Левски удря всички в земята с петима милионери

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

NAKEV
Контакти:

Re: Пресконференция на новия спонсор в Левски

Мнениеот NAKEV » 28 фев 2012 20:40

topchaki написа:Жалко за дедите ви !Срамно за децата ви !Малко по малко ни дистанцирате от любимия отбор.Аз се чудя откъде се събра толкова безразличие в последните дваисетина години ? Джамии,новини на турски,турци в парламента,псуват ни и ни наричат всякак и има българи където с лека ръка казват че сме били в 21 век.Да ама не.

:twisted: Абре младежо....тези същите......... тези българи мятат снежни топки...........мятат късове седаки и бетон по съдии и играчи на противниковия отбор и се бият в гърдите че са истинските фенове на ЛЕВСКИ без дори да гледат мача като един най обикновен фен/с внимание и трепет на случващото се на терена/.......та тези лумпени развалят истинската атмосфера.........европейската.........тази до която ние скоро няма да стигнем именно заради тези които защитаваш сега........това е измет.......тоива е гной...........тези "фенове"нямат място на стадиона на Георги Аспарухов......дори и в провинцията си показват простотията.......а иначе се кълнат в АПОСТОЛА.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Re: Декларация на феновете на Левски за новия спонсор

Мнениеот topchaki » 28 фев 2012 20:41

balef написа:Турските елементи не са добре дошли в Левски !
Комуниста Батков вън от Левски !!!

Браво момче.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 20:45

Theos написа:
shotgun blues написа:
Hellkeeper написа:
А ти от къде знаеш, че ВТБ няма да е спонсор на Левски :roll: И щом няма да е спонсор, що им се появи логото на едно място? Ползата е, че ще се ползват качествени услуги - безплатно. На Атлетико Мадрид каква им е ползата да подписват със същата болница?

Атлетико Мадрид не са били 5 века под турско робство и не носят името на човека ,който се е борил срещу турците и е обесен от турците :geek:

По едно стечение на обстоятелствата в Левски до скоро игра Исмаил Иса Мустафа... защо не рипахте срещу него???
А да, в Левски имаше и помощник треньор на име Дилмен Бурак, когато Абрамчик беше треньор, но пак никой не почна с псевдо национализма.

Понеже едвали 2002 са се интерсували от футбол :evil:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 20:47

valiooooo написа:
Eminem написа:
shotgun blues написа:Послучай сделката,как защо :geek:

"Много изчерпателен отговор"! Браво!
Футболистите ще получават лечение на световно ниво, безплатно. За Школата с намаления с над 50 %. Нима това не е изгодна сделка за отбора ?

Ако теб те лекуват безплатно,ще сложиш ли ,например фес?

Къде се казва, че трябва да си сменим вярата и да се потурчим ,колко често ходиш на църква

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 20:49

Синьо сърце написа:
CTAHKO написа:Аз че съм си националист и расист си го признавам,не го крия и никога не съм го крил,че мразя циганите също си го признавам.Ама това ваш'то вече си е псевдопатриотизъм и живо лицемерие щото същите тези дето сега скачат и пърхат най-много,в едни други теми се надпреварваха да ме обиждат и да ми обясняват какъв расист съм бил,какъв националист и видиш ли това моето не било нормално.В крайна сметка какво излиза,че са големи "патриоти" ама не за всичко,а само за неща дето им отърват :roll: А в случая какво не им отърва не мога да разбера :roll: Футболистите на любимия им клуб ВЕЧЕ ще получават адекватно лечение и рехабилитация на контузиите си и веднага това стана национално предателство щото болницата била турска :lol: Искам да ми отговорите само на един,единствен въпрос :!: КАКВА ВИНА ИМА ТУРСКАТА БОЛНИЦА,ЧЕ НИЕ ПЕТ ВЕКА СМЕ БИЛИ ПОД ОСМАНСКО ИГО :?: :?: :?:

Никаква. Питай ги и защо феновете на Звезда и Партизан не протестират срещу същата болница...

Те не са били под същото робство :twisted: :twisted: :twisted:

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 28 фев 2012 20:50

valiooooo написа:
Eminem написа:
shotgun blues написа:Послучай сделката,как защо :geek:

"Много изчерпателен отговор"! Браво!
Футболистите ще получават лечение на световно ниво, безплатно. За Школата с намаления с над 50 %. Нима това не е изгодна сделка за отбора ?

Ако теб те лекуват безплатно,ще сложиш ли ,например фес?

:arrow: Човек когато е застрашен е готов на всичко мой човек.....не фес.............7:2 ще притуря и ще се моля на алах ако трябва............ти не би ли сторил същото например за най милото......за детето си.........така че нека не бъдем толкова крайни......моля те!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 28 фев 2012 20:51

Unscrewed написа:аз пак се чудя защо не ги прекръстят на Спартак или Динамо къде другаде има отбор кръстен на национален герой а това за декларацията какво да се коментира :shock:

Боливар, Обилич, Хераклес, Аякс , Ботев Пловдив, Ботев Враца , Раковски, ... а на какво да кръщават отборите, може би на насекоми или гноми?
А Спартак знаеш ли кой е?
Последна промяна от Theos на 28 фев 2012 20:54, променено общо 1 път.

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 28 фев 2012 20:53

nikita33 написа:
7271 написа:Тези с декларацията просто не могат да мислят, нито пък познават историята и веруюто на Апостола.Васил Левски никога не е имал нещо против турския народ, борбата му е най - общо казано за национална независимост и отърваване от ярема на турската империя. В този смисъл няма нищо възмутително в това отборът ни да бъде спонсориран от турска болница. Същевременно, не знам дали си давате ясна представа за това, че българинът на територията на Балканския полуостров е посрещан най - радушно именно в Турция. Апропо, тази държава е далеч по - напред от нас в икономическото си развитие, защото никога в нея не е имало комунизъм под никаква форма.
От друга страна, наистина поведението на ръководството на тима беше невероятно тъпо. У всички бяха налице очакванията за представяне на новия генерален спонсор, дори собственик. Получи се ужасно конфузна ситуация. Ако така мисли да работи Ст. Шишков и занапред, по - добре да се маха овреме... Що се отнася до Батков, глупостите му са безброй и трябва час по- скоро да се разкара...

Какво против комунизма имаш?И в Китай са комунисти ама ходи ги стигай,до преди 20 години турците само можеха да ни дишат прахта във всички свери,а да не говорим/пишем/за спорта пък!!!

Не искам да се впускам в подробности, защото явно си някакъв невръстен младеж , на когото много неща не са му ясни... Впрочем, "СВЕРИ" се пише с Ф, ако не знаеш. Ще ти дам един пример за един много, много известен на времето български тежкоатлет. Казваше се Наим Сюлейманов. За известен период - Наум Шаламанов, както го прекръстиха насила комунистите. Този, същият, предпочете антикомунистическа Турция и с името Наим Сюлейманоглу постигна огромни успехи в спорта. Не ме разбирайте погрешно, не съм почитател на тази държава. Ислямският фундаментализъм може би е едно от най - лошите неща на света, а там той има доста последователи. Турция обаче се развива непрекъснато икономически за разлика от нас. И то най - вече, защото комунизмът смаза държавата ни и хората, а комунистите - капиталисти уж правят реформите след 10 ноември 1989 год..

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 28 фев 2012 20:55

Theos написа:
Unscrewed написа:аз пак се чудя защо не ги прекръстят на Спартак или Динамо къде другаде има отбор кръстен на национален герой а това за декларацията какво да се коментира :shock:

Боливар, Обилич, Хераклес, Аякс , Ботев Пловдив, Ботев Враца , Раковски, ... а на какво да кръщават отборите, може би на насекоми или гноми?

хах..да и Панайот Хитов Тутракан...
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 28 фев 2012 20:58

7271 написа:
nikita33 написа:
7271 написа:Тези с декларацията просто не могат да мислят, нито пък познават историята и веруюто на Апостола.Васил Левски никога не е имал нещо против турския народ, борбата му е най - общо казано за национална независимост и отърваване от ярема на турската империя. В този смисъл няма нищо възмутително в това отборът ни да бъде спонсориран от турска болница. Същевременно, не знам дали си давате ясна представа за това, че българинът на територията на Балканския полуостров е посрещан най - радушно именно в Турция. Апропо, тази държава е далеч по - напред от нас в икономическото си развитие, защото никога в нея не е имало комунизъм под никаква форма.
От друга страна, наистина поведението на ръководството на тима беше невероятно тъпо. У всички бяха налице очакванията за представяне на новия генерален спонсор, дори собственик. Получи се ужасно конфузна ситуация. Ако така мисли да работи Ст. Шишков и занапред, по - добре да се маха овреме... Що се отнася до Батков, глупостите му са безброй и трябва час по- скоро да се разкара...

Какво против комунизма имаш?И в Китай са комунисти ама ходи ги стигай,до преди 20 години турците само можеха да ни дишат прахта във всички свери,а да не говорим/пишем/за спорта пък!!!

Не искам да се впускам в подробности, защото явно си някакъв невръстен младеж , на когото много неща не са му ясни... Впрочем, "СВЕРИ" се пише с Ф, ако не знаеш. Ще ти дам един пример за един много, много известен на времето български тежкоатлет. Казваше се Наим Сюлейманов. За известен период - Наум Шаламанов, както го прекръстиха насила комунистите. Този, същият, предпочете антикомунистическа Турция и с името Наим Сюлейманоглу постигна огромни успехи в спорта. Не ме разбирайте погрешно, не съм почитател на тази държава. Ислямският фундаментализъм може би е едно от най - лошите неща на света, а там той има доста последователи. Турция обаче се развива непрекъснато икономически за разлика от нас. И то най - вече, защото комунизмът смаза държавата ни и хората, а комунистите - капиталисти уж правят реформите след 10 ноември 1989 год..

Така а сега аз да попитам,къде стана голям спортист този същият Наум/Наим в Турция ли?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Върни се в “Левски”