Въпроси към Димитър Борисов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Син до гроб
- Контакти:
Re: Въпроси към Димитър Борисов
Тва предаване стана егати пародията,все едно са седнали на по водка и си лафят.А пък и щом чалга вкараха не става нищо вече.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
мда .... пълна пародия ..... вместо някви нормални въпроси то някъв махленски спор между двама от водещите ..... като явно всички са говеда без александров ....... очаквах доста повече от това предаване ..... явно втори път няма да го гледам
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
tut написа:мда .... пълна пародия ..... вместо някви нормални въпроси то някъв махленски спор между двама от водещите ..... като явно всички са говеда без александров ....... очаквах доста повече от това предаване ..... явно втори път няма да го гледам
КАНЯТ гост и към госта 2 смислени въпроса ..... можеше и без гост ..... се тая ......
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
- Син до гроб
- Контакти:
tut написа:мда .... пълна пародия ..... вместо някви нормални въпроси то някъв махленски спор между двама от водещите ..... като явно всички са говеда без александров ....... очаквах доста повече от това предаване ..... явно втори път няма да го гледам
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Целият свят е говеда,не го ли разбрахте вече ? Ако бяхме прасета много щяхме да миришем.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
- Red Warrior
- Контакти:
Направо всичките ни въпроси зададе Никито 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
Имаше само един въпрос дето го бях задал аз и то го бил задал някакъв от фейсбук 
Red Warrior написа:Имаше само един въпрос дето го бях задал аз и то го бил задал някакъв от фейсбук
ти да не мислиш, че той ще седи и ще чете форума
- Red Warrior
- Контакти:
MORSKI написа:Red Warrior написа:Имаше само един въпрос дето го бях задал аз и то го бил задал някакъв от фейсбук
ти да не мислиш, че той ще седи и ще чете форумаИ, че ще ти зададе въпросите? На всичкото отгоре така разпръснати в 5-6 мнения.... Блажени са вярващите
Мисля, че му е удобно да не ги задава, това си мисля. Иначе после няма папо...
Red Warrior написа:MORSKI написа:Red Warrior написа:Имаше само един въпрос дето го бях задал аз и то го бил задал някакъв от фейсбук
ти да не мислиш, че той ще седи и ще чете форумаИ, че ще ти зададе въпросите? На всичкото отгоре така разпръснати в 5-6 мнения.... Блажени са вярващите
Мисля, че му е удобно да не ги задава, това си мисля. Иначе после няма папо...
То остави това, но и няма да ги прочете. Отделно, че точно по това време, в което е предаването се чете само Фейсбук. Той е гост- журналист в телевизия, а не в Радио Гонг или Дарик, че да прави каквото си иска. Това май си го пропуснал
Син до гроб написа:tut написа:мда .... пълна пародия ..... вместо някви нормални въпроси то някъв махленски спор между двама от водещите ..... като явно всички са говеда без александров ....... очаквах доста повече от това предаване ..... явно втори път няма да го гледам
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Целият свят е говеда,не го ли разбрахте вече ? Ако бяхме прасета много щяхме да миришем.
е пич ако твърдиш че в тва предаване не са само говеда или пък в гонг ......... вземи изгледай едни спортни новини на тв7 и кажи честно дали не са анти ЦСКА настроени .....
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ