Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот MORSKI » 05 мар 2012 23:32

deepblue1963 написа:
MORSKI написа:Елементарно, Уотсън, да разберете, че няма нищо по-нормално да ви надиграе, да завършите наравно или да ви победи тим на 16,15,14 и т.н място в таблицата Изображение

Ми,надиграйте ни,де...Ние ли да се надиграем сами?Кой ви е виновен,че не си вкарвате положенията?

Това е различно. За положенията сами сме си виновни. И в момента не говоря за нас. Ние не сме 16- ти в таблицата :lol: . Става въпрос за това, че да сме ви надиграли ние или някой друг тим- няма нещо по-нормално от това. Два отбора, които играят- всеки може да надиграе другия и да спечели. Просто, ако паднете и ще настане такава олелия, все едно кой знае какво е станало. Така беше и като ви биха Локомотив (Пловдив), Черноморец, Литекс в началото на силния им период, така беше и ние като ви бихме с 4:1 (тогава съдията ви беше виновен. Нищо, че нас ни е рязал хиляди пъти- все едно да се оплаквам защо не сме ви били на Герена толкова време със съдията) и т.н... За това става дума

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: Към всички спортни журналисти отразяващи Левски

Мнениеот emigo » 06 мар 2012 00:13

Тони Шумахер написа:
apostola13 написа:Внимателно изчетох всичко,което се появи в електронните медии след мача с Черно Море и държа да кажа,че не съм съгласен и то с почти всички коментари за мача.Заключението е,че Левски съкрати 3 точки на цска! Не ви отива уважаеми журналисти да не намирате баланса в изказванията си и малко повече да мислите,преди да залитате в уникални крайности само след един 1ви мач.В историята си Левски никога не е играл с 4ма чужденци отзад,единия от който не само, че няма общ говорим език с другите, но и сигурно не им е научил имената още.
Всички вкупом ще го разпънете на кръст Костов,че сменил бижутера преди края на първото,да ама как никой не каза,че този дето влезе, има главна заслуга за първия гол? Как никой не каза, че с рутина и след заучена комбинация на крилото Левски поведе с 2-0.
Как никой не отдели заслуженото и не изказа положително мнение за паса и поемането на топката,при гола на Черно Море?
Все футболни моменти с достойнство!
И малко тактическа материя за вас господа журналисти!
Черно Море е отбор, който от край време има изграден стил на игра а именно затворено и на контри с две думи.Играха по същия начин и срещу ПСВ Айндховен в първия мач,тогава Холандците едвам биха с 1-0!
Нормално е при тази сгъстена защита Левски трудно да намира пространства,но все пак две заучени комбинации,два гола!
Вратаря ни е 20 годишен,защита интернационална,средата е добре,но спрете да изисквате от тях и ще почнат да играят,нападението...тук просто трябва да върнат Дембеле,всякакви други коментари са излишно чесане на езици,просто Левски не е имал такъв нападател от времето на Гунди,но вие му брояхте повече пиянските а не головете,както и да е....мисля да спирам,иначе мога да пиша до утре,много съм афектиран,гледам футбол от повече от 30 години,Левски стоя добре на терена срещу добър и затворен отбор!Спрете с платените коментари или се понаучете малко на футбол и стига сте промивали мозъците на феновете,в България се играе нормален футбол и в момента има 5-6 отбора дето се борят за 4 квоти в Европа,отдайте им заслуженото,така и хората ще почнат да се връщат по стадионите.Стига с евтини сензации и бижутера стига сте го опявали...спомнете си какво изпусна срещу Удинезе и се сетете какво ви е причинил в тоя момент на сърцето и нервната система.Нищо му няма,той е перде и е на 36,ще му мине.
Дайте малко по- футболно и по -позитивно да отразявате нещата

Благодаря ви

Браво , за хубавия коментар наборе ;)

Съгласен съм с горе написаното.Само искам,да добавя,че на мен лично нашето първенство започва,да ми става все по-интересно и по-интересно.Все повечето млади,кадърни и амбициозни треньори,които работят в нашата си "А"група,включително Н.Костов,допринасят за това.

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 06 мар 2012 00:31

MORSKI написа:
Nuke написа:Не знам каква беше статистиката накрая, но на полувремето Левски имаше 68% притежание на топката, срещу 32 за Черно Море.Красноречиво, мисля.

А накрая беше 55 на 45 % във ваша полза. И не е вярно както написа един ваш потребител, че преди години ние или Берое не сме опитвали да правим преса и т.н. Просто треньорите са били различни и постройките са били такива. Аз помня мачове на Тича, в които буквално не сме ви оставяли да владеете топката. И преди да тръгнате пак с глупостите за картофена ниви и т.н, помня такива мачове и на Герена, с разликата, че там нещата опират до психологически проблем и отборът се отпуска едва като допусне 1-2 гола пасив. Специално нашият отбор има два стадиона, на които просто не може да не загуби :shock: Вашият и "Лаута".... И браво на трезвомислещите ви фенове, които виждат грешките във вашия отбор, а не говорят глупости кой бил отборче или не бил. Както каза един ваш фен по-назад в темата- смешно е като говорим за тимове в първите 8 на таблицата, които всяка година, ако не играят в ЕКТ, то поне се борят за там ;)

Крайно време е да проумеете и вие, и феновете на ЦСКА, че и тези на Литекс, че за да се вдигне качеството на футбола у нас, трябва и последният да може да победи първия. Така, както е в Англия, Италия, Германия и т.н

Със здраве

MORSK,сигурен съм,че не само при нас,левскарите,ами при всички и между всички фенове,включително и при вас, има невъзпитани,лесно "палещи се" и "високо летящи" плиткоумници.Но ти,който се обиждаш от тях(между другото с право),много често също слагаш всички левскари под общ знаменател.
Иначе за мача:едно голямо браво за Черно море.Играхте повече от прилично.Това,че имате изграден стил,който последните сезони само надграждате,ще ви донесе успех.Футболистите ви са точно за,този стил,а именно:стабилна защита със здрави физически и едри защитници и от пред-бързи контри с бързите нападатели.Ако,накарате,собствениците ви,да инвестират в школата и терена(не се заяждам ) ще станете отбор с кой ще се съобразяват още повече.
Р.Р. Не ме разбирай погрешно.Без лоши чувства,защото не се заяждам.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Към всички спортни журналисти отразяващи Левски

Мнениеот Заклет Левскар » 06 мар 2012 10:56

apostola13 написа:Внимателно изчетох всичко,което се появи в електронните медии след мача с Черно Море и държа да кажа,че не съм съгласен и то с почти всички коментари за мача.Заключението е,че Левски съкрати 3 точки на цска! Не ви отива уважаеми журналисти да не намирате баланса в изказванията си и малко повече да мислите,преди да залитате в уникални крайности само след един 1ви мач.В историята си Левски никога не е играл с 4ма чужденци отзад,единия от който не само, че няма общ говорим език с другите, но и сигурно не им е научил имената още.
Всички вкупом ще го разпънете на кръст Костов,че сменил бижутера преди края на първото,да ама как никой не каза,че този дето влезе, има главна заслуга за първия гол? Как никой не каза, че с рутина и след заучена комбинация на крилото Левски поведе с 2-0.
Как никой не отдели заслуженото и не изказа положително мнение за паса и поемането на топката,при гола на Черно Море?
Все футболни моменти с достойнство!
И малко тактическа материя за вас господа журналисти!
Черно Море е отбор, който от край време има изграден стил на игра а именно затворено и на контри с две думи.Играха по същия начин и срещу ПСВ Айндховен в първия мач,тогава Холандците едвам биха с 1-0!
Нормално е при тази сгъстена защита Левски трудно да намира пространства,но все пак две заучени комбинации,два гола!
Вратаря ни е 20 годишен,защита интернационална,средата е добре,но спрете да изисквате от тях и ще почнат да играят,нападението...тук просто трябва да върнат Дембеле,всякакви други коментари са излишно чесане на езици,просто Левски не е имал такъв нападател от времето на Гунди,но вие му брояхте повече пиянските а не головете,както и да е....мисля да спирам,иначе мога да пиша до утре,много съм афектиран,гледам футбол от повече от 30 години,Левски стоя добре на терена срещу добър и затворен отбор!Спрете с платените коментари или се понаучете малко на футбол и стига сте промивали мозъците на феновете,в България се играе нормален футбол и в момента има 5-6 отбора дето се борят за 4 квоти в Европа,отдайте им заслуженото,така и хората ще почнат да се връщат по стадионите.Стига с евтини сензации и бижутера стига сте го опявали...спомнете си какво изпусна срещу Удинезе и се сетете какво ви е причинил в тоя момент на сърцето и нервната система.Нищо му няма,той е перде и е на 36,ще му мине.
Дайте малко по- футболно и по -позитивно да отразявате нещата

Благодаря ви

И аз благодаря за чудесния коментар, а надебеленото от мен изречение ми се наби в очите още на стадиона. Едва ли има десен бег в България, който да може да се справи с толкова брилянтен пас(за това не виня Мюлдер), а на поемането с гърди и удара на мараДончо могат да завидят не само в България.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 06 мар 2012 12:06

Да,играха Ч.море добре срещу един доста неориентиран в средата отбор,но по типично средняшки стил-да ги изчакаме,да ги изклатим,ако можем,да ги излъжем...Това е тактиката на такъв тип отбори,затова и те изглеждат много по-добре ,като гости.Ще видите как ще изглеждат още следващият им мач във Варна срещу далеч по-непретенциозен отбор,като Ботев Вр и ще се чудите"Еййй тея как може да ни затруднят на Герена,а не могат да надиграят врачани"...Много по-лесно е да рушиш и да чакаш на конвтри и изритани далечни пасове,отколкото да натискаш,да пресираш в неговата половина отбор,да диктуваш темпото,да водиш играта.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2012 20:35

olfix написа:Да,играха Ч.море добре срещу един доста неориентиран в средата отбор,но по типично средняшки стил-да ги изчакаме,да ги изклатим,ако можем,да ги излъжем...Това е тактиката на такъв тип отбори,затова и те изглеждат много по-добре ,като гости.Ще видите как ще изглеждат още следващият им мач във Варна срещу далеч по-непретенциозен отбор,като Ботев Вр и ще се чудите"Еййй тея как може да ни затруднят на Герена,а не могат да надиграят врачани"...Много по-лесно е да рушиш и да чакаш на конвтри и изритани далечни пасове,отколкото да натискаш,да пресираш в неговата половина отбор,да диктуваш темпото,да водиш играта.

Пълни глупости, точно пък ние сме далеч по-добри като домакини,. Неслучайно нямахме загуба близо 2 години на "Тича".... И Ботев (Враца), ако играем както трябва, няма как и гол да ни вкарат... Айде по-сериозно моля! Видимо далеч не познаваш нашата игра и стила ни! Не само, че ще ги надиграем, но и ще ги бием убедително...

emil51
Контакти:

ЗАЩО ГОНИМ МЛАДИТЕ ИГРАЧИ ОТ ЛЕВСКИ

Мнениеот emil51 » 06 мар 2012 20:56

На мача ЛЕВСКИ-ЧЕРНО МОРЕ на 04.03.2012 г. се видя, че новият централен защитник Диамутен не е нищо особено.Нещо повече изгоненият от ЛЕВСКИ младок Ж.АТАНАСОВ е много по добър от всичките централни защитници ИВО ИВАНОВ, МИЛИЕВ и т.н.Нали има още млади момчета централни защитници АСЕН ГЕОРГИЕВ,СТАМБОЛИЕВ ..... какво е вашето мнение????

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: ЗАЩО ГОНИМ МЛАДИТЕ ИГРАЧИ ОТ ЛЕВСКИ

Мнениеот siniq_fen » 06 мар 2012 21:00

Съгласен съм, че правим глупости.
Само Левски!

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Re: ЗАЩО ГОНИМ МЛАДИТЕ ИГРАЧИ ОТ ЛЕВСКИ

Мнениеот emilio » 06 мар 2012 21:04

emil51 написа:На мача ЛЕВСКИ-ЧЕРНО МОРЕ на 04.03.2012 г. се видя, че новият централен защитник Диамутен не е нищо особено.Нещо повече изгоненият от ЛЕВСКИ младок Ж.АТАНАСОВ е много по добър от всичките централни защитници ИВО ИВАНОВ, МИЛИЕВ и т.н.Нали има още млади момчета централни защитници АСЕН ГЕОРГИЕВ,СТАМБОЛИЕВ ..... какво е вашето мнение????

Защото трябва да се взимат комисионни ;)
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 06 мар 2012 21:12

Е доколкото си спомням Лудогорец ви биха.Предния сезон и ние ви бихме на Тича и Литекс също..така че,какви две години?Сигурен съм ,че пропускам още някои.Но така или иначе написаното остава:)

Върни се в “Архив”