nikita33 написа:7271 написа:Тези с декларацията просто не могат да мислят, нито пък познават историята и веруюто на Апостола.Васил Левски никога не е имал нещо против турския народ, борбата му е най - общо казано за национална независимост и отърваване от ярема на турската империя. В този смисъл няма нищо възмутително в това отборът ни да бъде спонсориран от турска болница. Същевременно, не знам дали си давате ясна представа за това, че българинът на територията на Балканския полуостров е посрещан най - радушно именно в Турция. Апропо, тази държава е далеч по - напред от нас в икономическото си развитие, защото никога в нея не е имало комунизъм под никаква форма.
От друга страна, наистина поведението на ръководството на тима беше невероятно тъпо. У всички бяха налице очакванията за представяне на новия генерален спонсор, дори собственик. Получи се ужасно конфузна ситуация. Ако така мисли да работи Ст. Шишков и занапред, по - добре да се маха овреме... Що се отнася до Батков, глупостите му са безброй и трябва час по- скоро да се разкара...
Какво против комунизма имаш?И в Китай са комунисти ама ходи ги стигай,до преди 20 години турците само можеха да ни дишат прахта във всички свери,а да не говорим/пишем/за спорта пък!!!
Не искам да се впускам в подробности, защото явно си някакъв невръстен младеж , на когото много неща не са му ясни... Впрочем, "СВЕРИ" се пише с Ф, ако не знаеш. Ще ти дам един пример за един много, много известен на времето български тежкоатлет. Казваше се Наим Сюлейманов. За известен период - Наум Шаламанов, както го прекръстиха насила комунистите. Този, същият, предпочете антикомунистическа Турция и с името Наим Сюлейманоглу постигна огромни успехи в спорта. Не ме разбирайте погрешно, не съм почитател на тази държава. Ислямският фундаментализъм може би е едно от най - лошите неща на света, а там той има доста последователи. Турция обаче се развива непрекъснато икономически за разлика от нас. И то най - вече, защото комунизмът смаза държавата ни и хората, а комунистите - капиталисти уж правят реформите след 10 ноември 1989 год..