Ботев Пд - Лудогорец, четвъртфинал за Купата на България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

karabadabul
Контакти:

Re: Ботев Пд - Лудогорец, четвъртфинал за Купата на България

Мнениеот karabadabul » 08 мар 2012 12:27

Жалко, че мачът е толкова рано и е през седмицата. Ако бе по-късно или през почивен ден лудогорците щяха да се сблъскат с нещо с кото не са се сблъсквали и като нищо щяха да свалят гащите пред 150000 ревящи гърла както прехвалените черноморци, които също дойдоха като аслани и се върнаха нас...и. :)
Всички мощно на стадиона пък каквото стане. Ако някой има нещо да губи то това са те.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 08 мар 2012 12:28

sky1 написа:Много ми е чудно как всички фенове на Локомотив дават прогноза за Лудогорец (напълно резонно е да победят),а в други форуми пишат как мача бил нагласен за наша победа.

Еми то е ясно,че с игра не можете да биете,то вие с игра Нафтекс не можете да биете,та Лудогорец!Иначе и аз очаквам при нормален мач,да паднете,знам,че сигурно сте изненадани,ама тва са ми оачкванията :lol:

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 08 мар 2012 12:28

1:3. Лудогорец просто са по-класният отбор.
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 08 мар 2012 12:31

Едва ли има спор кой е по-класен и кой би трябвало да бие.Ама топка,ще вземат да им свирят дузпа в 8-мата минута,разградската електричка да я изпусне да им се разстрои играта и да ни счупят съблекалнята.Стават чудеса като понеделнишното във футбола

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 08 мар 2012 12:36

hetfield написа:Едва ли има спор кой е по-класен и кой би трябвало да бие.Ама топка,ще вземат да им свирят дузпа в 8-мата минута,разградската електричка да я изпусне да им се разстрои играта и да ни счупят съблекалнята.Стават чудеса като понеделнишното във футбола

Добре добре, опитваш се да си оригинален, но си признай поне, че Ботев Враца и Черноморец ви полегнаха. Гледал ли си подобни циркове някога? Надявай се същото да направят и Лудогорец иначе отивате на разгром.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 08 мар 2012 12:37

fena написа:
hetfield написа:Едва ли има спор кой е по-класен и кой би трябвало да бие.Ама топка,ще вземат да им свирят дузпа в 8-мата минута,разградската електричка да я изпусне да им се разстрои играта и да ни счупят съблекалнята.Стават чудеса като понеделнишното във футбола

Добре добре, опитваш се да си оригинален, но си признай поне, че Ботев Враца и Черноморец ви полегнаха. Гледал ли си подобни циркове някога? Надявай се същото да направят и Лудогорец иначе отивате на разгром.

Ако не беше червения картон наистина бих си го помислил.А какъв е смисъла да ми лягат ако отпаднем от Лудогорец?В смисъл ако си прав направо да ни дават купата и да не го мислим
Последна промяна от hetfield на 08 мар 2012 12:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 08 мар 2012 12:40

Ботев като бие все им полягат или са купили мача, а Локо като пада са продали. Даже левскарите не измислят такива легенди за отбора си както феновете на пловдивското Юве.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 08 мар 2012 12:41

hetfield написа:
fena написа:Добре добре, опитваш се да си оригинален, но си признай поне, че Ботев Враца и Черноморец ви полегнаха. Гледал ли си подобни циркове някога? Надявай се същото да направят и Лудогорец иначе отивате на разгром.

Ако не беше червения картон наистина бих си го помислил.А какъв е смисъла да ми лягат ако отпаднем от Лудогорец?

Точно червения картон е показателен. Играете им с 10 човека те не искат да минат центъра. Върха на сладоледа беше как в последните минути Черноморец ви оставяше да вкарате победен гол но като видяха че не можете Кишишев се опита да си вкара автогол. Смях :lol:
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 08 мар 2012 12:43

fena написа:
hetfield написа:
fena написа:Добре добре, опитваш се да си оригинален, но си признай поне, че Ботев Враца и Черноморец ви полегнаха. Гледал ли си подобни циркове някога? Надявай се същото да направят и Лудогорец иначе отивате на разгром.

Ако не беше червения картон наистина бих си го помислил.А какъв е смисъла да ми лягат ако отпаднем от Лудогорец?

Точно червения картон е показателен. Играете им с 10 човека те не искат да минат центъра. Върха на сладоледа беше как в последните минути Черноморец ви оставяше да вкарате победен гол но като видяха че не можете Кишишев се опита да си вкара автогол. Смях :lol:

Може би като Крачунов онзи ден.И там беше уговорено.Ами те Черноморец дали имат истински мач до сега?А като знам с кой играят сега,какъв ли ще е спектакъла

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 08 мар 2012 12:45

след 3-тия гол Лудогорец сигурно се поспрат че срамно става нагоре :oops:

Върни се в “Лудогорец”