Левски удря всички в земята с петима милионери

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

saigon
Контакти:

Re: Официално: VTB Capital е новият спонсор на Левски

Мнениеот saigon » 01 мар 2012 15:57

AN71 написа:Да извинявам се благодаря ви г-н Борисов :) :)

А така! Човека спонсор ви намери, не може с лека ръка да го изтриете ;) Доживотен транспарант у сектор Б даже трябва да сложите ;)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 01 мар 2012 15:58

ЦСКА-83 написа:Честито да ви е.Дано само не си прават некви врътки на гърба на БГ футбола.

Няма как да стане, Гърнето и Праховеца няма как да повторят Казанската афера

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 мар 2012 15:58

Четох сума ти простотии за турските болници , "съветските" капитали КГБ и не знам си какво още и ми писна вече . Предполагам повечето хора от форума гледаме Бундеслига . Там има един отбор - Шалке 04 , чийто генерален спонсор е...Газпром .Ако трябва да използваме логиката на българина , то Шалке 04 са най-големите измеякри в Германия , защото видите ли са забравили как им го "нахака" другарят Сталин . Разбирам завистта на "червените" феновете , разбирам че е кофти да са без титла от доста време , разбирам че е кофти да няма селекция и да се продават голмайсторите на отбора от есента , разбирам че не искат любиямият им клуб да бъде управляван от банда пернишки кретени , но да се плюе , че някой е решил да инвестира някоя друга рубла в шибаната ни държавица ме избива на смях...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 01 мар 2012 15:59

Честито
[center]1914[/center]

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 01 мар 2012 15:59

saigon написа:

А така! Човека спонсор ви намери, не може с лека ръка да го изтриете ;) Доживотен транспарант у сектор Б даже трябва да сложите ;)

Ами то и Г.Първанов явно ви е търсил 10 г. спонсор ама няма кой да дойде при вас.Вие сте фалираща фирма.

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 01 мар 2012 16:01

brossy написа:
saigon написа:

Ами то и Г.Първанов явно ви е търсил 10 г. спонсор ама няма кой да дойде при вас.Вие сте фалираща фирма.

Хохохохох, смеееех! А левски без тоя спонсор не бяха фалираща фирма, нали ;) Радвайте се на държавния спонсор, но не забравяйте, че когато следващия път употребите "отбора на партията", всъщност ще говорите за самите себе си ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 мар 2012 16:01

Малийййй, сега вече и Тасков не може да им помогне. :o :o
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 01 мар 2012 16:05

срамен ден в историята на любимия ми отбор... не за това са се борили онези момчета в градинката пред 22ра гимназия преди почти век...
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 01 мар 2012 16:06

bilyaletdinov написа:Четох сума ти простотии за турските болници , "съветските" капитали КГБ и не знам си какво още и ми писна вече . Предполагам повечето хора от форума гледаме Бундеслига . Там има един отбор - Шалке 04 , чийто генерален спонсор е...Газпром .Ако трябва да използваме логиката на българина , то Шалке 04 са най-големите измеякри в Германия , защото видите ли са забравили как им го "нахака" другарят Сталин . Разбирам завистта на "червените" феновете , разбирам че е кофти да са без титла от доста време , разбирам че е кофти да няма селекция и да се продават голмайсторите на отбора от есента , разбирам че не искат любиямият им клуб да бъде управляван от банда пернишки кретени , но да се плюе , че някой е решил да инвестира някоя друга рубла в шибаната ни държавица ме избива на смях...

Кой, какво и кога точно е решил да инвестира в левски, а? На тия хора, дето днеска дадоха пресконференция, им беше спуснато да го правят. Обаче, понеже Бойко е много тъпо парче, което не може да си замълчи, затова сега ви ебаваме. И кво даваш за пример Шалке и Газпром? Меркел ли ги е задължила да са им спонсори? Инвестиция, макар и малка е това, което направиха турските болници. Но ще ме прощаваш, ама да обяви премиера на държавата, че е намерил спонсор на любимия си отбор, който "по случайност" е купил преди това български холдинг, това не е инвестиция
Последна промяна от saigon на 01 мар 2012 16:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2012 16:07

saigon написа:
Хохохохох, смеееех! А левски без тоя спонсор не бяха фалираща фирма, нали ;) Радвайте се на държавния спонсор, но не забравяйте, че когато следващия път употребите "отбора на партията", всъщност ще говорите за самите себе си ;)

А ти не забравяй,че Левски се пише с главна буква!Предполагам знаеш какво е главна буква.Все пак,вие ги имате 4... :mrgreen:

Върни се в “Левски”