Сърби започнаха преговори с "Титан"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Сърби започнаха преговори с "Титан"

Мнениеот Beck's » 08 мар 2012 15:54

CSKARED написа:
Бекъма написа:Пак филиал на ''Сръбска скара''.Поне като се осерат от плескавици от турската болница ще ги затапят.

И на вас не ви е лесно с ДС, ДПС и КГБ

+МВР

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 08 мар 2012 15:55

vaskonti написа:
PR_CSKA написа:Клуба има задължения към Титан 16-18 милиона лева, освен това не е ясно колко от оставащите дела ЦСКА ще ги загуби. Освен това Титан ще искат поне още 3-4 милиона лева за клуба. Така че нов собственик ще дойде много трудно при тези условия. Трябва да има много ама много голям интерес в държавата за да прави такива разходи. Според мен ако има интерес от Газпром в България въобще не е толкова свързан с развитието на мрежа бензиностанции, а по скоро проекта Южен поток.

Нищо трудно няма - това са към 10-12 милиона евро, което не е нереална цена.

Напротив, цената е много ама много голяма за българските "бизнесмени". Отделно това което съм чувал от един от тях преди 3 години, "такива са бакии в клуба че не ми се занимава". Единствения вариант е тип Митал, Газпром, Шаврон. Но такива компании са от ден до пладне. Проблема е че освен някакъв обществен имидж, марката ЦСКА друго не може да допринесе в клуба. Няма приходи от "скъпи билети или сезонни карти", ТВ правата са смешни, спонсори реално в България няма/или минимални и само в 3-4 клуба/, приходи от евротурнири или са малки като турнира от УЕФА или са химера като от ШЛ, да ме прощава Дуци за 21.45.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 08 мар 2012 16:01

Пример Германия ЕОН беше спонсор на Борусия Дормунд, тука в България ни ЧЕЗ ни ЕВН се занимават със социални проекти в областта на спорта. Според мен единствения вариант за добро съществуване на един клуб са малките спонсори. Но това при нас някак си не е развито. Спомням си Тошко Янчев обясняваше как клуба му имал 2 основни спонсора, и около 50 -70 /не съм сигурен за точната бройка/ малки фирми които спонсорират годишно до 10-50 000 евро.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 08 мар 2012 17:10

Не вярвам сърби да купят ЦСКА. Тази информация не е потвърдена никъде, което значи, че не я вярвам. По-принцип всичко е по-добро от Титан!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 мар 2012 17:34

Поредният фишек пуснат от страна на ББ ,след като тотално си осра позициите за следващите избори.Както всеки негов полицейски прийом до сега.Първо се осира после се опитва да замазва.Грам истина няма в тая статия !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 08 мар 2012 21:00

Ако сърби купят ЦСКА, Дуци ще се върне ли? А дано се върне, че без него нещо започна да става скучно.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 08 мар 2012 22:09

percival написа:Поредният фишек пуснат от страна на ББ ,след като тотално си осра позициите за следващите избори.Както всеки негов полицейски прийом до сега.Първо се осира после се опитва да замазва.Грам истина няма в тая статия !

Нека си вярват,не им разваляй удоволствието,..то само това им остана.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 08 мар 2012 22:22

Gonzi_407 написа:
Red Warrior написа:
deepblue1963 написа:И,ако ЦСКА и Ц.звезда,ЕВЕНТУАЛНО,се класират за един и същи ЕКТ кой ши играй?

А ако Левски и Динамо Москва се класират кой ши играй?

И двата, ВТБ е собственик на Динамо, на нас спонсор :!:
НИС Петрол е собственост на Газпром от 3 години. Започват да навлизат и на българския пазар, като бранда няма да е НИС, а Газпром, ако искат да купят цска какъв ви е проблема?

Пак се получава сблъсък на интереси :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 мар 2012 22:26

CSKARED написа:
deepblue1963 написа:Не съм чул Т.Батков да е собственик на Динамо М.Ако имаш инфо от "кухнята"-сподели.
Изображение

И аз не съм чул БКП да е собственик на ЦСКА ако имаш инфо от "кухнята"-сподели , или документ сподели го с нас.

Не си спомням да съм писал нещо подобно,но ако имаш "инфо" или документ за нещо такова-моля-сподели го...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 08 мар 2012 22:32

Аз всъщност,не бих се доверил на информация за ЦСКА,излезнала от стандарт
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “ЦСКА”