Omynigo написа:в кой свят ли живея ? двама студенти работят при мен на половин работен ден и им плащам между 20 и 30 лева на ден в зависимост от сезона , ти ако работиш в чистотата за 5 лева на ден си е твой проблем !
Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?
Последна промяна от MORSKI на 03 мар 2012 14:14, променено общо 2 пъти.
MORSKI написа:Omynigo написа:в кой свят ли живея ? двама студенти работят при мен на половин работен ден и им плащам между 20 и 30 лева на ден в зависимост от сезона , ти ако работиш в чистотата за 5 лева на ден си е твой проблем !
Ти да не си милионерче, а
В чистотата може жена ти да работи, щом я даваш като пример и знаеш колко е надникът там
! Аз работих на стандартна заплата за България и за пълен работен ден докарвах към 30 лева, а ти ми говориш за половин работен ден. Явно имаш пари за харчене или си от работодателите тип ларж... Познавам много повече студенти и работодатели на такива от теб (кажи ми обратното и ще те призная
) и отлично знам какво е заплащането не само за половин, ами и за цял работен ден. Това за 20- те 30 лева за половин работен ден по-добре не го казвай на някой студент или работодател на такива това, че ще те сметнат за луд
и ще се втурнат при теб за работа хиляди, ако е истина
Престанете да изхождате от собствените си впечатления и възгледи- те не са мерило!
Половин работен ден за него може да означава 8 или 12 часа.
niko_ написа:MORSKI написа:Omynigo написа:в кой свят ли живея ? двама студенти работят при мен на половин работен ден и им плащам между 20 и 30 лева на ден в зависимост от сезона , ти ако работиш в чистотата за 5 лева на ден си е твой проблем !
Ти да не си милионерче, а
В чистотата може жена ти да работи, щом я даваш като пример и знаеш колко е надникът там
! Аз работих на стандартна заплата за България и за пълен работен ден докарвах към 30 лева, а ти ми говориш за половин работен ден. Явно имаш пари за харчене или си от работодателите тип ларж... Познавам много повече студенти и работодатели на такива от теб (кажи ми обратното и ще те призная
) и отлично знам какво е заплащането не само за половин, ами и за цял работен ден. Това за 20- те 30 лева за половин работен ден по-добре не го казвай на някой студент или работодател на такива това, че ще те сметнат за луд
и ще се втурнат при теб за работа хиляди, ако е истина
Престанете да изхождате от собствените си впечатления и възгледи- те не са мерило!
Половин работен ден за него може да означава 8 или 12 часа.
Ако 8 часа са половин работен ден, още повече 12 часа, то няма какво повече да комуникирам с него
- Тони Шумахер
- Контакти:
Мислех да драсна 2-3 реда по темата , ама Морски каза "дъртите" да не пишем , че само глупости ръсим......

Тони Шумахер написа:Мислех да драсна 2-3 реда по темата , ама Морски каза "дъртите" да не пишем , че само глупости ръсим......![]()
![]()
Ако ще пишеш същите неща, като преждеговорищите, по-добре "дъртите" наистина да не пишете
MORSKI написа:Тони Шумахер написа:Мислех да драсна 2-3 реда по темата , ама Морски каза "дъртите" да не пишем , че само глупости ръсим......![]()
![]()
Ако ще пишеш същите неща, като преждеговорищите, по-добре "дъртите" наистина да не пишетеЧе достатъчно глупости има в тази тема като предложения
Ако има предложение студентите да им се дават по 500 лв. на месец да пише
niko_ написа:MORSKI написа:Тони Шумахер написа:Мислех да драсна 2-3 реда по темата , ама Морски каза "дъртите" да не пишем , че само глупости ръсим......![]()
![]()
Ако ще пишеш същите неща, като преждеговорищите, по-добре "дъртите" наистина да не пишетеЧе достатъчно глупости има в тази тема като предложения
Ако има предложение студентите да им се дават по 500 лв. на месец да пише
Да уточним- за половин работен ден
- Тони Шумахер
- Контакти:
Дерзайте и се развивайте ! Ще кажа само , че на " вишото "
образование му .................

Тони Шумахер написа:Дерзайте и се развивайте ! Ще кажа само , че на " вишото "![]()
образование му .................
![]()
![]()
![]()
![]()
То на виШото образование му .... още по ваше време, че и преди това