Определено загубата е доста неприятна, но наистина не разбирам защо толкова много хора очакваха Левски да спечели и купа, и първенството. "Купата на България"отдавна не е това, което беше като слава и престиж. В този ред на мисли, от няколко години тя е някакъв своеобразен начин за схеми взел-дал, така че съм сигурен че никога повече в България няма да има отбор, който да направи дубъл. Ето защо явно не се целим толкова смело в нея, да - дава директна виза за Европа, но не дава престиж а ние все пак сме Левски. В по-предното издание се сбъдна мечтата на Михов този турнир да заприлича на "ФА къп", но се видя че това няма почва у нас, понеже носителят не знаеше дали ще има пари за нафта на автобуса до София, а зрителският и медиен интерес бха направо смехотворни.
Така че ... не жалете чак толкова - вече няма вариант и Купа и Първенство. Всъщност, аз бях сигурен че Левски няма да спечели турнира, но не крия колко съм изненадан, че отпаднахме точно днес. Очаквах това да се случи на полуфинал срещу Литекс или Лудогорец. Странна работа
За жалост контузията на Илиев изглежда сериона, а любимецът на младите сини фенове Митрев отдавна трябваше да бъде пратен във Видима или Септември. Това е нещото, което ме тревожи най-много след този мач