Всички мощно на стадиона пък каквото стане. Ако някой има нещо да губи то това са те.
Ботев Пд - Лудогорец, четвъртфинал за Купата на България
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
karabadabul
- Контакти:
Re: Ботев Пд - Лудогорец, четвъртфинал за Купата на България
Жалко, че мачът е толкова рано и е през седмицата. Ако бе по-късно или през почивен ден лудогорците щяха да се сблъскат с нещо с кото не са се сблъсквали и като нищо щяха да свалят гащите пред 150000 ревящи гърла както прехвалените черноморци, които също дойдоха като аслани и се върнаха нас...и.
Всички мощно на стадиона пък каквото стане. Ако някой има нещо да губи то това са те.
sky1 написа:Много ми е чудно как всички фенове на Локомотив дават прогноза за Лудогорец (напълно резонно е да победят),а в други форуми пишат как мача бил нагласен за наша победа.
Еми то е ясно,че с игра не можете да биете,то вие с игра Нафтекс не можете да биете,та Лудогорец!Иначе и аз очаквам при нормален мач,да паднете,знам,че сигурно сте изненадани,ама тва са ми оачкванията
1:3. Лудогорец просто са по-класният отбор.
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Едва ли има спор кой е по-класен и кой би трябвало да бие.Ама топка,ще вземат да им свирят дузпа в 8-мата минута,разградската електричка да я изпусне да им се разстрои играта и да ни счупят съблекалнята.Стават чудеса като понеделнишното във футбола
hetfield написа:Едва ли има спор кой е по-класен и кой би трябвало да бие.Ама топка,ще вземат да им свирят дузпа в 8-мата минута,разградската електричка да я изпусне да им се разстрои играта и да ни счупят съблекалнята.Стават чудеса като понеделнишното във футбола
Добре добре, опитваш се да си оригинален, но си признай поне, че Ботев Враца и Черноморец ви полегнаха. Гледал ли си подобни циркове някога? Надявай се същото да направят и Лудогорец иначе отивате на разгром.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
fena написа:hetfield написа:Едва ли има спор кой е по-класен и кой би трябвало да бие.Ама топка,ще вземат да им свирят дузпа в 8-мата минута,разградската електричка да я изпусне да им се разстрои играта и да ни счупят съблекалнята.Стават чудеса като понеделнишното във футбола
Добре добре, опитваш се да си оригинален, но си признай поне, че Ботев Враца и Черноморец ви полегнаха. Гледал ли си подобни циркове някога? Надявай се същото да направят и Лудогорец иначе отивате на разгром.
Ако не беше червения картон наистина бих си го помислил.А какъв е смисъла да ми лягат ако отпаднем от Лудогорец?В смисъл ако си прав направо да ни дават купата и да не го мислим
Последна промяна от hetfield на 08 мар 2012 12:39, променено общо 1 път.
Ботев като бие все им полягат или са купили мача, а Локо като пада са продали. Даже левскарите не измислят такива легенди за отбора си както феновете на пловдивското Юве.
hetfield написа:fena написа:Добре добре, опитваш се да си оригинален, но си признай поне, че Ботев Враца и Черноморец ви полегнаха. Гледал ли си подобни циркове някога? Надявай се същото да направят и Лудогорец иначе отивате на разгром.
Ако не беше червения картон наистина бих си го помислил.А какъв е смисъла да ми лягат ако отпаднем от Лудогорец?
Точно червения картон е показателен. Играете им с 10 човека те не искат да минат центъра. Върха на сладоледа беше как в последните минути Черноморец ви оставяше да вкарате победен гол но като видяха че не можете Кишишев се опита да си вкара автогол. Смях

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
fena написа:hetfield написа:fena написа:Добре добре, опитваш се да си оригинален, но си признай поне, че Ботев Враца и Черноморец ви полегнаха. Гледал ли си подобни циркове някога? Надявай се същото да направят и Лудогорец иначе отивате на разгром.
Ако не беше червения картон наистина бих си го помислил.А какъв е смисъла да ми лягат ако отпаднем от Лудогорец?
Точно червения картон е показателен. Играете им с 10 човека те не искат да минат центъра. Върха на сладоледа беше как в последните минути Черноморец ви оставяше да вкарате победен гол но като видяха че не можете Кишишев се опита да си вкара автогол. Смях
Може би като Крачунов онзи ден.И там беше уговорено.Ами те Черноморец дали имат истински мач до сега?А като знам с кой играят сега,какъв ли ще е спектакъла
след 3-тия гол Лудогорец сигурно се поспрат че срамно става нагоре