Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Jordan Henderson » 20 мар 2012 19:16

smart написа:
Jordan Henderson написа:Нима Каут не ни спечели КК този сезон? Нима Каут не ни обърна (частично) сезона миналата година? Нима не си партнира добре в атака с който и да е?
Дирк ни е легенда и не разбирам какво не му харесвате. Ако той си играеше редевно вместо малаумниците Хендерсън и Даунинг в неговата зона отдавна да не се мъчим за 6тото място,но отново ще подчертая нашият "крал".Дори да се опитаме да го продадем ще вземем максимум мизерни 10 млн. за който няма смисъл. Ако ще се взима нов футболист да се взима без освобождаване на Каут. Ако зависеше от мен летящият холандец би останал в Ливърпул поне до 38 години редом до Стивън Джерард и Крейг Белъми.

1.вкара един гол след като се подхлъзна срещу Кардиф и вече голямата работа стана,а гола им в 118 минута по чия вина стана помниш ли ?

2.Даунинг последните мачове играе много силно и е с класи във всяко едно отношение с Каут
3.Как по точно ни е обърнал сезона миналата година, единствения мач, който донякъде реши беше срещу МЮ когато вкара три гола буквално от голлинията,но главната заслуга бе на Суарес
4.Какво те кара да си мислиш че е легенда?!?!
5.С кой си партнира добре в атака, помня как ни осра мачовете със стоук и арсенал загубихме точки само и единствено заради него.

Значи единственото нещо с което съм съгласен е аватарът ти :)
Значи Каут играе резерва всеки мач и допринася на играта и продължава да бъде държан резерва?? И аз да съм и аз ще искам да играя. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Няма такъв смях :lol: :lol: Даунинг играл добре? По ддобре? По добре от кой? От Стивън Хънт ли ? :lol: :lol: Вкара вторият си гол през сезона след повече от 30мача. Това добре ли е ? Не знае къде се намира и преди и след гола в мача с/у Стоук и единственият му свестен мач бе за финала на КК защото разцъкваше с/у бекове поне за 4то дивизионен отбор. За това как е допринесъл Каут миналата година само ще те помоля да видиш колко гола е вкарал. Просто няма смисъл да коментирам...
Кой мачове ни е осрал ? С/у Арсенал ? Кой мач? Последният мач в който Суарез и Каут бяха извънземни ? Или по миналият когато вкара за 1:1 от дузпа дълбоко в продължението ?? Кога с/у Стоук той ни е осирал мачове? Айде да се гледаш кво пишеш и да не се излагаш ей така.
Каут е направил поне 2 пъти повече за Ливърпул отколкото Керъл,Адам,Хендерсън и Даунинг за цялата им кариера. Следващият път когато ме цитираш поне гледай кво пишеш.......

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 20 мар 2012 19:41

Jordan Henderson написа:
smart написа:
Jordan Henderson написа:Нима Каут не ни спечели КК този сезон? Нима Каут не ни обърна (частично) сезона миналата година? Нима не си партнира добре в атака с който и да е?
Дирк ни е легенда и не разбирам какво не му харесвате. Ако той си играеше редевно вместо малаумниците Хендерсън и Даунинг в неговата зона отдавна да не се мъчим за 6тото място,но отново ще подчертая нашият "крал".Дори да се опитаме да го продадем ще вземем максимум мизерни 10 млн. за който няма смисъл. Ако ще се взима нов футболист да се взима без освобождаване на Каут. Ако зависеше от мен летящият холандец би останал в Ливърпул поне до 38 години редом до Стивън Джерард и Крейг Белъми.

1.вкара един гол след като се подхлъзна срещу Кардиф и вече голямата работа стана,а гола им в 118 минута по чия вина стана помниш ли ?

2.Даунинг последните мачове играе много силно и е с класи във всяко едно отношение с Каут
3.Как по точно ни е обърнал сезона миналата година, единствения мач, който донякъде реши беше срещу МЮ когато вкара три гола буквално от голлинията,но главната заслуга бе на Суарес
5.С кой си партнира добре в атака, помня как ни осра мачовете със стоук и арсенал загубихме точки само и единствено заради него.

Значи единственото нещо с което съм съгласен е аватарът ти :)
Значи Каут играе резерва всеки мач и допринася на играта и продължава да бъде държан резерва?? И аз да съм и аз ще искам да играя. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Няма такъв смях :lol: :lol: Даунинг играл добре? По ддобре? По добре от кой? От Стивън Хънт ли ? :lol: :lol: Вкара вторият си гол през сезона след повече от 30мача. Това добре ли е ? Не знае къде се намира и преди и след гола в мача с/у Стоук и единственият му свестен мач бе за финала на КК защото разцъкваше с/у бекове поне за 4то дивизионен отбор. За това как е допринесъл Каут миналата година само ще те помоля да видиш колко гола е вкарал. Просто няма смисъл да коментирам...
Кой мачове ни е осрал ? С/у Арсенал ? Кой мач? Последният мач в който Суарез и Каут бяха извънземни ? Или по миналият когато вкара за 1:1 от дузпа дълбоко в продължението ?? Кога с/у Стоук той ни е осирал мачове? Айде да се гледаш кво пишеш и да не се излагаш ей така.
Каут е направил поне 2 пъти повече за Ливърпул отколкото Керъл,Адам,Хендерсън и Даунинг за цялата им кариера. Следващият път когато ме цитираш поне гледай кво пишеш.......

1. аз не те карам да си съгласен с мене всеки си има право на мнение
2.Миналия сезон повечето му голове са от дузпи или някви калитарски като тези срещу МЮ
3.Даунинг поне цъка,докато Каут през този сезон нито един път не съм го видял да излюже защитник 1:1.
4.Мача с Арсенал осра едно 100-во положение+изпуснатата дузпа(2-ра през сезона)+некадърно направената добавка, а в мача със Стоук също осра доста положения.
5.Даунинг има два гола от началото на сезона и е нов в отбора,но и Каут има горе долу толкова
6.Кажи ми в кое отношение Каут е по-добро крило от Даунинг-скорост?центриране?един на един?
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 20 мар 2012 20:31

smart написа:1. аз не те карам да си съгласен с мене всеки си има право на мнение
2.Миналия сезон повечето му голове са от дузпи или някви калитарски като тези срещу МЮ
3.Даунинг поне цъка,докато Каут през този сезон нито един път не съм го видял да излюже защитник 1:1.
4.Мача с Арсенал осра едно 100-во положение+изпуснатата дузпа(2-ра през сезона)+некадърно направената добавка, а в мача със Стоук също осра доста положения.
5.Даунинг има два гола от началото на сезона и е нов в отбора,но и Каут има горе долу толкова
6.Кажи ми в кое отношение Каут е по-добро крило от Даунинг-скорост?центриране?един на един?

1. Така е и се извинявам, че се намесвам в спора ви.
2. Няма никакво значение от какво са му головете, калитарски или не, голът си е гол. Де и този сезон да вкарвахме калитарски голове, ами ние никакви не вкарваме ... Каут е един от малкото футболисти в света, които вкарват почти всичките си голове на 1 метър от голлинията, но е факт, че е бил там и я е вкарал.
3.Ако Каут имаше 30 мача като титуляр ти гарантирам, че щеше да е минал поне 10 човека 1 на 1 (Даунинг едва ли може да се похвали с това в момента).
4.Изпусна дузпа, но това го правят всички през този сезон и се съмнявам проблемът да е в даден играч.
5.Даунинг има 2 гола, но е атакуващ футболист, който играе титуляр през почти цялото време. И ако говорим за "калитарски" изпълнения, то именно голът на Даунинг в последния мач беше такъв, защото с оглед шутовете му през целия сезон е цяло чудо, че не уби някой от феновете на Стоук.
6.Един на един съм сигурен, че е много по-добър от Даунинг. За скорост и центриране може и да не е, но пък е по-добър в някои други отношения, които не си споменал - креативност, комбинативност, поглед, реализаторски умения ...
7.Абе кажи си, че те дразни, щото го купи Дебелата Свиня :lol:

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 20 мар 2012 20:46

Каут е един от малкото футболисти в сегашния Ливърпул, който може да се похвали със статут на легенда, лидер, икона и т.н. Другите са Джерард, Карагър и Рейна. Да си призная, не ме бърка, дори да вкарва, когато топката е на 1 сантиметър от вратата. Няма значение как и кога ще вкараш гола, важното е че си го вкарал, а Каут вкара няколко много важни гола през този сезон, да не говорим, че през предишните 5 години в отбора е вкарвал още доста и много по-важни от тези. Четох наскоро една интересна статистика, според която, всички голове на Каут през сезона са вкарани в последните 15 минути на мачовете. Нима това не значи, че Каут е футболист, способен да реши даден мач, ставайки от пейката ? Плюс това, не вярвам, че е казал, че мисли да напусне ако сегашното положение продължава. Цялостното му интервю го има в официалния сайт и до колкото имам понятие от английски, никъде не видях, че мисли за напускане. :|
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 20 мар 2012 21:25

smart написа:

1.подхлъзна се,ама вкара..нали? за разлика от яловите гъзове на мумията.2. това оставям без коментар,щом твърдиш,че стю е с класи над каут.3.вкара ли хеттрик на мангала? няма значение какви са били головете.4.дирк си е абсолютна легенда,за разлика от мършите на мумията,които никога няма да бъдат такива.5.със всеки играе в атака,преди беше със торес,сега със суарес,а със шибания кон никой не може да си партнира,той е уникален малоумник!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 20 мар 2012 22:07

А, той Аршавин ни вкара 4, ама това не го прави по-добър от Дирк! Все пак, Каут е в зенита си. Сега градим нов отбор, догодина ще се нуждаем от поне един нападател и едно крило. Плюс Суарез, Керъл и Белами. Каут няма да може да играе редовно. Той и затова си подготвя напускането от сега с това интервю. Направо си каза на света: "Ако някой има интерес към мен, звънете. С Ливърпул се разбрахме да не ми правят спънки". Аз много го харесвам Дирк. Винаги се раздава на 100%. Гони и пресира като луд. Вярно е, че не е най-надарения нападател, но пък компенсира с това огромно желание за игра и победа! Винаги ще остане един голям играч на Ливърпул, но е време да поеме по своя път. Човека знае, че не му остава много, преди да окачи бутонките и иска да играе.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 20 мар 2012 22:12

Един нападател не е задължително да притежава техника, бързина и дрибъл. Няколко пъти съм виждал Дирк по време на мачовете да прави страхотни финтове, но за жалост моментната му бързина е повече от ужасна.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 мар 2012 22:31

Pupper_ написа:А, той Аршавин ни вкара 4, ама това не го прави по-добър от Дирк! Все пак, Каут е в зенита си. Сега градим нов отбор, догодина ще се нуждаем от поне един нападател и едно крило. Плюс Суарез, Керъл и Белами. Каут няма да може да играе редовно. Той и затова си подготвя напускането от сега с това интервю. Направо си каза на света: "Ако някой има интерес към мен, звънете. С Ливърпул се разбрахме да не ми правят спънки". Аз много го харесвам Дирк. Винаги се раздава на 100%. Гони и пресира като луд. Вярно е, че не е най-надарения нападател, но пък компенсира с това огромно желание за игра и победа! Винаги ще остане един голям играч на Ливърпул, но е време да поеме по своя път. Човека знае, че не му остава много, преди да окачи бутонките и иска да играе.

+1

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 20 мар 2012 22:41

смарт-казах ти да не ме цитираш ако незнаеш какво говориш.
А кажи ми не липсват ли калитарските изпълнения на Каут тоя сезон? Положенията ги има ама няма голове и ако Каут играеше вместо Кончо РВП ФК да ни дишат прахта.
Вместо да ме питаш с какво Каут е по добър от даунинг си спести времето и ми кажи с какво даунинг е по добър. С сигурност не и от качествата изброени от теб.
По твойта логика играчи като Фаулър и Джерард също не струват щото са били пропуснали дузпа.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 21 мар 2012 15:56

Каквото и да си говорим,лятото хамериканците трябва да развържат кесийката защото без класни :!: нови играчи пак ще пропуснем топ 4.От трансфери също може да съберем някакви пари.Джо Коул и Акуилани са под наем в момента и лятото сигурно ще ги продадем.Вижда се че Далглиш не разчита много на Дирк и Макси,най-вероятно и тях ще засилим някъде.Дани Пачеко е под наем някъде в Испания,но той повече пише в Туитър,отколкото бележи голове.За Анди Керъл едва ли ще можем да си върнем парите,но трампа с някой не толкова ялов може и да се получи.Централен защитник,един креативен халф,дясно крило и вкарващ нападател,такива играчи задължително трябва да привлечем.

Върни се в “Ливърпул”