Въпроси към Димитър Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Re: Въпроси към Димитър Борисов

Мнениеот Син до гроб » 05 мар 2012 20:22

Тва предаване стана егати пародията,все едно са седнали на по водка и си лафят.А пък и щом чалга вкараха не става нищо вече.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 05 мар 2012 21:02

мда .... пълна пародия ..... вместо някви нормални въпроси то някъв махленски спор между двама от водещите ..... като явно всички са говеда без александров ....... очаквах доста повече от това предаване ..... явно втори път няма да го гледам

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 05 мар 2012 21:06

tut написа:мда .... пълна пародия ..... вместо някви нормални въпроси то някъв махленски спор между двама от водещите ..... като явно всички са говеда без александров ....... очаквах доста повече от това предаване ..... явно втори път няма да го гледам

КАНЯТ гост и към госта 2 смислени въпроса ..... можеше и без гост ..... се тая ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 05 мар 2012 21:10

tut написа:мда .... пълна пародия ..... вместо някви нормални въпроси то някъв махленски спор между двама от водещите ..... като явно всички са говеда без александров ....... очаквах доста повече от това предаване ..... явно втори път няма да го гледам

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Целият свят е говеда,не го ли разбрахте вече ? Ако бяхме прасета много щяхме да миришем.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 21:14

Направо всичките ни въпроси зададе Никито :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 21:15

Имаше само един въпрос дето го бях задал аз и то го бил задал някакъв от фейсбук :roll:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 мар 2012 21:24

Red Warrior написа:Имаше само един въпрос дето го бях задал аз и то го бил задал някакъв от фейсбук :roll:

ти да не мислиш, че той ще седи и ще чете форума :lol: И, че ще ти зададе въпросите? На всичкото отгоре така разпръснати в 5-6 мнения.... Блажени са вярващите :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 21:29

MORSKI написа:
Red Warrior написа:Имаше само един въпрос дето го бях задал аз и то го бил задал някакъв от фейсбук :roll:

ти да не мислиш, че той ще седи и ще чете форума :lol: И, че ще ти зададе въпросите? На всичкото отгоре така разпръснати в 5-6 мнения.... Блажени са вярващите :mrgreen:

Мисля, че му е удобно да не ги задава, това си мисля. Иначе после няма папо... :roll:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 мар 2012 21:32

Red Warrior написа:
MORSKI написа:

Мисля, че му е удобно да не ги задава, това си мисля. Иначе после няма папо... :roll:

То остави това, но и няма да ги прочете. Отделно, че точно по това време, в което е предаването се чете само Фейсбук. Той е гост- журналист в телевизия, а не в Радио Гонг или Дарик, че да прави каквото си иска. Това май си го пропуснал

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 05 мар 2012 22:08

Син до гроб написа:

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Целият свят е говеда,не го ли разбрахте вече ? Ако бяхме прасета много щяхме да миришем.

е пич ако твърдиш че в тва предаване не са само говеда или пък в гонг ......... вземи изгледай едни спортни новини на тв7 и кажи честно дали не са анти ЦСКА настроени .....

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Върни се в “Свободна зона”