Защо на "Васил Левски"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

pacoggg
Контакти:

Re: Защо на "Васил Левски"

Мнениеот pacoggg » 11 авг 2009 09:51

Ако Лечков сложи осветление в Сливен (дано ЦСКА си платят най-сетне) защо не и тук,,,,,,,иначе опциите остават Ловеч и Бургас,,,,,,,особено сега лятото Бургас си е идеална алтернатива ама с този изкуствен терен пък :oops:

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 11 авг 2009 10:01

monster1011 еми аз не спадам към нито една от двете групи, които посочи. Тука квото и да си говорим, ако Перуката не реши да промени мястото нищо няма да стане
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

pomiqrat_
Контакти:

Мнениеот pomiqrat_ » 11 авг 2009 10:05

Вие луди ли сте? Какъв Пловдив ви гони? На кой стадион ще играят В Пловдив? Да не би да имате някой скрит стадион красавец, с трибуни, които не чакат всеки момент да рухнат. Варна къде ще го играят на Юрий Гагарин ли :lol: или на Тича. Защо не играхте на Тича мачовете от Лига Европа. Малко мислете преди да пишете глупости. Освен Лазур, Градския на Литекс и стадиона на Калиакра има лиценз от УЕФА

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 11 авг 2009 10:08

Земи прочети какво пише на предните страници за лиценза и тогава говори
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 11 авг 2009 10:12

pacoggg написа:Ако Лечков сложи осветление в Сливен (дано ЦСКА си платят най-сетне) защо не и тук,,,,,,,иначе опциите остават Ловеч и Бургас,,,,,,,особено сега лятото Бургас си е идеална алтернатива ама с този изкуствен терен пък :oops:

Е нека се учат и на изкуствен. Нищо лошо, като гледах PSV Аindhoven не им личеше да имат проблем с тревата.

Потребителски аватар
isark77
Контакти:

Мнениеот isark77 » 11 авг 2009 10:17

Много е хубаво да се играе извън София в тези мачове, даже е задължително. Но кой нормален отбор ще дойде да играе на стадион без нормални съблекални, без тоалетни, без осветление(лятото никой няма да играе на обяд) и на терен, на който топката не може да се търкаля нормално повече от два метра. Трябва да се оправят базите и стадионите, за да се играе извън София.
Опитват се с ЛЕВСКИ да крачат и крачат,но ЛЕВСКИ лети!!!

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 11 авг 2009 10:19

А и да не забравяме че половин София е на морето в моментаhttp :lol:

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 11 авг 2009 10:59

monster1011 написа: То в БГ има две категории хора - 1,5 млн софиянци и 5,5 млн мечатещи за София. За 70-те % за съжаление си прав, в периода след 1989 много качествен материали отиде в чужбина и много наскачаха.
Сега ще ме разсмиваш ли ? Всеки си мечтаел да ходи в София.Спри да пишеш на тая тема ,защото в момента ти я превърна в софия-"Провинцията" .
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 11 авг 2009 11:41

Напълно съм съгласен.Според мен,а и според някои колеги идеалното място за тази контрола е стадион Лазур.Сега е разгара на отпуските и бе нормално от БФС да го имат впредвид.В момента нямам представа колко хора ще отидат на Васил Левски.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 11 авг 2009 12:24

maldin1 написа:
monster1011 написа: То в БГ има две категории хора - 1,5 млн софиянци и 5,5 млн мечатещи за София. За 70-те % за съжаление си прав, в периода след 1989 много качествен материали отиде в чужбина и много наскачаха.
Сега ще ме разсмиваш ли ? Всеки си мечтаел да ходи в София.Спри да пишеш на тая тема ,защото в момента ти я превърна в софия-"Провинцията" .

Първо отдавна спрях. Второ ако видиш повечето постове са точно натам насочени - самата тема е пусната с тази идея, как видите ли всички мачове се играели в София (не че е лъжа, аз след 4 мача дето ходих последните 2 седмици, няма да отида на някаква контрола, та била тя и на националния ). И моя пост беше за ония с колелото използвал думата шопи. Т.е написах го предизвикано. Сами се врете в шамарите и после аи леле защо така пишете.

И аз съм за това да се играят повече контроли в провинцията - там ще се събере публика повече, тук е преситено с мачове - 4 отбора в А група, международни турнири, да не говорим за другите спортове като баскетбол.

Върни се в “Национален отбор”