Локомотив Пловдив - ЦСКА прогнози и мнения

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - ЦСКА прогнози и мнения

Мнениеот vasko1936 » 09 авг 2009 22:00

Sunway написа:Аз съм от Ботев, не искам да се заяждам или нещо от сорта само искам да задам един въпрос към черно-белите, като страничен наблюдател на пловдивският футбол.

Резултатите в подготовката на вашият отбор не бяха ли ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН ЗНАК, че НЕЩО НЕ Е НАРЕД ???? Днешният мач показа, че предупредителният знак не е бил случаен.Ясно е, че Цска са по-добри но загуба с такъв резултат е сериозно нещо.

П.С. Очаквам отговор на моят въпрос.

vhpvhp написа:Има да чакаш... :lol: Сичкото ром е в траур. Вместо тях - евроидиотите им пълнят форума ! :lol:

Разликата между БОТЕВИСТ и ПАПАГАЛ.

Потребителски аватар
puffer 1

Мнениеот puffer 1 » 09 авг 2009 22:09

vhpvhp написа:Има да чакаш... :lol: Сичкото ром е в траур. Вместо тях - евроидиотите им пълнят форума ! :lol:

Ром е на бащати женаму :lol: а ,ти к'ъв си? :roll:
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 22:36

Тоя първия за сектор г не можах да го разбера? Какво имате предвид? :?
Изображение

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 авг 2009 23:47

До сега не съм писал във вашия форум и не смятам за напред,но ще ви кажа само едно нещо от позицията на привърженик на Ботев:държавата нарочно остави пловдивския футбол да умре.Защото едва ли някой има съмнение ,че това ще стане.Ок,ще смените мангото и ще откарате сезона,може дори да се спасите.Но след 3 години?Ханъмата ви просто ви затрива по същия начин ,по който и Селския нас.И предлагам вместо това дерби пак да изкарваме гаври едни срещу други да се излезне с ясна позиция за намеса на държавата в ситуацията.Бойко е популист човек ,а тогава ще е баш кризата и рейтинга ще му е паднал сериозно.Имайки предвид многобройността ни може да назначи една обстойна ревизия,да ги погне да си събира задълженията и да плащат за нарушенията си е възможно да се откачим най-сетне.
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 10 авг 2009 00:14

yasen_ov4arov написа:До сега не съм писал във вашия форум и не смятам за напред,но ще ви кажа само едно нещо от позицията на привърженик на Ботев:държавата нарочно остави пловдивския футбол да умре.Защото едва ли някой има съмнение ,че това ще стане.Ок,ще смените мангото и ще откарате сезона,може дори да се спасите.Но след 3 години?Ханъмата ви просто ви затрива по същия начин ,по който и Селския нас.И предлагам вместо това дерби пак да изкарваме гаври едни срещу други да се излезне с ясна позиция за намеса на държавата в ситуацията.Бойко е популист човек ,а тогава ще е баш кризата и рейтинга ще му е паднал сериозно.Имайки предвид многобройността ни може да назначи една обстойна ревизия,да ги погне да си събира задълженията и да плащат за нарушенията си е възможно да се откачим най-сетне.

Мечти.. Ти вярваш ли си, че Бойко си няма друга работа ами ще чака с нетърпение мача между Локо и Ботев да почне, за да види публиката с каква позиция е?? И на мен ми се иска да ви спасят футбола, защото с вашите отбори стават добри мачлета, ама и вие феновете трябва сега да се обедините, а не да се делите. А и с тия президенти докато не ги махнат аз не ви виждам в бъдеще, че той тоя Д.Х след 2 години ако е още президент на Ботев, то отбора няма да го има или ще е длъжен на играчите с по 1 милярд?? :?
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 авг 2009 00:46

Sunway написа:Аз съм от Ботев, не искам да се заяждам или нещо от сорта само искам да задам един въпрос към черно-белите, като страничен наблюдател на пловдивският футбол.

Резултатите в подготовката на вашият отбор не бяха ли ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН ЗНАК, че НЕЩО НЕ Е НАРЕД ???? Днешният мач показа, че предупредителният знак не е бил случаен.Ясно е, че Цска са по-добри но загуба с такъв резултат е сериозно нещо.

П.С. Очаквам отговор на моят въпрос.

За резултатите от контролите е ясно.Истината е обаче,че сме трагични.Това е резултат от "селекцията без пари" на ГТ.Даксон не игра,Павле си отиде...Ние днес играхме с един нападател.Имахме 5 чисти положения,но като цяло никакви идеи в халфовата линия. Вземат топката и се чудят кво да правят.За защитата да не говорим.Прав си.Много неща не са наред.Мен ако питаш,нищо не е наред.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 10 авг 2009 22:26

DukeUnv написа:
yasen_ov4arov написа:До сега не съм писал във вашия форум и не смятам за напред,но ще ви кажа само едно нещо от позицията на привърженик на Ботев:държавата нарочно остави пловдивския футбол да умре.Защото едва ли някой има съмнение ,че това ще стане.Ок,ще смените мангото и ще откарате сезона,може дори да се спасите.Но след 3 години?Ханъмата ви просто ви затрива по същия начин ,по който и Селския нас.И предлагам вместо това дерби пак да изкарваме гаври едни срещу други да се излезне с ясна позиция за намеса на държавата в ситуацията.Бойко е популист човек ,а тогава ще е баш кризата и рейтинга ще му е паднал сериозно.Имайки предвид многобройността ни може да назначи една обстойна ревизия,да ги погне да си събира задълженията и да плащат за нарушенията си е възможно да се откачим най-сетне.

Мечти.. Ти вярваш ли си, че Бойко си няма друга работа ами ще чака с нетърпение мача между Локо и Ботев да почне, за да види публиката с каква позиция е?? И на мен ми се иска да ви спасят футбола, защото с вашите отбори стават добри мачлета, ама и вие феновете трябва сега да се обедините, а не да се делите. А и с тия президенти докато не ги махнат аз не ви виждам в бъдеще, че той тоя Д.Х след 2 години ако е още президент на Ботев, то отбора няма да го има или ще е длъжен на играчите с по 1 милярд?? :?

Имам,чувството ,че или не дочиташ мненията ми или просто не мислиш (най-вероятно и двете).Та викаш във време,когато страната е в най-тежката си финансова криза няма смисъл да се гонят дълговете на Христолов и Галя Топалова към държавата (само дълговете на Сельо възлизат на 800 000 + тези на ханъмата над милион със сигурност).Хубава логика трябва да я пакетираш и да я изнасяш в чужбина :roll: ...По-нататъчния ти пост трябва да се води контратеза на моя или какво???
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Върни се в “Локо Пловдив”