smart написа:Jordan Henderson написа:Нима Каут не ни спечели КК този сезон? Нима Каут не ни обърна (частично) сезона миналата година? Нима не си партнира добре в атака с който и да е?
Дирк ни е легенда и не разбирам какво не му харесвате. Ако той си играеше редевно вместо малаумниците Хендерсън и Даунинг в неговата зона отдавна да не се мъчим за 6тото място,но отново ще подчертая нашият "крал".Дори да се опитаме да го продадем ще вземем максимум мизерни 10 млн. за който няма смисъл. Ако ще се взима нов футболист да се взима без освобождаване на Каут. Ако зависеше от мен летящият холандец би останал в Ливърпул поне до 38 години редом до Стивън Джерард и Крейг Белъми.
1.вкара един гол след като се подхлъзна срещу Кардиф и вече голямата работа стана,а гола им в 118 минута по чия вина стана помниш ли ?
2.Даунинг последните мачове играе много силно и е с класи във всяко едно отношение с Каут
3.Как по точно ни е обърнал сезона миналата година, единствения мач, който донякъде реши беше срещу МЮ когато вкара три гола буквално от голлинията,но главната заслуга бе на Суарес
4.Какво те кара да си мислиш че е легенда?!?!
5.С кой си партнира добре в атака, помня как ни осра мачовете със стоук и арсенал загубихме точки само и единствено заради него.
Значи единственото нещо с което съм съгласен е аватарът ти
Значи Каут играе резерва всеки мач и допринася на играта и продължава да бъде държан резерва?? И аз да съм и аз ще искам да играя.
Кой мачове ни е осрал ? С/у Арсенал ? Кой мач? Последният мач в който Суарез и Каут бяха извънземни ? Или по миналият когато вкара за 1:1 от дузпа дълбоко в продължението ?? Кога с/у Стоук той ни е осирал мачове? Айде да се гледаш кво пишеш и да не се излагаш ей така.
Каут е направил поне 2 пъти повече за Ливърпул отколкото Керъл,Адам,Хендерсън и Даунинг за цялата им кариера. Следващият път когато ме цитираш поне гледай кво пишеш.......