redpride написа:Неразбирам, защо се пуска подобна тема. ЦСКА е бил отбори хиляда пъти по-силни от Левски, че да празнуваме някаква си победа на Герена. Хора, ние сме най-титолувания отбор във България и никога не сме се измервали с мачовете на вътрешната сцена. Аз не искам ЦСКА да участва в Шампионската лига, а искам да играе там. Аз съм от ЦСКА вече 30 години и никога не съм се задоволявал с олимпийски участия и загуби с по пет на нула. Нашия отбор е флагмана на българския спорт и е призван да води останалите. Да, в момента сме зле, но ще преживеем и Титан и пак ще стигнем, където трябва. Так, където разни други отборчета могат само да си мечтаят. Затова по-добре да помним победите срещу Леверкузен, Рапид Виена и Динамо Москва, а не някакъв си мач от първенството. Това 3:1 на Герена може само да се припомня на хората, който тръбяха в медийте, че идва момента и ЦСКА ще бъде смазан. Е, не стана! Въпреки грубостите на Дембеле и изгонването на хиляди хора купили си билети за един порутен стадион. Победата е сладка, защото беше постигната с игра и прекрастни голове, а не с обиди и закани от книжни лъвове!
Хубаво говориш,има много истини,но какво правят феновете на ЦСКА ,като гледат как се гаврят с отбора 20 години вече,медии и собствениците им и политици също и кой ли не се изплю на марката,бфс-та,комисии,министерства,агенции...всеки си упражнява злобата върху този отбор,това ли е заслужил,че откри за световния футбол една камара футболисти

Знам че не е свързано с темата,но тя цялата няма нищо общо със заглавието още от втора страница

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ