Не съм гледал мача,но навсякъде пишат,че той и Калво са били най-добрите на терена за нас.
Ако е така,добре започва престоя му в Левски.
Да се надяваме да си извоюва лятото и постоянен договор с Левски чрез добрите си игри и голове.
Жуниор (Официална Тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жуниор (Официална Тема)
@tevez
Виж репортажа от спортал. Доста добри положения създаде. Създаде се усещането, че е бил доста активен.
Виж репортажа от спортал. Доста добри положения създаде. Създаде се усещането, че е бил доста активен.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Не мисля че трябваше да гонят Арс толкова бързо беше си голаджия момчето.Дано му тръгне играта на този Жуниор ама лятото май пак ще се търси нападател под дърво и камък !
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
- blue avalanche
- Контакти:
reh4o написа:Не мисля че трябваше да гонят Арс толкова бързо беше си голаджия момчето.Дано му тръгне играта на този Жуниор ама лятото май пак ще се търси нападател под дърво и камък !
А,може би,вече сме го намерили?
blue avalanche написа:reh4o написа:Не мисля че трябваше да гонят Арс толкова бързо беше си голаджия момчето.Дано му тръгне играта на този Жуниор ама лятото май пак ще се търси нападател под дърво и камък !
А,може би,вече сме го намерили?
Костов си знае най-добре работата! Дано Милиев се разиграе, за да може Грийн да е полезен на точната си позиция - пред защитата, защото Ицо Йовов няма да може да издържи там и 30мин.Колкото за предните позиции мисля,че дойдоха точните хора и ще има голяма конкуренция...
eelche написа:Да не казвам голяма дума,ама тоя Жуниор може да излезне голям симпатяга и да сме ударили кьоравото с него.Имам странно предчувствие ,че ще направи фурор.Успех на него и Левски
+111...
- edmon_dantes
- Контакти:
В интерес на истината исках още преди година Жуниор да дойде в Левски. Един от качествените чужденци в нашето първенство. Както каза един колега, ако и той играе по крилото, станаха много по тези крила, а в средата на атаката само един Тасевски и Цветков. Почти съм сигурен, че някой от така наречените крила може да действа и в зоната на Тасевски, май Калво е играл на подобна позиция или евентуално Жуниор.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

За сега имам хубаво мнение за Жуниор от репортажи които успях да гледам. От първия мач създава впечатление за много бърз футболист дано да е такъв. Пожелавам му успех
- damyanov1963
Жуниор избра правилния отбор.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Жуниньо: Това беше първият гол, надявам се да има още много.
Нападателят на Левски Жуниньо Жуниор заби първия си гол за новия си клуб в мрежата на Монтана. След двубоя бразилецът даде интервю за Гонг, в което призна, че се надява това да бъде началото на много негови попадения за Левски.
„Много съм щастлив, че вкарах първия си гол с екипа на Левски. Смятам, че тепърва ще вкарвам още много попадения. Тук в Монтана винаги се играе много трудно. Теренът е малък и доста лош, което затруднява. Бяхме затруднени, но се справихме“, коментира Жуниньо.
„Ние ще продължим да даваме най-доброто от себе си, целта ни е на финала да завършим първи“, отбеляза бразилецът.
„Това беше моят втори или трети гол с глава от началото на кариерата ми. Голът си е гол, много се радвам, че вкарах първото си попадение за Левски“, завърши Жуниньо.
Нападателят на Левски Жуниньо Жуниор заби първия си гол за новия си клуб в мрежата на Монтана. След двубоя бразилецът даде интервю за Гонг, в което призна, че се надява това да бъде началото на много негови попадения за Левски.
„Много съм щастлив, че вкарах първия си гол с екипа на Левски. Смятам, че тепърва ще вкарвам още много попадения. Тук в Монтана винаги се играе много трудно. Теренът е малък и доста лош, което затруднява. Бяхме затруднени, но се справихме“, коментира Жуниньо.
„Ние ще продължим да даваме най-доброто от себе си, целта ни е на финала да завършим първи“, отбеляза бразилецът.
„Това беше моят втори или трети гол с глава от началото на кариерата ми. Голът си е гол, много се радвам, че вкарах първото си попадение за Левски“, завърши Жуниньо.