Виляреал-Реал Мадрид - 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Виляреал-Реал Мадрид

Мнениеот MORSKI » 22 мар 2012 14:37

fcb_bg написа:
MORSKI написа:
С кое ни поряза? По-скоро с кое не ни поряза!? НОВИ ПРАВИЛА ЛИ СА ИЗМИСЛЕНИ ВЪВ ФУТБОЛА, ЧЕ ЗА 2 ЧЕРВЕНИ ИГРАЧ ОСТАВА НА ТЕРЕНА? Той този даде толкова червени и жълти картони колкото никой отбор в Испания не е получил сигурно. И само не ми казвай, че всичкитве били заслужени защото аз лично съм виждал толкова пъти Пуйол и Пике да спорят със съдиите, ама червени и жълти картони получават а високосна година..!

А това за фланелките. Ами защо не коменмтираш влизанията на "играчите" на Виляреал! ЧЕ те половината си плачеха за червен картон!
Ами фаула при гола?

Фаул при гола по-скоро нямаше, съгласен съм. Но това ли ви е очевидното рязане? Отсъден фал в близост при който Касияс трябваше да хване топката със затворени очи.
Влизанията на играчите на Вияреал... Че ние тия влизания като ги мърморехме в 4-те Класики, нали си бяха нормална игра тогава? Изобщо не ви правеха впечатление, само симулациите на Барса ви бяха в устите. Сега какво се промени?

Ами и на вас не ви правеше впечатление като ви бутаха съдиите, а като почнаха нас да ни бутат нададохте такъв вой, че още са ни проглушени ушите!? А за влизанията :lol: То пък нищо общо с мачовете в Класиките- там влизаше само Пепе и то 1-2 пъти в мач... А тук какво, 90 минути ритници и то от почти целия им отбор? И нито един червен картон :shock:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 мар 2012 14:41

MORSKI написа:
Ами и на вас не ви правеше впечатление като ви бутаха съдиите, а като почнаха нас да ни бутат нададохте такъв вой, че още са ни проглушени ушите!? А за влизанията :lol: То пък нищо общо с мачовете в Класиките- там влизаше само Пепе и то 1-2 пъти в мач... А тук какво, 90 минути ритници и то от почти целия им отбор? И нито един червен картон :shock:

Пич, ти май си ги забравил тия мачове? След тях Барса станаха Симулантите, Реал - Каратистите. Ако нямаш спомени за тези мачове, значи трябва да започнеш с Гинко билоба.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 мар 2012 15:23

fcb_bg написа:
MORSKI написа:

Пич, ти май си ги забравил тия мачове? След тях Барса станаха Симулантите, Реал - Каратистите. Ако нямаш спомени за тези мачове, значи трябва да започнеш с Гинко билоба.

Много добре имам спомени. И точно заради това знам, че сега говориш глупости! Пепе беше единственият, който наистина се вписа в определението каратист Остъаналото са ваши нелепици

magadisho
Контакти:

Мнениеот magadisho » 22 мар 2012 15:38

Няма ли някой модератор да хване да банне тоя fcb_bg ? То бива провокации ама това неговото вече е...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 мар 2012 15:45

MORSKI написа:
fcb_bg написа:
MORSKI написа:

Много добре имам спомени. И точно заради това знам, че сега говориш глупости! Пепе беше единственият, който наистина се вписа в определението каратист Остъаналото са ваши нелепици

ти сериозно ли говориш :shock: ами Рамос , ами Марсело ами Шаби Алонсо ами Абелоа ами Диари , всичките ви играчи освен нападателите играят мега грубо ;)

Офтопик:

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 22 мар 2012 15:45

Поздрав за всички фенове на Реал:
We all live in a yellow submarine,
yellow submarine, yellow submarine,
We all live in a yellow submarine,
yellow submarine, yellow submarine.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 мар 2012 16:42

Middlesbrough написа:[
ти сериозно ли говориш :shock: ами Рамос , ами Марсело ами Шаби Алонсо ами Абелоа ами Диари , всичките ви играчи освен нападателите играят мега грубо ;)

Рамос пък кога е играл грубо :shock: Марсело имаше един мач, в който наситина прекали, но като цяло не може да се впише в категорията груб :shock:
Шаби Алонсо пък още по-малко :shock:

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 22 мар 2012 17:40

Какво ще стане с рефера показал 2 жълти картона на един играч,но не и червен ? :?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 22 мар 2012 18:23

Виляреал отпадат в сегунда! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 22 мар 2012 19:15

Водим 6 точки пичове.Стига сте се ядосвали.То това им остана на ония,да се радват че са на 6 точки зад Реал.
Всичко е точно и ясно.Съдиите бутат Реал и режат Барселона.Реал са грубияни а Барселона не са симуланти.На Пепе за това че симулира му дадоха жълт картон ( като му разбиха устата). Така му се пада на гадта.Няма да ми симулира я! В Испания е така.Симулираш -веднага жълт картон.Само че трябва да са ти разбили устата и да е цялата в кръв иначе ако нямаш нищо и гледаш с едното око гяволската дали си преебал съдията дават червени на противника.
Все пак нали шампион става този който има най-много точки.Всичко друго е ала бала.За сега Реал води с 6 точки.Аз лично съм доволен.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”