Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Liverpool forever_95 написа:ахахахаха, KingKenny прозря истината...да пази и да варди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
KingKenny написа:Liverpool forever_95 написа:ахахахаха, KingKenny прозря истината...да пази и да варди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и какво съм прозрял бе момче ти май през редовете четеш ...
Karsa Orlong написа:fearless for lfc написа: Затова и дадох примера с Ювентус. Малко по малко Конте ги направи отбор който играе като отбор.
С това не съм съгласен. Конте стана треньор на Ювентус половин година след като Далглиш пое Ливърпул и си ги направи отбор доста бързо. Докато ние чакаме вече година и половина. По-лошото е, че след идването на Далглиш си бяхме отбор, но нещо през това лято се промени и всички го знаем какво е. Много ме е яд и, че още като дойде изгони Бабел - възроди толкова играчи, а на този толкова обещаващ футболист не даде шанс. Като нищо можеше да мачка до пролетта и изобщо да не се налага да купуваме Даунинг ...
fearless for lfc написа:Karsa Orlong написа:fearless for lfc написа: Затова и дадох примера с Ювентус. Малко по малко Конте ги направи отбор който играе като отбор.
С това не съм съгласен. Конте стана треньор на Ювентус половин година след като Далглиш пое Ливърпул и си ги направи отбор доста бързо. Докато ние чакаме вече година и половина. По-лошото е, че след идването на Далглиш си бяхме отбор, но нещо през това лято се промени и всички го знаем какво е. Много ме е яд и, че още като дойде изгони Бабел - възроди толкова играчи, а на този толкова обещаващ футболист не даде шанс. Като нищо можеше да мачка до пролетта и изобщо да не се налага да купуваме Даунинг ...
Така е само дето той не смени 26 играча (между другото пропусна Акулани, за който още има хора които плачат, не че е лош играч ама много се чупи). Ще мине повече време преди Ливърпул да играе като отбор(също така не забравяй колко мача играхме без Стиви и Суарез).
А за Бабел си прав. Голям талант докара сервитьора, направи го звезда и си тръгна неоценен от Кени. Сега жъне успехи с някой голям отбор и името му е във всички трансферни листи за най-желан играч. Още е млад и ще има да постига големи успехи. Горе долу същото се отнася и за останалите 25 кратунковци, които си заминаха...
smart написа:Колкото и да ревете Кени ще остане и след края на сезона,който не вярва нека се хванем на бас. много псувате кени бе, а една дума не казахте за комичния гол на некадърника рейна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост