yasen_ov4arov написа:До сега не съм писал във вашия форум и не смятам за напред,но ще ви кажа само едно нещо от позицията на привърженик на Ботев:държавата нарочно остави пловдивския футбол да умре.Защото едва ли някой има съмнение ,че това ще стане.Ок,ще смените мангото и ще откарате сезона,може дори да се спасите.Но след 3 години?Ханъмата ви просто ви затрива по същия начин ,по който и Селския нас.И предлагам вместо това дерби пак да изкарваме гаври едни срещу други да се излезне с ясна позиция за намеса на държавата в ситуацията.Бойко е популист човек ,а тогава ще е баш кризата и рейтинга ще му е паднал сериозно.Имайки предвид многобройността ни може да назначи една обстойна ревизия,да ги погне да си събира задълженията и да плащат за нарушенията си е възможно да се откачим най-сетне.
Мечти.. Ти вярваш ли си, че Бойко си няма друга работа ами ще чака с нетърпение мача между Локо и Ботев да почне, за да види публиката с каква позиция е?? И на мен ми се иска да ви спасят футбола, защото с вашите отбори стават добри мачлета, ама и вие феновете трябва сега да се обедините, а не да се делите. А и с тия президенти докато не ги махнат аз не ви виждам в бъдеще, че той тоя Д.Х след 2 години ако е още президент на Ботев, то отбора няма да го има или ще е длъжен на играчите с по 1 милярд??