Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vankata_BG
Контакти:

Re: Спомени и надежди!

Мнениеот vankata_BG » 07 авг 2009 21:47

124 написа:Тук давам линк към едно клипче,от което настръхвам.Сигурно повечето от вас са го гледали,
но нека го видим още един път и да отдадем заслуженото на всички,които ни донесоха тази радост!Част от тях са в Левски и в момента,други по различни причини са някъде,но тази приказка никой не може да ни отнеме!Тя не е в черно-бели кадри,беше съвсем скоро и някои факти от последните дни ме карат да се надявам,че може да я изживеем отново!Със сигурност сме в Европа до зимата,дай боже и по-нататък!Нека се радваме на мига,който имаме и да помним,че ние сме временни-ЛЕВСКИ е вечен!Това,което ще видите на клипчето е ИСТИНАТА,за която живее всеки фен,това е любовта към отбора и радостта,че си част от този триумф!Аз не искам да сме"убийци на шампиони",нито пък"евробойци"!Искам просто да съм малка част от тази радост,искам да сме ЛЕВСКИ,и нищо друго!Не ме интересува омразата,аз обичам своя отбор и се гордея с него!Страдам при неуспехите,щастлив съм при победите и съм убеден,че днешният Левски ще ни върне магията и радостта от мачовете в Европа!Приятно гледане,момчета и момичета,и ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
http://vbox7.com/play:6ef7f432

Благодаря ти брат , за хубавите спомени които върна !!!

Нистина ми се струва , че това е точният момент за тази тема !!!
Нека на 19-и напълним стадиона и да помогнем на момчетата да влязат отново в групите на ЩЛ !!!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 07 авг 2009 21:50

Оххх, като си спомня как ревах след реванша с Киево ... :roll:
Дано и тази година има такива приятни емоции. 8-)
Изображение

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 07 авг 2009 21:52

Levski26 написа:Оххх, като си спомня как ревах след реванша с Киево ... :roll:
Дано и тази година има такива приятни емоции. 8-)

момчета!!! - да не сте мазохисти?
1 - 17 - това нещо за хвалба ли е ?

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Сърмов??

Мнениеот DukeUnv » 07 авг 2009 21:53

golasimo написа:добре бе , сравни ми Г.С. с владо гаджев . просто разликата е от земята до небето . владо има поглед върху играта , отнема топките , има добър пас , бори се като за последно и е истински левскар , докато онзи тича като муха без глава . тоя за левски не става . да го сравняваме ли с ричи , борето , головской и т. н.

Нали там е идеята бе. Сега, когато Гаджев е контузен - Сърмов да го замести, и да се докаже и той. И аз съм на мнение, че Гаджев е по-добър, но докато го няма до Нова Година какво да правим? :?
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 07 авг 2009 21:57

cvetan написа:момчета!!! - да не сте мазохисти?
1 - 17 - това нещо за хвалба ли е ?

А ми то по тоя повод какъв е смисъла да играем въобще в Евротурнири? Те всички ще ги бият.. Няма смисъл,а? Ти знаеш ли как се играе с отбори като Челси, Барселона, Вердер?? Ти какво очакваше да направим ние срещу грандовете на Европа? Момчетата се раздадоха и им беше приятно да играят до такива звезди. Плюс това тия имат много по-добра физическа подготовка и това си личи отдалече, аз бях на всички мачове наши от Ш.Л и да ти кажа не е малка разликата между Миланов и Дрогба :)
Изображение

7_!_2
Контакти:

Re: Ще отидете ли утре на мач с БОТЕВ?

Мнениеот 7_!_2 » 07 авг 2009 22:02

Е, Лъчо Балтанов го няма, само той ще ми е грешката в състава май. :? Утре ще видим дали Ратко мисли като мен. :P

golasimo
Контакти:

Re: Сърмов??

Мнениеот golasimo » 07 авг 2009 22:02

elit написа:Неедноратно съм писал в този форум, че много хора, които не са се събличали и
в часовете по физическо възпитание, правят коментарии, които дори сър Фъргюсън, не би си позволил!
Да Сърмов има гръб и то от хора, които и с изявите си на футболния терен, са
се доказали като специалисти във футболната игра!
За съжаление, тези които сега пишат против Сърмов, са същите, които преди
месеци пускаха пасквили и срещу Влади Гаджев и срещу "бездарника" Георги
Христов.
Ей момченца, пробягвали ли сте поне веднъж в живота си за 90 минути на
терена 12-13 километра, като при това да скачате 20 пъти за висока топка,
20 пъти да правите шпагат, да подавате десетки пасове, атакуван от про-
тивника, а от небето да се излива порои.
Ако всичко, което посочих по-горе сте го сторили поне на половина, тогава
много неща ще са ви ясни и няма да си позволявате да пускате нелепи теми.
Гарантирам Ви, че футболистите като Гаджев, Христов, Генев, Сърмов, Ники
Димитров, цачев, Митрев, биха били гордост за всяка класна футболна школа.
Ако не съществуваха псевдоспециалисти и до днес цветовете на сините
щяха да защищават Е.Попов, Макриев и редица други.
Когато прочетах коментара на създателя на тази тема, припомних си отзиви-
те за първите години в кариерата на Д.Боримиров, Мариан Христов, Ст.Анге-
лов. Добре, че те имаха гръб от хора като Ото Рехагел, за да се докосне първия
до шампионската купа на Германия, а Боримиров и Ангелов, да се превърнат
в основни играчи в техните немски отбори.

За какво трябва да се събличам по екип , за да разбера че от тоя нищо не става . и ти се извади голям професор . и какви глупости пишеш за попов , нали знаеш кой го изгони- мъри , той ли е псевдоспециалиста ( и най-добрите правят грешки ) .

THE G.A.M.E

Re: Жребият на Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2009 22:05

За мен лично.....кофти жребий ! Не казвам лош, ужасен или нещо подобно....но си е кофти, защото тия унгарци са кофти, също както Жилина и Бате ! Предчувствам, че няма да "стане мач", просто тези също както и Баку, както и миналогодишните ни съперници, няма да се надиграват......ще пада яко "кюскане" но пък какво.....като че ли, нашите май вече се понаучиха да противодействат, на такива отбори и начин на игра !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Отборът Дебрецен

Мнениеот DukeUnv » 07 авг 2009 22:07

Съперникът на Левски в Шампионската лига ФК Дебрецен е отбор от едноименния унгарски град, който е шампион на страната си 4 пъти в последните 5 години.
Основан е на 12 март 1902 година. Прякорът им е железничарите, тъй като е считан за клуба на унгарските железници по време на социализма в страната.

През 1926 година унгарският футбол става професионален и местният клуб Бошкай започва да привлича най-добрите футболисти в града. Тогава ФК Дебрецен се лута из ниските дивизии на унгарския футбол.

През 1940 година е премахнато разделението на аматьори и професионалисти в Унгария, като ФК Дебрецен започва да заема водеща позиция в града. През сезон 1942/43 година клубът влиза за първи път в елитната лига. За следващите 50 години тимът изпада осем пъти във втора дивизия и веднъж в трета дивизия.

ФК Дебрецен сменя името си няколко пъти по време на комунизма, което всъщност е нещо познато за тази ера. През 1979 година ФК Дебрецен се обединява с друг отбор от града - ДМТЕ.

През 1993 година отборът за пореден път се изкачва в Първа дивизия и от тогава започват най-паметните години в клубната история. През последните 5 години Дебрецен е 4 пъти шампион на Унгария. ФК Дебрецен има и 3 купи на страната и 4 суперкупи.

В Шампионската лига Дебрецен достига най-големия си успех през 2005 година. Тогава в квалификациите унгарците отстраняват Хайдук (Сплит) с общ резултат 8:0. Следват два мача с гранда Манчестър Юнайтед, загубени с по 0:3. В турнира за Купата на УЕФА през сезон 2003/2004 са отстранени последователно Екранас, Вартекс и ПАОК, преди да отпаднат от ФК Брюж.

В сегашния отбор на ФК Дебрецен има шестима чужденци. На вратата е черногорецът Вукашин Полексич, резервен вратар е словакът Дорде Пантич. В халфовата линия играе словакът Кароли Шчанич. В атака личат имената на французина Адама Кулибали, нигериеца Дуду и кариоката Леал.

Не са нещо кой знае какво.. Успех на нашите да ги бият и двата мача и да им покажат, че жребия им не е бил много късметлийски :twisted:
Изображение

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 07 авг 2009 22:07

Браво на автора на темата! И нека думите, че нас ни интересува нашия отбор,
нашите преживявания и емоции, а не тези на нашите противници, да бъдат
ведущи в дискусиите ни.

Върни се в “Архив”