Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Мнениеот TristaNNN » 15 мар 2012 21:44

Определено загубата е доста неприятна, но наистина не разбирам защо толкова много хора очакваха Левски да спечели и купа, и първенството. "Купата на България"отдавна не е това, което беше като слава и престиж. В този ред на мисли, от няколко години тя е някакъв своеобразен начин за схеми взел-дал, така че съм сигурен че никога повече в България няма да има отбор, който да направи дубъл. Ето защо явно не се целим толкова смело в нея, да - дава директна виза за Европа, но не дава престиж а ние все пак сме Левски. В по-предното издание се сбъдна мечтата на Михов този турнир да заприлича на "ФА къп", но се видя че това няма почва у нас, понеже носителят не знаеше дали ще има пари за нафта на автобуса до София, а зрителският и медиен интерес бха направо смехотворни.

Така че ... не жалете чак толкова - вече няма вариант и Купа и Първенство. Всъщност, аз бях сигурен че Левски няма да спечели турнира, но не крия колко съм изненадан, че отпаднахме точно днес. Очаквах това да се случи на полуфинал срещу Литекс или Лудогорец. Странна работа :roll:

За жалост контузията на Илиев изглежда сериона, а любимецът на младите сини фенове Митрев отдавна трябваше да бъде пратен във Видима или Септември. Това е нещото, което ме тревожи най-много след този мач :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: сьорд арш

Мнениеот TristaNNN » 15 мар 2012 21:58

ogrizko написа:обаче това дърво вкара най-важните голове в европа и ако защитата беше на по-добро ниво можеше да продължите... освен това с по-плодоносни крила в момента, предполагам щеше да бележи доста, човекът си е роден голмайстор и играе добре с глава ...тия изсипани топки днеска към кого бяха? :shock:

Добре, ама се питам дали не можеш да добавиш и една статистика - колко гола има Арш с глава, за да ги съпоставим с тези на Цветков...пак с глава :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 мар 2012 22:20

Сватбаря с тези два пресилени червени картона дали ненаправи услуга на Лудогорец, а?

Относно мача гледах го през кадър и от това което успях да видя е, че Левски си мислеха, че играят срещу Светкавица.
Костов да видим кога ще прозре, че тази схема която иска да налага с тези слаби вътрешни халфове няма да я бъде.

Честито класиране на Локото напред, а полуфиналните двойки ги виждам силно дирижирани:

Локо - Лудогорец
Ловеч - Симитли
Последна промяна от BadBoy на 15 мар 2012 23:14, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 мар 2012 22:27

Току що по БТ* дадоха репортаж от тунела на стадионЯ. Костов наистина изкрещя на Велев "...ще ти разбия мозъка ..." :shock: :shock: :shock:
[offtopic]

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 15 мар 2012 22:34

Тея терени като на Лаута ,трябва да се забранат със закон ! Локо са играли повече ,понеже са свикнали с тая нива,ако мача беше на Герена или на някой що годе малко по приличен терен една тройка със сигурност не им мърдаше ! Смешно е ,целия български футбол е една пародия.Определно мача се реши като Митрев застана на вратата,а на черната печка дето фаулира Пламен Илиев му пожелавам ,крак да счупи,кариера да не види повече !
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 мар 2012 22:37

pechelish написа:Тея терени като на Лаута ,трябва да се забранат със закон ! Локо са играли повече ,понеже са свикнали с тая нива,ако мача беше на Герена или на някой що годе малко по приличен терен една тройка със сигурност не им мърдаше ! Смешно е ,целия български футбол е една пародия.Определно мача беше решен когато влезе Божо Митрев,а на черната печка дето фаулира Пламен Илиев му пожелавам ,крак да счупи,кариера да не види повече !

Прав си.
Дори днес не е много ясно,от кого отпаднахме-Велбъжд Пловдив или Локомотив Кюстендил.
Смятай. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 15 мар 2012 23:00

pechelish написа:Тея терени като на Лаута ,трябва да се забранат със закон ! Локо са играли повече ,понеже са свикнали с тая нива,ако мача беше на Герена или на някой що годе малко по приличен терен една тройка със сигурност не им мърдаше ! Смешно е ,целия български футбол е една пародия.Определно мача се реши като Митрев застана на вратата,а на черната печка дето фаулира Пламен Илиев му пожелавам ,крак да счупи,кариера да не види повече !

То не стига това ами и тоя силния и уморителен вятър да го нямаше , направо две тройки! :) :) :) Ставате смешни с подобни доводи! Внимавай с пожеланията че те често са като бумеранг!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 15 мар 2012 23:05

child in time написа:
pechelish написа:Тея терени като на Лаута ,трябва да се забранат със закон ! Локо са играли повече ,понеже са свикнали с тая нива,ако мача беше на Герена или на някой що годе малко по приличен терен една тройка със сигурност не им мърдаше ! Смешно е ,целия български футбол е една пародия.Определно мача се реши като Митрев застана на вратата,а на черната печка дето фаулира Пламен Илиев му пожелавам ,крак да счупи,кариера да не види повече !

То не стига това ами и тоя силния и уморителен вятър да го нямаше , направо две тройки! :) :) :) Ставате смешни с подобни доводи! Внимавай с пожеланията че те често са като бумеранг!

Аз съм сигурен, че този, който направи просташката постъпка срещу Илиев, скоро няма да види топката.
Не прави чест на локомотивци да предоставят такъв терен и да играят като пернишките "чукове".
Но не прави чест и на холандците от "Левски", които си вкараха сами изравнителния гол.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 15 мар 2012 23:11

фифи перото написа:
pechelish написа:Тея терени като на Лаута ,трябва да се забранат със закон ! Локо са играли повече ,понеже са свикнали с тая нива,ако мача беше на Герена или на някой що годе малко по приличен терен една тройка със сигурност не им мърдаше ! Смешно е ,целия български футбол е една пародия.Определно мача беше решен когато влезе Божо Митрев,а на черната печка дето фаулира Пламен Илиев му пожелавам ,крак да счупи,кариера да не види повече !

Прав си.
Дори днес не е много ясно,от кого отпаднахме-Велбъжд Пловдив или Локомотив Кюстендил.
Смятай. :lol:

Едно е ясно Левски София отпадна нали фифенце?!? ;) Колкото и злобичка да изсипеш положението е такова! Локомотив Пловдив победи!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 мар 2012 23:15

Терена наистина беше под всякаква критика,дано във Враца да е по-добър.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”