Танев ,Елиаш и Стефан , а на върха може да се добави до Ангелов най-вероятно Жоро Андонов.В защита се очаква да са игралите през второто полувреме от мача с Литекс.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 23 мар 2012 13:57

Все пак имаме група от 29 футболисти, от които трима трайно контузени. Всеки един от тях трябва, когато отбора има нужда от него да излезе и да играе. Аз не ги деля на "основни" и в случая "не основни" :) . В мача с Калиакра очаквам изненади, като примерно титуляри да излязат Иван Горанов и Слави Жеков или защо не Милен Танев!? Мача изобщо няма да е лесен за нас. Дано и футболистите да не подценят Калиакра! Все пак не сме в позиция да подценяваме който и да е отбор от А група. Мача ще бъде такъв, какъвто си го направим. Една победа с 3-0 много би ме зарадвала.

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 23 мар 2012 14:27

balgarin написа:Все пак имаме група от 29 футболисти, от които трима трайно контузени. Всеки един от тях трябва, когато отбора има нужда от него да излезе и да играе. Аз не ги деля на "основни" и в случая "не основни" :) . В мача с Калиакра очаквам изненади, като примерно титуляри да излязат Иван Горанов и Слави Жеков или защо не Милен Танев!? Мача изобщо няма да е лесен за нас. Дано и футболистите да не подценят Калиакра! Все пак не сме в позиция да подценяваме който и да е отбор от А група. Мача ще бъде такъв, какъвто си го направим. Една победа с 3-0 много би ме зарадвала.

И мен би ме зарадвала, но съм по-склонен да се съглася с Avgusta 1916. Това че направихме няколко хубави мача с/у "големите" отбори не ни прави автоматично такова страшилище, че да излизаме едва ли не с юношите с/у по-непретенциозните отбори(както снизходително ги наричат обикновено медиите). Очаквам наличните играчи, оформили се като титуляри последните няколко кръга, да започнат мача, от самото начало да натискат и стрелят от далеч, за около 10-15 минути, докато вкараме гол, дай Боже - два, и после мача да се доиграва, може би някоя друга греда второто полувреме, поне един червен картон(защото ще изглежда странно на наш мач да няма нито един), за разнообразие може да е и за отбора на Калиакра, хем след мача някой да може с чиста съвест да каже че сме съдийски отбор, и че префасонирания комунистически лозунг "Няма да оставим нито един отбор в А група да падне без съдийска помощ" важи в пълна сила и до ден днешен. Или може би оптимиста в мен е умрял много отдавна и аз просто още не съм го осъзнал. Като се замисля - дано се сбъдне твоята прогноза :)

П.П. Бре, че дълго изречение съчиних, прощавайте ако е малко тегаво за четене, не съм спал от вчера...
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 23 мар 2012 22:44

МинимаЛНА победа с 1 - 0 за БЕРОЕ
Може да го играете то4ен резултат
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

САМО БЕРОЕ
Контакти:

Мнениеот САМО БЕРОЕ » 23 мар 2012 23:15

Въпреки неприятните контузии Калиакра не е отборът от който да се плашим. Безпроблемно 3:0 - откога чакаме резултатен мач с Илиан Илиев начело!

Image

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 24 мар 2012 19:54

Успех беройци ,бихте и сега чакаме да объркате сметките на някой "гранд"!Пловдив е черно-бял!
Локо завинаги!!!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 мар 2012 20:31

Честита победа.Важни 3 точки,второто полувреме го проспахме и бяхме на път да изтървем питомното.

САМО БЕРОЕ
Контакти:

Мнениеот САМО БЕРОЕ » 24 мар 2012 21:23

Не се напънахме много, но все пак съперник е Калиакра. Важното в този мач бяха 3-те точки! И без това този сезон е преходен и не се борим за нещо...

Image

Върни се в “Берое”