adams_drugs написа:ZinedineZidane написа:Оф, не смея да мечтая още! Но не знам защо трябва да се стига дъното, за да се види истинското лице на този отбор...
Дори да не се отстрани Милан, важното е, че вярата се връща...
Само дано Милан не вкара при 3-0, защото всичко ще приключи и дано отборът издържи физичеки!
Другата ми голяма ми надежда е Ван Бомел да изтрещи, както само той си знае!
Точно ти нямаш и право да мечтаеш,коментирай борда и заплатите,а също така и треньора.Далеч си от спортно-техническата част.Не е лошо група мишки от форума да се скриете в дупките си,защото никога не сте имали вяра в момчетата...РОСИЦКИ Е БОГ,2 КЛАСИ НАД АРТЕТА,КОЙТО СЛАВА БОГУ,ЧЕ ОТСЪСТВА
Ти ли ще ми даваш наклон, жалък тип... За какви богове ми говориш... Колко мача на ниво има Росицки последните 3 сезона, колко? Ако имаш малко мозък ще разбереш защо псувам борда... Кой беше на скамейката, кой? Йонг, Шамак? Къде ти е скамейката, кой да вземе достатъчно играчи, за да влязат и да дорешат мача? Днес нямаше кьорав халф за смяна!
И недей да обиждаш във форума като си голям мъж и да ми казваш какво имам право!
И по темата. Браво на момчетата, но просто физически не издържаха, за да натиснат второто полувреме. Все пак направиха страшно много в позицията, в която бяха.
Поклон!