Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Армейци 1948

Мнениеот tprodanov » 09 авг 2009 01:19

Тая статийка на амейци48 е едно от най-жалките неща, нови висини, до които достигат :mrgreen:

Всъщност този сайт ме кефи, нека да го има винаги, да го има ГА, Любо да им е тренер, Титан да са им шефове завинаги. Така живота не че става по-хубав, но със сигурност е по-смешен.

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 09 авг 2009 01:28

Статийката от Armeici1948 не е нищо друго освен пълна комплексарщина и завист от това,че Левски при най-лошия възможен вариант вече е там, за където ще трябва те да се борят срещу един от най-добрите отбори от едно от най-силното първенство.Докъде стигнахме,да ни се подиграват за това,че сме натрупали висок коефициент и имаме възможност да играем срещу такива отбори или по-точно,затова че сме станали шампиони,защото в ШЛ при сегашния формат много трудно ако си поставен можеш да срещнеш отбор,който да е много по-качествен от теб.Все пак това си е типично българска черта-да гледаме повече другия отколкото себе си.Въпреки всичко им пожелавам успех и дано отстранят Динамо,успех и на Литекс да отмъстят на Бате за нас.Успех на всички БГ отбори

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 09 авг 2009 01:33

И аз бях сигурен, че ще ни се падне Динамо, такава е традицията- ЦСКА тегли възможно най-тежкия съперник, Левски най-лекия, който след това ги прави за смях

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 09 авг 2009 01:36

mertezaker написа:И аз бях сигурен, че ще ни се падне Динамо, такава е традицията- ЦСКА тегли възможно най-тежкия съперник, Левски най-лекия, който след това ги прави за смях

Смях е да не вземеш лиценз.Да уроняваш имиджа на цяла държава.Европа разбра за вас,колко сте нещастни

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 09 авг 2009 01:41

brossy написа:
mertezaker написа:И аз бях сигурен, че ще ни се падне Динамо, такава е традицията- ЦСКА тегли възможно най-тежкия съперник, Левски най-лекия, който след това ги прави за смях

Смях е да не вземеш лиценз.Да уроняваш имиджа на цяла държава.Европа разбра за вас,колко сте нещастни

Я пак! :lol: :mrgreen:
Къртиш да знаеш,с тия твойте неадекватни постове. :lol: :o
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 авг 2009 01:43

Разбира се, Дери бяха уникално силен отбор. Полупрофесионален, с точно два професионални футболиста в титулярите. Но ирландския колос бе смачкан!!!

А динамо към момента са един посредствен отбор. В българското първенство биха заемали място в средата.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 09 авг 2009 01:44

BGarmy написа:
brossy написа:

Я пак! :lol: :mrgreen:
Къртиш да знаеш,с тия твойте неадекватни постове. :lol: :o

Вие сте следващият Ботев.Помними думите :lol:

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 01:55

Сладур! Вие не можете да издържите 2 изречения без да кажете Тампере, Бате или Жилина. В твоя случай не ги каза, но се подразбра предполагам за твое щастие. Случили се 3 отпадания от отбори - нещо нормално,нали? (не може все пък да биеш) и вие вече умирате от кеф как Левски се бил издънил миналата година. Вие също имате резили бе няма отбор, който да няма. Не се мислете за безпогрешни. Ако сте толкова добри колкото се изкарвате сега трябваше да сте на наше място нали? - Но не сте - факт. Поне се радвайте за нас, че има отново шанс да имаме шанс да видим български представител в най-престижния турнир. Но това е за вътрешното ни първенство и евротурнирите. Тия армейци1948 не осъзнават, че колкото по-лесни отбори се падат толкова по-добре. Ще ни се покачва коефициента на страната бе. Ама то клубните пристрастия са дори и над България така ли? Васил Левски си го е казал правилно - "Да бъдем равни с другите европейски народи зависи от нашите собствени задружни сили". Във нашето първенство да се мразим, колкото си щем, но щом стане дума за страната ни тогава трябва да сме единни. Ако покажем на света, че България може и да се обединява въпреки пристрастията към клубовете, тогава ще почнат да ни уважават. Докато другите страни виждат, че България се дели нищо добро не ни чака. Само подигравки от другите страни. Това е недопостимо дори на мачовете на Националите ни да се делим по сектори. Тогава преди всичко подкрепяме България! Последния мач срещу Ейре беше много добър пример как трябва да се държим. Всички пяхме заедно - няма сектор А,Б,В,Г всичко е Български фенове! И така трябва да остане. :)
Изображение

Zaash
Контакти:

Левски

Мнениеот Zaash » 09 авг 2009 01:56

Защо?
Всички които сме привърженици на този отбор обичаме страстно справедливостта, която все някога възтържествува.
Обичаме да мачкаме страхливците, които мислят просто за успеха.
А когато паднем се изправяме отново и се оказва, че никога не умираме.
Защото ако умрем ще загубим сега.Ние...
После ше победим и ще спечелят всички дори тези които днес ни мразят.
Левски не печели за себе си.Любовта е негова, но и на целия български народ.
Дори тези които го мразят като отбор се страхуват от силата на идола и заради това се борят с вятърни мелници.
Не че има лошо да има достойни противници.
Не става дума за евробоец.
Левски е име което би трябвало да значи много по-силно от каквато и да е човешка омраза.
Той е силата която те кара да вярваш.Да продължиш.Да знаеш, че когато те мразят те просто те ревнуват.
И когато Костадинов пренебрегва сигурния Йорданов встрани и разцепва несправедливоста върху изтрадалия ни народ, с рязкостта на неосъзнатото, целия народ подскача.Никой не мисли в този миг ни за чичото ни за чичовото... ни за чичовци!
Просто всички си помислихме че господ е българин.Повярвахме.
После заболя.И не защото паднахме от Окоча и компания. И не защото Стоичхоф забоде незачетен гол на дебютантите в три през нощта.
Заболя защото бленувахме обединение не на Левски и ЦСКА а на български дух, на промяната,... още тогава.Вярвахме , не спахме.
С кръвясал поглед видяхме, че мечтите, че силата може би не е с нас.
И не че елините са слаби. И не че господ просто е българин.
Ние сме тези, за които вървят легенди.Такива че и ние не сме сигурни дали е верно.
Когато бихме гърците ни се стори страхотно, а то...
било само началото!
Не ми е ясно защо ЦСКА-рите смятат че има нещо лошо да има клуб носещ името Левски но съм сигурен, че и по друг начин да стояха нещата пак щеше да има дрязга.
Пак щяхме да се делнем и да чакаме Костадинов да го забоде в деведесетата да осъзнаем че и господ е с нас, защото не сме Левски и ЦСКА.
Последна промяна от Zaash на 09 авг 2009 02:16, променено общо 1 път.

brossy
Контакти:

Re: Левски

Мнениеот brossy » 09 авг 2009 02:10

Ако стигнем до обединение няма да има футбол в БГ. В Шотландия има Селтик и Рейнджърс(омраза по голяма от тази на Левски и ЦСКА).В Испания има Реал и Барса.В Сърбия има Ц.Звезда и Партизан.В Италия има Милан и Интер.Ако няма омраза няма да има и стимул.
Стига с това обединение!!!Кажи ми кой са кръвните врагове в Андора,С.Ирландия,Люксенбург

Върни се в “Архив”