Сезонът на акулите започва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Сезонът на акулите започва

Мнениеот a boy named goo » 08 авг 2009 22:56

chernomorec bs написа:7 отбора са който ще се борят но все си мисля ,че накрая ще изглежда класирането така:1 левски 2.литекс 3.цска 4.черно море 5.черноморец 6.локо сф 7.славия-изпадащи пирин ботев (за жалост) своге!!!! и купата за черноморец :lol:

Глупости, ЦСКА са първи.
Както беше казал Стойчо Младенов, ние ще сме първо място, нека другите да се нареждат след нас. :lol:
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 08 авг 2009 23:02

chernomorec bs написа:7 отбора са който ще се борят но все си мисля ,че накрая ще изглежда класирането така:1 левски 2.литекс 3.цска 4.черно море 5.черноморец 6.локо сф 7.славия-изпадащи пирин ботев (за жалост) своге!!!! и купата за черноморец :lol:

ЦСКА ти е много назад, Черно море и Черноморец са много напред ,а купата незнам кой ще я вземе но след Ловеч по Ha И3ток няма да отиде
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 08 авг 2009 23:05

Понеже правим много офтопик,пуснах тази тема относно това,за което говорим тук,пускайте мнението си тук ;)
gong/viewtopic.php?f=&t=20781
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 авг 2009 23:09

Черно море със тези старци по нагоре няма как

Старец си ти :lol: :)

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 09 авг 2009 12:23

"Сезона на акулите"' -звучи много,много красиво и се надявам да стане деиствителност!Нямам намерение да коментирам пасквилите на жалките мазути,само ще ви кажа че това което ние организурахме сами на Охлюва вие никога няма как да направите,по простата причина ,че сте чалгари-99% от вас щракат с прусти и вартът гюбеци,а на вашиа празник които евентоално може да се състои след около 80 години поканете Ивана(ако все още е жива) ще ви помогна с хонорара.
А сега за АКУЛИТЕ, познавам лично Бобич и Балъков,невероятно земни хора,наясно са с всички трудности, които предстоят и без много излишни приказки си гонят целите.Тези хора наистина искат да сътворат нещо голямо и по никакъв начин не приемам думи че са дошли да се налапат с кинти.Те направиха вече толкова,колкото никои друг не е правил досега в Бургас за ЧЕРНОМОРЕЦ.Аз мисля,че това е шанс да се лигитимира отбора ни,публиката ни,ултрасите ни,които деиствително не са толкова много,но пук са верни .Начина на работа на Краси е европеиски и понякога труден за разбиране,а Бургас за съжаление е град от дълбоката провинциа,заявявам го съвсем отговорно и който иска той да ми се сърди.Дошло е време ,обаче за победи ,а те се постигат само с мощна подкрепа от трибуните !

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 09 авг 2009 16:06

Очаквам с нетърпениe първия мач на "Акулите" за сезона.Наблюдавах доста контроли,но заключение не може да се прави,освен,че ми харесаха доста от по-младите момчета и естествено вече изявените лидери на отбора.Надявам се днес да стане едно истинско "морско дерби",с много публика,емоции и голове.Всичко изглежда толкова добре,разбира се този мач е от огромно значение,ако искаме 3-то място,но аз разчитам повече на купата.Тя противопоставя не толкова добри отбори в началните фази,като може лесно да стигнем 1/4 финал,а оттам да отстраним още няколко класни отбора.Дано този сезон постигнем успех,който не сме постигали досега,дано завършим поне на 4 място.УСПЕХ АКУЛИ!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”