Една година от мача на Герена. Левски - ЦСКА (1:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Hellkeeper
Контакти:

Re: Една година от мача на Герена. Левски - ЦСКА (1:3)

Мнениеот Hellkeeper » 27 фев 2012 12:59

toffees написа:Провери си сам предполагам си достатъчно интелигентен , аз само ти давам жокер за да не се излагаш. :)

Нали знаеш, Левски го е имал доста преди 48 година и о, чудо и преди 48 Левски има трофеи от първенства и купи, но явно за вас футболът започва от 48 година и трофеите преди този период не се включват :|

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 фев 2012 13:05

Айде ся 30 години нема да ги правим на проблем, тогава сте поизбивали малко разликата. Няма лошо! :) ХАХА! http://www.blitz.bg/sport/article/119618
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 27 фев 2012 13:55

Абе кво ми сравнявате титли и купи на ЛЕвски с нас, камоли успехи. Удряме ги по всичко у земята.. Има си статистики, има си сичко.. Нека влезне некой в музея и да види колко купи и отличия имаме.. Отиди в некоя дръжава и питай за български отбор, всеки щи каже ЦСКА( казвам го от опит)... Те в европа на мач не могат се съберат 100 човека, ше ми разправят за подкрепа.. Подкрепата не е само тук, а и извън България, където е отбора.. А на вас такава ви липсва..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 27 фев 2012 14:09

Red_Girl написа:Абе кво ми сравнявате титли и купи на ЛЕвски с нас, камоли успехи. Удряме ги по всичко у земята.. Има си статистики, има си сичко.. Нека влезне некой в музея и да види колко купи и отличия имаме.. Отиди в некоя дръжава и питай за български отбор, всеки щи каже ЦСКА( казвам го от опит)... Те в европа на мач не могат се съберат 100 човека, ше ми разправят за подкрепа.. Подкрепата не е само тук, а и извън България, където е отбора.. А на вас такава ви липсва..

Това по цесекарската математика, в която между сезон 2001/2002 и 2005/2006 е само една година ли е? И това твърдение, че Левски няма подкрепата на феновете си извън България, само показва, че си гледала точно НУЛА мача на Левски извън България :)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 27 фев 2012 17:05

Неразбирам, защо се пуска подобна тема. ЦСКА е бил отбори хиляда пъти по-силни от Левски, че да празнуваме някаква си победа на Герена. Хора, ние сме най-титолувания отбор във България и никога не сме се измервали с мачовете на вътрешната сцена. Аз не искам ЦСКА да участва в Шампионската лига, а искам да играе там. Аз съм от ЦСКА вече 30 години и никога не съм се задоволявал с олимпийски участия и загуби с по пет на нула. Нашия отбор е флагмана на българския спорт и е призван да води останалите. Да, в момента сме зле, но ще преживеем и Титан и пак ще стигнем, където трябва. Так, където разни други отборчета могат само да си мечтаят. Затова по-добре да помним победите срещу Леверкузен, Рапид Виена и Динамо Москва, а не някакъв си мач от първенството. Това 3:1 на Герена може само да се припомня на хората, който тръбяха в медийте, че идва момента и ЦСКА ще бъде смазан. Е, не стана! Въпреки грубостите на Дембеле и изгонването на хиляди хора купили си билети за един порутен стадион. Победата е сладка, защото беше постигната с игра и прекрастни голове, а не с обиди и закани от книжни лъвове!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 27 фев 2012 21:05

redpride написа:Неразбирам, защо се пуска подобна тема. ЦСКА е бил отбори хиляда пъти по-силни от Левски, че да празнуваме някаква си победа на Герена. Хора, ние сме най-титолувания отбор във България и никога не сме се измервали с мачовете на вътрешната сцена. Аз не искам ЦСКА да участва в Шампионската лига, а искам да играе там. Аз съм от ЦСКА вече 30 години и никога не съм се задоволявал с олимпийски участия и загуби с по пет на нула. Нашия отбор е флагмана на българския спорт и е призван да води останалите. Да, в момента сме зле, но ще преживеем и Титан и пак ще стигнем, където трябва. Так, където разни други отборчета могат само да си мечтаят. Затова по-добре да помним победите срещу Леверкузен, Рапид Виена и Динамо Москва, а не някакъв си мач от първенството. Това 3:1 на Герена може само да се припомня на хората, който тръбяха в медийте, че идва момента и ЦСКА ще бъде смазан. Е, не стана! Въпреки грубостите на Дембеле и изгонването на хиляди хора купили си билети за един порутен стадион. Победата е сладка, защото беше постигната с игра и прекрастни голове, а не с обиди и закани от книжни лъвове!

Хубаво говориш,има много истини,но какво правят феновете на ЦСКА ,като гледат как се гаврят с отбора 20 години вече,медии и собствениците им и политици също и кой ли не се изплю на марката,бфс-та,комисии,министерства,агенции...всеки си упражнява злобата върху този отбор,това ли е заслужил,че откри за световния футбол една камара футболисти :oops: Знам че не е свързано с темата,но тя цялата няма нищо общо със заглавието още от втора страница :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2012 22:18

redpride написа:ЦСКА е бил отбори хиляда пъти по-силни от Левски, че да празнуваме някаква си победа на Герена. Хора, ние сме най-титолувания отбор във България и никога не сме се измервали с мачовете на вътрешната сцена. Аз не искам ЦСКА да участва в Шампионската лига, а искам да играе там. Аз съм от ЦСКА вече 30 години и никога не съм се задоволявал с олимпийски участия и загуби с по пет на нула. Нашия отбор е флагмана на българския спорт и е призван да води останалите. Да, в момента сме зле, но ще преживеем и Титан и пак ще стигнем, където трябва. Так, където разни други отборчета могат само да си мечтаят. Затова по-добре да помним победите срещу Леверкузен, Рапид Виена и Динамо Москва, а не някакъв си мач от първенството. Това 3:1 на Герена може само да се припомня на хората, който тръбяха в медийте, че идва момента и ЦСКА ще бъде смазан. Е, не стана! Въпреки грубостите на Дембеле и изгонването на хиляди хора купили си билети за един порутен стадион. Победата е сладка, защото беше постигната с игра и прекрастни голове, а не с обиди и закани от книжни лъвове!

"Аз не искам ЦСКА да участва в Шампионската лига, а искам да играе там."
Аз,пък,искам Кейт Бейкинсел да ми дойде на гости... :mrgreen:
Щом вече 30г. си от ЦСКА,сигурно помниш какво се случи с "най-титулования" отбор на 23.09.1994г. :oops:
"Затова по-добре да помним победите срещу..., Рапид Виена...,..."
Тц,тц,тц...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 фев 2012 22:26

POPCORN написа:
ralka_levskarka написа:Не, отбелязвам си само като биете Левски, да знам кога да ви честитя.

еми значи напоследък доста,често си отбелязваш...кофтито е само че като ви биеме и забягваш с 100 км в час няма те никаква да дойдеш да ни честетиш

Ух че не се усещаме значи. Ами ползвам темата, за да ви честЕтя победа в един малко мътен период, и да ви напомня че това беше златният ви шанс да направите една петица ;)
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 фев 2012 22:34

Red_Girl написа:Абе кво ми сравнявате титли и купи на ЛЕвски с нас, камоли успехи. Удряме ги по всичко у земята.. Има си статистики, има си сичко.. Нека влезне некой в музея и да види колко купи и отличия имаме.. Отиди в некоя дръжава и питай за български отбор, всеки щи каже ЦСКА( казвам го от опит)... Те в европа на мач не могат се съберат 100 човека, ше ми разправят за подкрепа.. Подкрепата не е само тук, а и извън България, където е отбора.. А на вас такава ви липсва..

В чужбина е точно така, както казваш ти :mrgreen: Освен ако не визираш Македония като чужбина, там може. Ще използвам темата, за да благодаря на полицията за намесата на тая дата, и да припомня на разумните хора до какво щеше да доведе една необмислена постъпка на шепа герои, които не знам защо забравиха че Герена не е Мездра или Ловеч. Дано никога повече да няма подобни изпълнения :!:
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 27 фев 2012 23:17

TristaNNN написа:

В чужбина е точно така, както казваш ти :mrgreen: Освен ако не визираш Македония като чужбина, там може. Ще използвам темата, за да благодаря на полицията за намесата на тая дата, и да припомня на разумните хора до какво щеше да доведе една необмислена постъпка на шепа герои, които не знам защо забравиха че Герена не е Мездра или Ловеч. Дано никога повече да няма подобни изпълнения :!:

Прав е човека,а за това че герена не е Ловеч или Мездра съм напълно съгласен с теб,от тези хубави стадиончета трябваше да ги гони полицията ,не от герена,то се видя после и в репортажите,че нито оградата ограда,нито сектора приличаха на поне малка част от тези на гореспоменатите отбори...без публика толкоз..4
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “ЦСКА”