Герена става чисто футболен до две години
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Обещанието на Тонев за стадиона (10 март)
По слухове, В са го ремонтирали, тунел, съблекални .... и е ред на А. Щял да бъде на 2 етажа с козирка за 12 000. Повтарям - по слухове.
Ами чакаме изявление. А ако направо започне реконструкция ще е най- добре! 

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- tzvetan_tee
- Контакти:
Странното е че казаха, че щял да става чисто футболен, а ако "В" е готов...не ми прилича на "чисто футболен". Дано Иво Тонев си спази обещанието и разкрие дали ще се прави нещо в следващите дни... 

КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
- deepblue1963
venger написа:Ами чакаме изявление. А ако направо започне реконструкция ще е най- добре!
Аз,пък,не чакам изявление.Предпочитам да видя резултатите.Ако ще оттук нататък НИЩО да не ни казват!Засега резултати има.
ПП.Никъде не пише,че Тонев се "отчита" пред феновете и е длъжен да им дава "изявления".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
хубаво ще е да пуснат рендери с визията на стадиона.бяха казали че имат план А и план Бда видим за какво става на въпрос 

Ако с Иво Тонев, като директор Левски не успее да си уреди субсидия за обновлението на Герена, значи никой български отбор няма да вземе такава, камоли права върху стадиона. Имайте му повече вяра, все пак Бойко обеща 

tzvetan_tee написа:Странното е че казаха, че щял да става чисто футболен, а ако "В" е готов...не ми прилича на "чисто футболен". Дано Иво Тонев си спази обещанието и разкрие дали ще се прави нещо в следващите дни...
Имам предвид, че са вложени доста пари и е ремонтиран. Предполагам, предстои да се преместят журналистите и футболистите в А, както е на всички стадиони ( не знам защо при нас са обърнати и се снима с/у слънцето), и после да се бутат и строят сектор по сектор. А такива генерални промени могат да се правят само лятото.
На мен също желанието ми е да стане чисто футболен стадион. "Пистата" не знам някога да е ползвана

Re: Герена става чисто футболен до две години
Защо ми се струва, че нищо няма да бъде пипнато по стадиона като не броим козметичните ремонти каквито направиха в тунела. 

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
deepblue написа:tzvetan_tee написа:Странното е че казаха, че щял да става чисто футболен, а ако "В" е готов...не ми прилича на "чисто футболен". Дано Иво Тонев си спази обещанието и разкрие дали ще се прави нещо в следващите дни...
Имам предвид, че са вложени доста пари и е ремонтиран. Предполагам, предстои да се преместят журналистите и футболистите в А, както е на всички стадиони ( не знам защо при нас са обърнати и се снима с/у слънцето), и после да се бутат и строят сектор по сектор. А такива генерални промени могат да се правят само лятото.
На мен също желанието ми е да стане чисто футболен стадион. "Пистата" не знам някога да е ползвана
не е само при нас така... на Стамфорд Бридж също съблекалните са разположени в сектор В ако може така да се каже... или източната трибуна....както и камерите... .. това се сещам на прима виста.. сигурно има и други стадиони

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Re: Герена става чисто футболен до две години
Как така без писта? А къде феновете в България ще хвърлят седалките и бомбичките?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!