Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

MORSKI
Контакти:

Re: Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2012 12:48

Omynigo написа:в кой свят ли живея ? двама студенти работят при мен на половин работен ден и им плащам между 20 и 30 лева на ден в зависимост от сезона , ти ако работиш в чистотата за 5 лева на ден си е твой проблем !

:) Ти да не си милионерче, а :) В чистотата може жена ти да работи, щом я даваш като пример и знаеш колко е надникът там :lol: ! Аз работих на стандартна заплата за България и за пълен работен ден докарвах към 30 лева, а ти ми говориш за половин работен ден. Явно имаш пари за харчене или си от работодателите тип ларж... Познавам много повече студенти и работодатели на такива от теб (кажи ми обратното и ще те призная :lol: ) и отлично знам какво е заплащането не само за половин, ами и за цял работен ден. Това за 20- те 30 лева за половин работен ден по-добре не го казвай на някой студент или работодател на такива това, че ще те сметнат за луд :mrgreen: и ще се втурнат при теб за работа хиляди, ако е истина :arrow: Престанете да изхождате от собствените си впечатления и възгледи- те не са мерило!
Последна промяна от MORSKI на 03 мар 2012 14:14, променено общо 2 пъти.

Bume
Контакти:

Bume

Мнениеот Bume » 03 мар 2012 13:38

Чудните Post.thanks за акция . Допълнително изчакване .. ...

niko_

Мнениеот niko_ » 03 мар 2012 18:00

MORSKI написа:
Omynigo написа:в кой свят ли живея ? двама студенти работят при мен на половин работен ден и им плащам между 20 и 30 лева на ден в зависимост от сезона , ти ако работиш в чистотата за 5 лева на ден си е твой проблем !

:) Ти да не си милионерче, а :) В чистотата може жена ти да работи, щом я даваш като пример и знаеш колко е надникът там :lol: ! Аз работих на стандартна заплата за България и за пълен работен ден докарвах към 30 лева, а ти ми говориш за половин работен ден. Явно имаш пари за харчене или си от работодателите тип ларж... Познавам много повече студенти и работодатели на такива от теб (кажи ми обратното и ще те призная :lol: ) и отлично знам какво е заплащането не само за половин, ами и за цял работен ден. Това за 20- те 30 лева за половин работен ден по-добре не го казвай на някой студент или работодател на такива това, че ще те сметнат за луд :mrgreen: и ще се втурнат при теб за работа хиляди, ако е истина :arrow: Престанете да изхождате от собствените си впечатления и възгледи- те не са мерило!

Половин работен ден за него може да означава 8 или 12 часа.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 мар 2012 21:30

niko_ написа:
MORSKI написа:

Половин работен ден за него може да означава 8 или 12 часа.

Ако 8 часа са половин работен ден, още повече 12 часа, то няма какво повече да комуникирам с него :mrgreen:

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 06 мар 2012 16:41

Мислех да драсна 2-3 реда по темата , ама Морски каза "дъртите" да не пишем , че само глупости ръсим...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2012 20:37

Тони Шумахер написа:Мислех да драсна 2-3 реда по темата , ама Морски каза "дъртите" да не пишем , че само глупости ръсим...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако ще пишеш същите неща, като преждеговорищите, по-добре "дъртите" наистина да не пишете :lol: Че достатъчно глупости има в тази тема като предложения :shock:

niko_

Мнениеот niko_ » 06 мар 2012 20:41

MORSKI написа:
Тони Шумахер написа:Мислех да драсна 2-3 реда по темата , ама Морски каза "дъртите" да не пишем , че само глупости ръсим...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако ще пишеш същите неща, като преждеговорищите, по-добре "дъртите" наистина да не пишете :lol: Че достатъчно глупости има в тази тема като предложения :shock:

Ако има предложение студентите да им се дават по 500 лв. на месец да пише

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2012 20:48

niko_ написа:
MORSKI написа:

Ако има предложение студентите да им се дават по 500 лв. на месец да пише

Да уточним- за половин работен ден :lol:

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 06 мар 2012 20:54

Дерзайте и се развивайте ! Ще кажа само , че на " вишото " :o :o образование му ................. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2012 20:56

Тони Шумахер написа:Дерзайте и се развивайте ! Ще кажа само , че на " вишото " :o :o образование му ................. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

То на виШото образование му .... още по ваше време, че и преди това ;) Така че стига оправдания и глупости.

Върни се в “Свободна зона”