Мнениеот El greco » 09 авг 2009 12:23
"Сезона на акулите"' -звучи много,много красиво и се надявам да стане деиствителност!Нямам намерение да коментирам пасквилите на жалките мазути,само ще ви кажа че това което ние организурахме сами на Охлюва вие никога няма как да направите,по простата причина ,че сте чалгари-99% от вас щракат с прусти и вартът гюбеци,а на вашиа празник които евентоално може да се състои след около 80 години поканете Ивана(ако все още е жива) ще ви помогна с хонорара.
А сега за АКУЛИТЕ, познавам лично Бобич и Балъков,невероятно земни хора,наясно са с всички трудности, които предстоят и без много излишни приказки си гонят целите.Тези хора наистина искат да сътворат нещо голямо и по никакъв начин не приемам думи че са дошли да се налапат с кинти.Те направиха вече толкова,колкото никои друг не е правил досега в Бургас за ЧЕРНОМОРЕЦ.Аз мисля,че това е шанс да се лигитимира отбора ни,публиката ни,ултрасите ни,които деиствително не са толкова много,но пук са верни .Начина на работа на Краси е европеиски и понякога труден за разбиране,а Бургас за съжаление е град от дълбоката провинциа,заявявам го съвсем отговорно и който иска той да ми се сърди.Дошло е време ,обаче за победи ,а те се постигат само с мощна подкрепа от трибуните !