Жуниор (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Жуниор (Официална Тема)

Мнениеот tevez » 19 фев 2012 19:28

Не съм гледал мача,но навсякъде пишат,че той и Калво са били най-добрите на терена за нас.
Ако е така,добре започва престоя му в Левски.
Да се надяваме да си извоюва лятото и постоянен договор с Левски чрез добрите си игри и голове.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 фев 2012 20:37

@tevez
Виж репортажа от спортал. Доста добри положения създаде. Създаде се усещането, че е бил доста активен.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 20 фев 2012 05:21

Не мисля че трябваше да гонят Арс толкова бързо беше си голаджия момчето.Дано му тръгне играта на този Жуниор ама лятото май пак ще се търси нападател под дърво и камък !
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 фев 2012 10:06

reh4o написа:Не мисля че трябваше да гонят Арс толкова бързо беше си голаджия момчето.Дано му тръгне играта на този Жуниор ама лятото май пак ще се търси нападател под дърво и камък !

А,може би,вече сме го намерили?

Потребителски аватар
didko0
Контакти:

Мнениеот didko0 » 20 фев 2012 14:24

blue avalanche написа:
reh4o написа:Не мисля че трябваше да гонят Арс толкова бързо беше си голаджия момчето.Дано му тръгне играта на този Жуниор ама лятото май пак ще се търси нападател под дърво и камък !

А,може би,вече сме го намерили?

Костов си знае най-добре работата! Дано Милиев се разиграе, за да може Грийн да е полезен на точната си позиция - пред защитата, защото Ицо Йовов няма да може да издържи там и 30мин.Колкото за предните позиции мисля,че дойдоха точните хора и ще има голяма конкуренция... :!:

joro bad

Мнениеот joro bad » 20 фев 2012 16:13

eelche написа:Да не казвам голяма дума,ама тоя Жуниор може да излезне голям симпатяга и да сме ударили кьоравото с него.Имам странно предчувствие ,че ще направи фурор.Успех на него и Левски ;)

+111... ;) :idea:

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 21 фев 2012 22:34

В интерес на истината исках още преди година Жуниор да дойде в Левски. Един от качествените чужденци в нашето първенство. Както каза един колега, ако и той играе по крилото, станаха много по тези крила, а в средата на атаката само един Тасевски и Цветков. Почти съм сигурен, че някой от така наречените крила може да действа и в зоната на Тасевски, май Калво е играл на подобна позиция или евентуално Жуниор.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 24 фев 2012 11:54

За сега имам хубаво мнение за Жуниор от репортажи които успях да гледам. От първия мач създава впечатление за много бърз футболист дано да е такъв. Пожелавам му успех

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 мар 2012 19:16

Жуниор избра правилния отбор.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 мар 2012 17:07

Жуниньо: Това беше първият гол, надявам се да има още много.

Нападателят на Левски Жуниньо Жуниор заби първия си гол за новия си клуб в мрежата на Монтана. След двубоя бразилецът даде интервю за Гонг, в което призна, че се надява това да бъде началото на много негови попадения за Левски.

„Много съм щастлив, че вкарах първия си гол с екипа на Левски. Смятам, че тепърва ще вкарвам още много попадения. Тук в Монтана винаги се играе много трудно. Теренът е малък и доста лош, което затруднява. Бяхме затруднени, но се справихме“, коментира Жуниньо.

„Ние ще продължим да даваме най-доброто от себе си, целта ни е на финала да завършим първи“, отбеляза бразилецът.

„Това беше моят втори или трети гол с глава от началото на кариерата ми. Голът си е гол, много се радвам, че вкарах първото си попадение за Левски“, завърши Жуниньо.

Върни се в “Архив”