fcb_bg написа:MORSKI написа:
С кое ни поряза? По-скоро с кое не ни поряза!? НОВИ ПРАВИЛА ЛИ СА ИЗМИСЛЕНИ ВЪВ ФУТБОЛА, ЧЕ ЗА 2 ЧЕРВЕНИ ИГРАЧ ОСТАВА НА ТЕРЕНА? Той този даде толкова червени и жълти картони колкото никой отбор в Испания не е получил сигурно. И само не ми казвай, че всичкитве били заслужени защото аз лично съм виждал толкова пъти Пуйол и Пике да спорят със съдиите, ама червени и жълти картони получават а високосна година..!
А това за фланелките. Ами защо не коменмтираш влизанията на "играчите" на Виляреал! ЧЕ те половината си плачеха за червен картон!
Ами фаула при гола?
Фаул при гола по-скоро нямаше, съгласен съм. Но това ли ви е очевидното рязане? Отсъден фал в близост при който Касияс трябваше да хване топката със затворени очи.
Влизанията на играчите на Вияреал... Че ние тия влизания като ги мърморехме в 4-те Класики, нали си бяха нормална игра тогава? Изобщо не ви правеха впечатление, само симулациите на Барса ви бяха в устите. Сега какво се промени?
Ами и на вас не ви правеше впечатление като ви бутаха съдиите, а като почнаха нас да ни бутат нададохте такъв вой, че още са ни проглушени ушите!? А за влизанията