balgarin написа:Все пак имаме група от 29 футболисти, от които трима трайно контузени. Всеки един от тях трябва, когато отбора има нужда от него да излезе и да играе. Аз не ги деля на "основни" и в случая "не основни"

. В мача с Калиакра очаквам изненади, като примерно титуляри да излязат Иван Горанов и Слави Жеков или защо не Милен Танев!? Мача изобщо няма да е лесен за нас. Дано и футболистите да не подценят Калиакра! Все пак не сме в позиция да подценяваме който и да е отбор от А група. Мача ще бъде такъв, какъвто си го направим. Една победа с 3-0 много би ме зарадвала.
И мен би ме зарадвала, но съм по-склонен да се съглася с Avgusta 1916. Това че направихме няколко хубави мача с/у "големите" отбори не ни прави автоматично такова страшилище, че да излизаме едва ли не с юношите с/у по-непретенциозните отбори(както снизходително ги наричат обикновено медиите). Очаквам наличните играчи, оформили се като титуляри последните няколко кръга, да започнат мача, от самото начало да натискат и стрелят от далеч, за около 10-15 минути, докато вкараме гол, дай Боже - два, и после мача да се доиграва, може би някоя друга греда второто полувреме, поне един червен картон(защото ще изглежда странно на наш мач да няма нито един), за разнообразие може да е и за отбора на Калиакра, хем след мача някой да може с чиста съвест да каже че сме съдийски отбор, и че префасонирания комунистически лозунг "Няма да оставим нито един отбор в А група да падне без съдийска помощ" важи в пълна сила и до ден днешен. Или може би оптимиста в мен е умрял много отдавна и аз просто още не съм го осъзнал. Като се замисля - дано се сбъдне твоята прогноза

П.П. Бре, че дълго изречение съчиних, прощавайте ако е малко тегаво за четене, не съм спал от вчера...