shotgun blues написа:Торес - Санчес ХАХАХАХАХАХА Торес е по-слаб и от баба ми! Точка за нас
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това бе добро
Еми няма да си кривя душата, баба ми никого не може да финтира, ама поне празната врата ще я уцели!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shotgun blues написа:Торес - Санчес ХАХАХАХАХАХА Торес е по-слаб и от баба ми! Точка за нас
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това бе добро
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа::)между другото Торес кво чака ами не се маха...почти съм сигурен, че ако иде в друг отбор може да си върне формата от Ливърпул....НО
megan fox написа:Middlesbrough написа:даже мн им даде :Д : )
Еми няма как, Чех е по-добър вратар от Валдес, а Трагедиано определено е по-слаб от Коул. Което си е вярно си е вярно.
megan fox написа:Еми хайде да ги сравним:
Чех печели точка за вас, спор няма.
Пуйол е с най-малкото 10 класи над Тери, точка за нас.
Луйс-Пике, лично за мен е Х (само, че ние ще ползваме Маск и той е по-добър от Давид)
Алвеш е в пъти по-добър от сърбина, точка нас
Абидал е по-добър от Коул, но е аут до края на сезона, затова за нас ще играе Адриано - точка за вас.
Есиен - Буси - Х
За Шави нужен ли е коментарточка за нас
Рамирес-Фабрегасточка за нас
Мата - Андрес по-скоро Х, но реално са несравними. В нападение Мата има предимство, но в организирането на атаките Андрес е по-добър
Торес - Санчес ХАХАХАХАХАХА Торес е по-слаб и от баба ми! Точка за нас!
Дрогба - Меси иска ли се коментар изобщо? ТОЧКА ЗА НАС!
И каква е равносметката: 2:6 (получи се доста любим за нас резултат).
Tommi написа:Чакай малко, ти си ги нагласяш както ти е по-удобно.Има много голямо значение кои ще са титуляри и кои играчи ще сравняваш един с друг. Ето ти едно сравнение в полза на Челси:
THE G.A.M.E написа:Просто "Сините" от Лондон са тим, за големите мачове ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта