Защо на "Васил Левски"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо на "Васил Левски"
Ако Лечков сложи осветление в Сливен (дано ЦСКА си платят най-сетне) защо не и тук,,,,,,,иначе опциите остават Ловеч и Бургас,,,,,,,особено сега лятото Бургас си е идеална алтернатива ама с този изкуствен терен пък 

- to6kata1912
monster1011 еми аз не спадам към нито една от двете групи, които посочи. Тука квото и да си говорим, ако Перуката не реши да промени мястото нищо няма да стане
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
Вие луди ли сте? Какъв Пловдив ви гони? На кой стадион ще играят В Пловдив? Да не би да имате някой скрит стадион красавец, с трибуни, които не чакат всеки момент да рухнат. Варна къде ще го играят на Юрий Гагарин ли
или на Тича. Защо не играхте на Тича мачовете от Лига Европа. Малко мислете преди да пишете глупости. Освен Лазур, Градския на Литекс и стадиона на Калиакра има лиценз от УЕФА

- to6kata1912
Земи прочети какво пише на предните страници за лиценза и тогава говори
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
- monster1011
- Контакти:
pacoggg написа:Ако Лечков сложи осветление в Сливен (дано ЦСКА си платят най-сетне) защо не и тук,,,,,,,иначе опциите остават Ловеч и Бургас,,,,,,,особено сега лятото Бургас си е идеална алтернатива ама с този изкуствен терен пък
Е нека се учат и на изкуствен. Нищо лошо, като гледах PSV Аindhoven не им личеше да имат проблем с тревата.
Много е хубаво да се играе извън София в тези мачове, даже е задължително. Но кой нормален отбор ще дойде да играе на стадион без нормални съблекални, без тоалетни, без осветление(лятото никой няма да играе на обяд) и на терен, на който топката не може да се търкаля нормално повече от два метра. Трябва да се оправят базите и стадионите, за да се играе извън София.
Опитват се с ЛЕВСКИ да крачат и крачат,но ЛЕВСКИ лети!!!
- vrajdebec
- Контакти:
А и да не забравяме че половин София е на морето в моментаhttp 

Сега ще ме разсмиваш ли ? Всеки си мечтаел да ходи в София.Спри да пишеш на тая тема ,защото в момента ти я превърна в софия-"Провинцията" .monster1011 написа: То в БГ има две категории хора - 1,5 млн софиянци и 5,5 млн мечатещи за София. За 70-те % за съжаление си прав, в периода след 1989 много качествен материали отиде в чужбина и много наскачаха.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Напълно съм съгласен.Според мен,а и според някои колеги идеалното място за тази контрола е стадион Лазур.Сега е разгара на отпуските и бе нормално от БФС да го имат впредвид.В момента нямам представа колко хора ще отидат на Васил Левски.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
- monster1011
- Контакти:
maldin1 написа:Сега ще ме разсмиваш ли ? Всеки си мечтаел да ходи в София.Спри да пишеш на тая тема ,защото в момента ти я превърна в софия-"Провинцията" .monster1011 написа: То в БГ има две категории хора - 1,5 млн софиянци и 5,5 млн мечатещи за София. За 70-те % за съжаление си прав, в периода след 1989 много качествен материали отиде в чужбина и много наскачаха.
Първо отдавна спрях. Второ ако видиш повечето постове са точно натам насочени - самата тема е пусната с тази идея, как видите ли всички мачове се играели в София (не че е лъжа, аз след 4 мача дето ходих последните 2 седмици, няма да отида на някаква контрола, та била тя и на националния ). И моя пост беше за ония с колелото използвал думата шопи. Т.е написах го предизвикано. Сами се врете в шамарите и после аи леле защо така пишете.
И аз съм за това да се играят повече контроли в провинцията - там ще се събере публика повече, тук е преситено с мачове - 4 отбора в А група, международни турнири, да не говорим за другите спортове като баскетбол.