AN71 написа:Да извинявам се благодаря ви г-н Борисов![]()
А така! Човека спонсор ви намери, не може с лека ръка да го изтриете

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
AN71 написа:Да извинявам се благодаря ви г-н Борисов![]()
ЦСКА-83 написа:Честито да ви е.Дано само не си прават некви врътки на гърба на БГ футбола.
saigon написа:AN71 написа:Да извинявам се благодаря ви г-н Борисов![]()
А така! Човека спонсор ви намери, не може с лека ръка да го изтриетеДоживотен транспарант у сектор Б даже трябва да сложите
brossy написа:saigon написа:AN71 написа:Да извинявам се благодаря ви г-н Борисов![]()
А така! Човека спонсор ви намери, не може с лека ръка да го изтриетеДоживотен транспарант у сектор Б даже трябва да сложите
Ами то и Г.Първанов явно ви е търсил 10 г. спонсор ама няма кой да дойде при вас.Вие сте фалираща фирма.
bilyaletdinov написа:Четох сума ти простотии за турските болници , "съветските" капитали КГБ и не знам си какво още и ми писна вече . Предполагам повечето хора от форума гледаме Бундеслига . Там има един отбор - Шалке 04 , чийто генерален спонсор е...Газпром .Ако трябва да използваме логиката на българина , то Шалке 04 са най-големите измеякри в Германия , защото видите ли са забравили как им го "нахака" другарят Сталин . Разбирам завистта на "червените" феновете , разбирам че е кофти да са без титла от доста време , разбирам че е кофти да няма селекция и да се продават голмайсторите на отбора от есента , разбирам че не искат любиямият им клуб да бъде управляван от банда пернишки кретени , но да се плюе , че някой е решил да инвестира някоя друга рубла в шибаната ни държавица ме избива на смях...
saigon написа:
Хохохохох, смеееех! А левски без тоя спонсор не бяха фалираща фирма, налиРадвайте се на държавния спонсор, но не забравяйте, че когато следващия път употребите "отбора на партията", всъщност ще говорите за самите себе си
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 28 госта