[ШЛ 06.03.2012г.] Арсенал - Милан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Арсенал - Милан 06.03.2012

Мнениеот ZinedineZidane » 06 мар 2012 23:51

adams_drugs написа:
ZinedineZidane написа:Оф, не смея да мечтая още! Но не знам защо трябва да се стига дъното, за да се види истинското лице на този отбор...
Дори да не се отстрани Милан, важното е, че вярата се връща...
Само дано Милан не вкара при 3-0, защото всичко ще приключи и дано отборът издържи физичеки!
Другата ми голяма ми надежда е Ван Бомел да изтрещи, както само той си знае!

Точно ти нямаш и право да мечтаеш,коментирай борда и заплатите,а също така и треньора.Далеч си от спортно-техническата част.Не е лошо група мишки от форума да се скриете в дупките си,защото никога не сте имали вяра в момчетата...РОСИЦКИ Е БОГ,2 КЛАСИ НАД АРТЕТА,КОЙТО СЛАВА БОГУ,ЧЕ ОТСЪСТВА

Ти ли ще ми даваш наклон, жалък тип... За какви богове ми говориш... Колко мача на ниво има Росицки последните 3 сезона, колко? Ако имаш малко мозък ще разбереш защо псувам борда... Кой беше на скамейката, кой? Йонг, Шамак? Къде ти е скамейката, кой да вземе достатъчно играчи, за да влязат и да дорешат мача? Днес нямаше кьорав халф за смяна!
И недей да обиждаш във форума като си голям мъж и да ми казваш какво имам право!

И по темата. Браво на момчетата, но просто физически не издържаха, за да натиснат второто полувреме. Все пак направиха страшно много в позицията, в която бяха.
Поклон!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 07 мар 2012 00:01

Niksh0 написа:
sl321 написа:Браво на Арсенал че се напънаха и направиха много голям мач.Но в двата мача мисля че Милан заслужаваше да продължи и мисля че е по-класния отбор.
Днес просто на Арсенал влезнаха положенията а на Милан нито едно.Головете не са реално отражение на показаното на терена.

Милан имат по-класните футболисти, но тези на арсенал излзязоха много по-мотивирани и с хъс. Вярно, че имаха и късмет, но без късмет на стават подобни обрати. При едни продължения нищо не се знаеше, но вече е свършило. Аз лично много щях да се радвам ако Арсенал бяха продължили.

Изображение

Вярно е че футбола се играе на голове,но пък тук се вижда че и Милан си имаха доста положения и че като цяло резултата не отговаря на показаното на терена.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

adams_drugs
Контакти:

Мнениеот adams_drugs » 07 мар 2012 00:03

ZinedineZidane написа:
adams_drugs написа:
ZinedineZidane написа:Оф, не смея да мечтая още! Но не знам защо трябва да се стига дъното, за да се види истинското лице на този отбор...
Дори да не се отстрани Милан, важното е, че вярата се връща...
Само дано Милан не вкара при 3-0, защото всичко ще приключи и дано отборът издържи физичеки!
Другата ми голяма ми надежда е Ван Бомел да изтрещи, както само той си знае!

Точно ти нямаш и право да мечтаеш,коментирай борда и заплатите,а също така и треньора.Далеч си от спортно-техническата част.Не е лошо група мишки от форума да се скриете в дупките си,защото никога не сте имали вяра в момчетата...РОСИЦКИ Е БОГ,2 КЛАСИ НАД АРТЕТА,КОЙТО СЛАВА БОГУ,ЧЕ ОТСЪСТВА

Ти ли ще ми даваш наклон, жалък тип... За какви богове ми говориш... Колко мача на ниво има Росицки последните 3 сезона, колко? Ако имаш малко мозък ще разбереш защо псувам борда... Кой беше на скамейката, кой? Йонг, Шамак? Къде ти е скамейката, кой да вземе достатъчно играчи, за да влязат и да дорешат мача? Днес нямаше кьорав халф за смяна!
И недей да обиждаш във форума като си голям мъж и да ми казваш какво имам право!

И по темата. Браво на момчетата, но просто физически не издържаха, за да натиснат второто полувреме. Все пак направиха страшно много в позицията, в която бяха.
Поклон!

Знаете се,кои сте жалките тук,ако Венгер се влияеше от хора,като теб никой нямаше и да е чул за Шчестни,Гибс,Рамзи,Уолкот,Чембърлейн,Уилшир и т.н.т. И все пак изчака края на мача,нали плъх такъв...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 мар 2012 00:05

Искам да поздравя феновете на Арсенал за играта на отбора им днес! Вашите футболисти играха като мъже днес, нашите като женски полови органи. Извинявам се, че съм подценявал отбора ви, всеки, който се вдига след подобна загуба в първия мач и играе по такъв начин във втория, заслужава единствено и само уважение.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 07 мар 2012 00:11

Удобно пропускаш тези, които си отиват всяка година, за да спечелят нещо в крайна сметка. А и ако мечтаеш Арсенал да е една школа за играчи, супер. Твоя си работа. Освен ако си забравил какъв беше отбора допреди 7-8 години и в какво се првеърна! Е, аз помня и помня 8 години как всичко започва с надежда и как се срива накрая!
И да, изчаках края на мача, за да отворя форума и да ти видя отчайващия коментар! За разлика от теб, аз си гледам мача, а не се чудя как да се правя на мъж и да обиждам хората!
Оттук нататък игнор. Ти си чиста проба малоумник. Всичко добро!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 мар 2012 00:27

Наслаждавайте се на една манипулирана победа! Ще се радвате на големия треньор още един сезон! Още най - малко една година ще продавате мачове на Юнайтед. Идеално се развиха нещата, за да останат "артилеристите" с пръст в устата. Сега ще имат да приказват техните "фенове", че направили голям мач срещу "Милан", но просто този мач беше изигран в букмейкърска къща.
Догодина ще се борите пак максимум за топ 4, като няма да го хванете. То и този сезон може да не го направите. ФАРСЕНАЛ!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 07 мар 2012 00:36

С риск да ме баннат - Еби си майката, тъпо и жалко хейтърче! ;)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
G4L
Контакти:

Мнениеот G4L » 07 мар 2012 00:38

Awesome написа:С риск да ме баннат - Еби си майката, тъпо и жалко хейтърче! ;)

Само като го видя колко отбора и кои е изброил за любими и ми е ясен колко е на ТИ с футбола :lol:
Отбор без фенове не е никакъв отбор! Нефтохимик..господар на град Бургас
Once a Gunner,Always a Gunner Арсенал..кралете на Лондон

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 07 мар 2012 00:46

Иначе ПОКЛОН и едно голямо браво за представянето ни в този мач! Отпадаме достойно от турнира, не ни стигнаха силите да направим нещо изумително.
Честито на нормалните фенове на Милан!

adams_drugs написа:РОСИЦКИ Е БОГ,2 КЛАСИ НАД АРТЕТА,КОЙТО СЛАВА БОГУ,ЧЕ ОТСЪСТВА

Та Артета е един от най-постоянните ни играчи през сезона. Ясно колко гледаш футбол...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

adams_drugs
Контакти:

Мнениеот adams_drugs » 07 мар 2012 01:18

Awesome написа:Иначе ПОКЛОН и едно голямо браво за представянето ни в този мач! Отпадаме достойно от турнира, не ни стигнаха силите да направим нещо изумително.
Честито на нормалните фенове на Милан!

adams_drugs написа:РОСИЦКИ Е БОГ,2 КЛАСИ НАД АРТЕТА,КОЙТО СЛАВА БОГУ,ЧЕ ОТСЪСТВА

Та Артета е един от най-постоянните ни играчи през сезона. Ясно колко гледаш футбол...

Артета,найстина е постоянен,но посредствено постоянен.Лично мое мнение е че той бави играта на отбора.Иначе гледам футбол,повярвай ми.Даже виждам...Той е страхотен халф,но не става за Арсенал

Върни се в “Арсенал”