Герена става чисто футболен до две години

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Re: Обещанието на Тонев за стадиона (10 март)

Мнениеот deepblue » 07 мар 2012 13:26

По слухове, В са го ремонтирали, тунел, съблекални .... и е ред на А. Щял да бъде на 2 етажа с козирка за 12 000. Повтарям - по слухове.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 07 мар 2012 13:39

Ами чакаме изявление. А ако направо започне реконструкция ще е най- добре! :)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 07 мар 2012 14:21

Странното е че казаха, че щял да става чисто футболен, а ако "В" е готов...не ми прилича на "чисто футболен". Дано Иво Тонев си спази обещанието и разкрие дали ще се прави нещо в следващите дни... :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 мар 2012 14:39

venger написа:Ами чакаме изявление. А ако направо започне реконструкция ще е най- добре! :)

Аз,пък,не чакам изявление.Предпочитам да видя резултатите.Ако ще оттук нататък НИЩО да не ни казват!Засега резултати има.
ПП.Никъде не пише,че Тонев се "отчита" пред феновете и е длъжен да им дава "изявления".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 07 мар 2012 15:01

хубаво ще е да пуснат рендери с визията на стадиона.бяха казали че имат план А и план Бда видим за какво става на въпрос :mrgreen:

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 07 мар 2012 15:33

Ако с Иво Тонев, като директор Левски не успее да си уреди субсидия за обновлението на Герена, значи никой български отбор няма да вземе такава, камоли права върху стадиона. Имайте му повече вяра, все пак Бойко обеща :)

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 07 мар 2012 19:01

tzvetan_tee написа:Странното е че казаха, че щял да става чисто футболен, а ако "В" е готов...не ми прилича на "чисто футболен". Дано Иво Тонев си спази обещанието и разкрие дали ще се прави нещо в следващите дни... :)

Имам предвид, че са вложени доста пари и е ремонтиран. Предполагам, предстои да се преместят журналистите и футболистите в А, както е на всички стадиони ( не знам защо при нас са обърнати и се снима с/у слънцето), и после да се бутат и строят сектор по сектор. А такива генерални промени могат да се правят само лятото.
На мен също желанието ми е да стане чисто футболен стадион. "Пистата" не знам някога да е ползвана :lol:

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Герена става чисто футболен до две години

Мнениеот BadBoy » 07 мар 2012 22:42

Защо ми се струва, че нищо няма да бъде пипнато по стадиона като не броим козметичните ремонти каквито направиха в тунела. :roll:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 07 мар 2012 22:50

deepblue написа:
tzvetan_tee написа:Странното е че казаха, че щял да става чисто футболен, а ако "В" е готов...не ми прилича на "чисто футболен". Дано Иво Тонев си спази обещанието и разкрие дали ще се прави нещо в следващите дни... :)

Имам предвид, че са вложени доста пари и е ремонтиран. Предполагам, предстои да се преместят журналистите и футболистите в А, както е на всички стадиони ( не знам защо при нас са обърнати и се снима с/у слънцето), и после да се бутат и строят сектор по сектор. А такива генерални промени могат да се правят само лятото.
На мен също желанието ми е да стане чисто футболен стадион. "Пистата" не знам някога да е ползвана :lol:

не е само при нас така... на Стамфорд Бридж също съблекалните са разположени в сектор В ако може така да се каже... или източната трибуна....както и камерите... .. това се сещам на прима виста.. сигурно има и други стадиони ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Герена става чисто футболен до две години

Мнениеот ehh » 08 мар 2012 01:18

Как така без писта? А къде феновете в България ще хвърлят седалките и бомбичките?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Левски”