Всъщност този сайт ме кефи, нека да го има винаги, да го има ГА, Любо да им е тренер, Титан да са им шефове завинаги. Така живота не че става по-хубав, но със сигурност е по-смешен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mertezaker написа:И аз бях сигурен, че ще ни се падне Динамо, такава е традицията- ЦСКА тегли възможно най-тежкия съперник, Левски най-лекия, който след това ги прави за смях
brossy написа:mertezaker написа:И аз бях сигурен, че ще ни се падне Динамо, такава е традицията- ЦСКА тегли възможно най-тежкия съперник, Левски най-лекия, който след това ги прави за смях
Смях е да не вземеш лиценз.Да уроняваш имиджа на цяла държава.Европа разбра за вас,колко сте нещастни
mertezaker написа:И аз бях сигурен, че ще ни се падне Динамо, такава е традицията- ЦСКА тегли възможно най-тежкия съперник, Левски най-лекия, който след това ги прави за смях
BGarmy написа:brossy написа:mertezaker написа:И аз бях сигурен, че ще ни се падне Динамо, такава е традицията- ЦСКА тегли възможно най-тежкия съперник, Левски най-лекия, който след това ги прави за смях
Смях е да не вземеш лиценз.Да уроняваш имиджа на цяла държава.Европа разбра за вас,колко сте нещастни
Я пак!![]()
![]()
Къртиш да знаеш,с тия твойте неадекватни постове.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта