Трансферни гафове и сляпо доверие - Ливърпул днес!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Трансферни гафове и сляпо доверие - Ливърпул днес!

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 мар 2012 13:08

ахахахаха, KingKenny прозря истината...да пази и да варди :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 11 мар 2012 13:30

Liverpool forever_95 написа:ахахахаха, KingKenny прозря истината...да пази и да варди :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

и какво съм прозрял бе момче ти май през редовете четеш ...
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 мар 2012 13:56

KingKenny написа:
Liverpool forever_95 написа:ахахахаха, KingKenny прозря истината...да пази и да варди :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

и какво съм прозрял бе момче ти май през редовете четеш ...

че с шиб*ния ти идол може и в долната половина на таблицата да завършим сезона...

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 11 мар 2012 14:11

Няма как да стане момчета очевидно нещата не се получават до този момент... Оставяме Кени до края на сезона и ако има някакво чудо нека го оставят, но ако продължим така или не дай си Боже да станем още по-зле, тогава се знае какво следва... Дано ако това се случи Хенри да има смелоста да го уволни, или Кени сам да напусне...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 11 мар 2012 14:15

Karsa Orlong написа:
fearless for lfc написа: Затова и дадох примера с Ювентус. Малко по малко Конте ги направи отбор който играе като отбор.

С това не съм съгласен. Конте стана треньор на Ювентус половин година след като Далглиш пое Ливърпул и си ги направи отбор доста бързо. Докато ние чакаме вече година и половина. По-лошото е, че след идването на Далглиш си бяхме отбор, но нещо през това лято се промени и всички го знаем какво е. Много ме е яд и, че още като дойде изгони Бабел - възроди толкова играчи, а на този толкова обещаващ футболист не даде шанс. Като нищо можеше да мачка до пролетта и изобщо да не се налага да купуваме Даунинг ...

Така е само дето той не смени 26 играча (между другото пропусна Акулани, за който още има хора които плачат, не че е лош играч ама много се чупи). Ще мине повече време преди Ливърпул да играе като отбор(също така не забравяй колко мача играхме без Стиви и Суарез).
А за Бабел си прав. Голям талант докара сервитьора, направи го звезда и си тръгна неоценен от Кени. Сега жъне успехи с някой голям отбор и името му е във всички трансферни листи за най-желан играч. Още е млад и ще има да постига големи успехи. Горе долу същото се отнася и за останалите 25 кратунковци, които си заминаха... ;)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 11 мар 2012 14:27

fearless for lfc написа:
Karsa Orlong написа:
fearless for lfc написа: Затова и дадох примера с Ювентус. Малко по малко Конте ги направи отбор който играе като отбор.

С това не съм съгласен. Конте стана треньор на Ювентус половин година след като Далглиш пое Ливърпул и си ги направи отбор доста бързо. Докато ние чакаме вече година и половина. По-лошото е, че след идването на Далглиш си бяхме отбор, но нещо през това лято се промени и всички го знаем какво е. Много ме е яд и, че още като дойде изгони Бабел - възроди толкова играчи, а на този толкова обещаващ футболист не даде шанс. Като нищо можеше да мачка до пролетта и изобщо да не се налага да купуваме Даунинг ...

Така е само дето той не смени 26 играча (между другото пропусна Акулани, за който още има хора които плачат, не че е лош играч ама много се чупи). Ще мине повече време преди Ливърпул да играе като отбор(също така не забравяй колко мача играхме без Стиви и Суарез).
А за Бабел си прав. Голям талант докара сервитьора, направи го звезда и си тръгна неоценен от Кени. Сега жъне успехи с някой голям отбор и името му е във всички трансферни листи за най-желан играч. Още е млад и ще има да постига големи успехи. Горе долу същото се отнася и за останалите 25 кратунковци, които си заминаха... ;)

Не съм пропуснал Акуилани, той и Мейрелеш са част от "нещото". А за Бабел си в голяма грешка - ако Далглиш го налагаше толкова фанатично, както прави с Хендерсън и Даунинг щеше да има много по-голям принос в отбора от тях. Най-малкото, че през първия си сезон в Ливърпул показа качества, за които тези двамата не са и сънували. Ти кой мислиш, че ще е следващият отбор на Даунинг, Реал ли?

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 11 мар 2012 14:44

След близо 100 мача за Ливърпул предимно под ръководството на Бенитес, Бабел сътвори едно голямо нищо.
Най-нормалното е някой да се сети и да го разкара и да отиде в отбор, който отговаря на неговите качества.
Ако футболиста се смята за неоценен да покаже на света какво може. Аз смятам да пропусна неговите изяви.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 11 мар 2012 15:27

Колкото и да ревете Кени ще остане и след края на сезона,който не вярва нека се хванем на бас. много псувате кени бе, а една дума не казахте за комичния гол на некадърника рейна.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

bg_fan
Контакти:

Мнениеот bg_fan » 11 мар 2012 16:46

Аз пък имам някакво чуство,че почти никой който пише тук не обича отбора истински..не искам никой да обиждам

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 11 мар 2012 17:57

smart написа:Колкото и да ревете Кени ще остане и след края на сезона,който не вярва нека се хванем на бас. много псувате кени бе, а една дума не казахте за комичния гол на некадърника рейна.

Ми добре, комичен си беше. И какво? Рейна ли е виновен, че не можем да организираме една атака? Рейна ли е виновен, че сме вкарали голове колкото борещ се за оцеляване отбор? Не е виновен Рейна. Чакай, сетих се кой е виновен - Бенитес :!:
Иначе и аз съм сигурен, че Далглиш ще остане най-малко за още 1 сезон.

Върни се в “Ливърпул”