Hakercheto написа:Кени няма да пусне Торес да се върне дори и той да иска. Иначе аз съм готов на всичко(почти всичко) да видя Торес-Суарез на върха на атаката. Той класата си я има ама с тия капути(без Мата) от Челси няма как да бележи. Мейрелеш не искам и да чувам за него. Не ни трябва човек който не иска да играе за отбора и да лъже феновете че искал
И какво е виновен Раул, че му беше обещано увеличение на заплатата от 30 хиляди паунда на седмица. Заплата по-ниска дори от на Кончески, Йованович, Поулсен и т.н. Не е ли обида някакви парашутисти от Съндърланд и Астън Вила да взимат по 70-80 хиляди паунда на седмица, а ти да си на ниво заплащане на младежи... Не е ли обидно закотвянето му на пейката, след като беше най-силният ни играч през вторият полусезон? Всеки професионален играч би се махнал, а Кени и Комоли просто спомогнаха с изгонването му. Това е истината. Човекът си го каза в интерю-"Не исках да напускам Ливърпул, но ми беше обещано нещо, което от ръководството не изпълниха." Всеки, който е професионален играч, който има не повече от 3-4 години футбол на високо ниво, има семейство и дете, би напуснал.