MORSKI написа:Nuke написа:Не знам каква беше статистиката накрая, но на полувремето Левски имаше 68% притежание на топката, срещу 32 за Черно Море.Красноречиво, мисля.
А накрая беше 55 на 45 % във ваша полза. И не е вярно както написа един ваш потребител, че преди години ние или Берое не сме опитвали да правим преса и т.н. Просто треньорите са били различни и постройките са били такива. Аз помня мачове на Тича, в които буквално не сме ви оставяли да владеете топката. И преди да тръгнате пак с глупостите за картофена ниви и т.н, помня такива мачове и на Герена, с разликата, че там нещата опират до психологически проблем и отборът се отпуска едва като допусне 1-2 гола пасив. Специално нашият отбор има два стадиона, на които просто не може да не загуби

Вашият и "Лаута".... И браво на трезвомислещите ви фенове, които виждат грешките във вашия отбор, а не говорят глупости кой бил отборче или не бил. Както каза един ваш фен по-назад в темата- смешно е като говорим за тимове в първите 8 на таблицата, които всяка година, ако не играят в ЕКТ, то поне се борят за там
Крайно време е да проумеете и вие, и феновете на ЦСКА, че и тези на Литекс, че за да се вдигне качеството на футбола у нас, трябва и последният да може да победи първия. Така, както е в Англия, Италия, Германия и т.н
Със здраве
MORSK,сигурен съм,че не само при нас,левскарите,ами при всички и между всички фенове,включително и при вас, има невъзпитани,лесно "палещи се" и "високо летящи" плиткоумници.Но ти,който се обиждаш от тях(между другото с право),много често също слагаш всички левскари под общ знаменател.
Иначе за мача:едно голямо браво за Черно море.Играхте повече от прилично.Това,че имате изграден стил,който последните сезони само надграждате,ще ви донесе успех.Футболистите ви са точно за,този стил,а именно:стабилна защита със здрави физически и едри защитници и от пред-бързи контри с бързите нападатели.Ако,накарате,собствениците ви,да инвестират в школата и терена(не се заяждам ) ще станете отбор с кой ще се съобразяват още повече.
Р.Р. Не ме разбирай погрешно.Без лоши чувства,защото не се заяждам.