CSKARED написа:Бекъма написа:Пак филиал на ''Сръбска скара''.Поне като се осерат от плескавици от турската болница ще ги затапят.
И на вас не ви е лесно с ДС, ДПС и КГБ
+МВР
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKARED написа:Бекъма написа:Пак филиал на ''Сръбска скара''.Поне като се осерат от плескавици от турската болница ще ги затапят.
И на вас не ви е лесно с ДС, ДПС и КГБ
vaskonti написа:PR_CSKA написа:Клуба има задължения към Титан 16-18 милиона лева, освен това не е ясно колко от оставащите дела ЦСКА ще ги загуби. Освен това Титан ще искат поне още 3-4 милиона лева за клуба. Така че нов собственик ще дойде много трудно при тези условия. Трябва да има много ама много голям интерес в държавата за да прави такива разходи. Според мен ако има интерес от Газпром в България въобще не е толкова свързан с развитието на мрежа бензиностанции, а по скоро проекта Южен поток.
Нищо трудно няма - това са към 10-12 милиона евро, което не е нереална цена.
percival написа:Поредният фишек пуснат от страна на ББ ,след като тотално си осра позициите за следващите избори.Както всеки негов полицейски прийом до сега.Първо се осира после се опитва да замазва.Грам истина няма в тая статия !
Gonzi_407 написа:Red Warrior написа:deepblue1963 написа:И,ако ЦСКА и Ц.звезда,ЕВЕНТУАЛНО,се класират за един и същи ЕКТ кой ши играй?
А ако Левски и Динамо Москва се класират кой ши играй?
И двата, ВТБ е собственик на Динамо, на нас спонсор![]()
НИС Петрол е собственост на Газпром от 3 години. Започват да навлизат и на българския пазар, като бранда няма да е НИС, а Газпром, ако искат да купят цска какъв ви е проблема?
CSKARED написа:deepblue1963 написа:Не съм чул Т.Батков да е собственик на Динамо М.Ако имаш инфо от "кухнята"-сподели.
И аз не съм чул БКП да е собственик на ЦСКА ако имаш инфо от "кухнята"-сподели , или документ сподели го с нас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта