124 написа:Тук давам линк към едно клипче,от което настръхвам.Сигурно повечето от вас са го гледали,
но нека го видим още един път и да отдадем заслуженото на всички,които ни донесоха тази радост!Част от тях са в Левски и в момента,други по различни причини са някъде,но тази приказка никой не може да ни отнеме!Тя не е в черно-бели кадри,беше съвсем скоро и някои факти от последните дни ме карат да се надявам,че може да я изживеем отново!Със сигурност сме в Европа до зимата,дай боже и по-нататък!Нека се радваме на мига,който имаме и да помним,че ние сме временни-ЛЕВСКИ е вечен!Това,което ще видите на клипчето е ИСТИНАТА,за която живее всеки фен,това е любовта към отбора и радостта,че си част от този триумф!Аз не искам да сме"убийци на шампиони",нито пък"евробойци"!Искам просто да съм малка част от тази радост,искам да сме ЛЕВСКИ,и нищо друго!Не ме интересува омразата,аз обичам своя отбор и се гордея с него!Страдам при неуспехите,щастлив съм при победите и съм убеден,че днешният Левски ще ни върне магията и радостта от мачовете в Европа!Приятно гледане,момчета и момичета,и ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
http://vbox7.com/play:6ef7f432
Благодаря ти брат , за хубавите спомени които върна !!!
Нистина ми се струва , че това е точният момент за тази тема !!!
Нека на 19-и напълним стадиона и да помогнем на момчетата да влязат отново в групите на ЩЛ !!!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !!!